• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

biliyorum tatlım bende izliyordum eşimle birlikte çalışmaya başlamadan önce çok eğlenirdik izlerken bide millete mana bulurduk lülülülülülügüzel oluyor o program:sm_cool:

evet şekerim aynen öyleeee :dance: bu arada gitmiş heralde herkez bu koca memeli yoksuyok niye gelmediki daha kaydirigubbakcemile3

bilmem tatlım anca kaldırır koca memelerini yataktan nerdeyse patlıcaklardı belkide patlamışlardırlülülülülülüdelikafadulden

bilmem tatlım anca kaldırır koca memelerini yataktan nerdeyse patlıcaklardı belkide patlamışlardırlülülülülülüdelikafadulden

evet canımcım haklısın eee neyse bende biraz kaçıyım bari evimin pasağını temizleyim azda pasta ney yapıyım demi şekerim kocamemelide gelince kimseyi bulamasın öptüm seni kuzucuk :a015:

slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.

02.08.2009 da adet oldum sonra eylülün yine başında olurum dedim ama 26.09.2009 da oldum diyerlerinden farklıydı arısız hiç beli olmadı hasta olucam sonra 2 gün sürdü 3.4 çok az oldum ne olucak benim halim akannehir :bbo:

slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.

tatlım çok geçmiş olsun canım inş geçer acaba hamile olabilirmisin diycem ama kanına idrarına bakılmış

tragain naptın canım seni merak ettim topikte göremiyorum seni aşılaman ne zaman canım inş herşey yolunda gidiyordur... kendine dikkat et

kizlar bi sorum var...bugün sogan suyu kürünün 6. günü..7 gün sonra yum.günü...sogan suyu küründen hemen sonrada incir kürüne basliyacagim...bu ay denesem sizce bir zarari olurmu..yumurta tutunabilirmi aceba...:uhm:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım inşallah düşük tehlikesi yoktur.kendine çok dikkat et rabbim seni ve meleğini korusun canım

Back