• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bacım herkez sustu bende sustum napıyım gelin haydi bak şıllık deniz seki serbest bırakılmış sinir oldun yaaa hapislerde çürüyesice :çok üzgünüm:

bencede kadın suclu ama cezasın cekmio ünlü ya torpil var başkası olsaydı şimdi süründürmüşlerdi yuva yıkanın yuvası olmazmiş allah güzel carptı ona ama bilene

:olmaz::kahve:

BURDAYIM ANAAM GEL İŞTE BAKKKK BURDAYIM AHHH AHHH KIZLAR AKLINIZ NERDE BİLMEM NİLSEYLE SENİN KOCALARINIZDAMI KALDI YOKSAM AKŞAMIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ YOKSA HEEEE SAPIKLAR SİZİ KÜÇÜK MEMİŞLİLER

bacım küçük harfle yazsana ne bağırıyon aaaaaaa bu arada koca memeli ben küçük memeli değilim ortayım canım allahıma şükür olsun hıııııhhhhh alkisalkisalkis

:olmaz::kahve:

BURDAYIM ANAAM GEL İŞTE BAKKKK BURDAYIM AHHH AHHH KIZLAR AKLINIZ NERDE BİLMEM NİLSEYLE SENİN KOCALARINIZDAMI KALDI YOKSAM AKŞAMIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ YOKSA HEEEE SAPIKLAR SİZİ KÜÇÜK MEMİŞLİLER

kız benim koca kac gündür bana dokunmuyodu tahlil vercek die bu gün verdi hastaneden geltikten sonra bana geldi ben olmaz dedim akşam neolur bilmem e canım oda olmasa bebiş olmaz kız gördüm üstündeki ne güzelmiş kızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bencede kadın suclu ama cezasın cekmio ünlü ya torpil var başkası olsaydı şimdi süründürmüşlerdi yuva yıkanın yuvası olmazmiş allah güzel carptı ona ama bilene

gazete okuyorumda bi haber daha veriyimmi kadının biri genetik rahatsızlıktan dolayı çocuğu olmuyomuş intihar etmiş antifiriz içmiş ayyy yazık ya bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar cuma selası okunuyo süprizzzzz

kız benim koca kac gündür bana dokunmuyodu tahlil vercek die bu gün verdi hastaneden geltikten sonra bana geldi ben olmaz dedim akşam neolur bilmem e canım oda olmasa bebiş olmaz kız gördüm üstündeki ne güzelmiş kızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

senin kocada pek hızlıymış daha yeni tahlil verdi anlarsınyaaa maşallah :roflol:

gazete okuyorumda bi haber daha veriyimmi kadının biri genetik rahatsızlıktan dolayı çocuğu olmuyomuş intihar etmiş antifiriz içmiş ayyy yazık ya bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar cuma selası okunuyo süprizzzzz

kız haberden bahsettinde haberlerde izledinmi kücük bir kız cocuğu mario oynarken okadar talıydık internete dağıtmışlar

üstümdeki derken ney tatlım anlamadım

ya dün haberlerde gösterdi ama nette nerde olduğunu bilmiom canım şow haber sitesine gir orda vardır mutlaka bayılırsın

e öyle olsun ben kendi kendime şunu düşünüyorum çok mutlu çiftlerin çocukları geç oluyo hep bu benim gözlemim sadece:lepi:

evet canım aynen okadar mutluyumki hiçbir sorunum yok sadece bebek hariç allah büyük oda olur birgün belkide göbişimdedir 6 gün var sayım başladı artık her ay olduğu gibi

kızlar ben kacar koçiş çağrıyo tahlil almaya gitceğiz 1 saat sonar ancak hazırlanırım evi toplarım kızlar dedikoduları özet gecersiniz bana opuyorumnanaktan

Back