• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi kız ordan sende hamiş kalda göreyim senide ne dalga geçicem seninnle seni küçük memişli yavru ceylan seni:lepi:

Aman güzelim sen yeteki :CüvCüv: kal ben sana geleyim temizliğe
ne olacak temizlik dediğin nedir ki....:1hug:
kız benim memişlerim ne büyük ne deküçük
80 yada 85 takıyom naber
O mememlike göre değişiyooo:kedi:

Aman güzelim sen yeteki :CüvCüv: kal ben sana geleyim temizliğe
ne olacak temizlik dediğin nedir ki....:1hug:
kız benim memişlerim ne büyük ne deküçük
80 yada 85 takıyom naber
O mememlike göre değişiyooo:kedi:

kız benimkiler de öyle 8. veya 85 ama ben daha büyük istiyorum işte banane banane istiyorum bu arada inşallah tatlım hepimiz birden hamiş kalalımŞenizopuyorumnanaktan

kız benimkiler de öyle 8. veya 85 ama ben daha büyük istiyorum işte banane banane istiyorum bu arada inşallah tatlım hepimiz birden hamiş kalalımŞenizopuyorumnanaktan

AMİİİİN AMİİİİİN:Saruboceq:
Kız iyi be 80 -85 napcan daha büyüğünü-tatlicadiarzu-
delü delü olmaaakaydirigubbakcemile2

tatlım benim sayı o kadar da önemli değil tamam önemli de hareket daha önemli sperm tahlillerinde ve bu kadarda kafayı takma bitanem 1 aya kadar düzelir ne olacak beklemişsin bu kadar daha beklersin sabreden muradına eremiş kuzum boşver allahtan bunların hepsidew takma sen kafanı tamammı kuzumalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn:olmaz:

canım allah büyük morelim bozuk

slm kücük memeliler bugün iyiym annemle görümcem temzlik yapıolar:)yavruceylanım burcum nilüferim ve esintecim cook tsk ler burcum ve esınte moral bozmak yok ıns herşey yoluna gırcek yavru ceylanım tesbıh ıcın cok tsk ederm Allah razı olsun kucuk memelı nılufer yıne kaypsn kaldr poponuda gel

slm kücük memeliler bugün iyiym annemle görümcem temzlik yapıolar:)yavruceylanım burcum nilüferim ve esintecim cook tsk ler burcum ve esınte moral bozmak yok ıns herşey yoluna gırcek yavru ceylanım tesbıh ıcın cok tsk ederm Allah razı olsun kucuk memelı nılufer yıne kaypsn kaldr poponuda gel

Kız bozdu kafayı temizlikle
yavrum manyadın mı sen???kafamçokkarıştı
Biz yetmedik annenle görümcene mi sardın şimdiiiii tüüüüüü :oklava:
İyi olmana sevindim canım
Korkutma bizi böyle şeylerle yaaaa:olmaz:
Teşekküre ne gerek lafı bile olmaz
Ama bak tesopih çekmeyi unutma olur mu canım
Rabbim korusun gözetlesin inşaalllaaaah bebişini:Saruboceq:
Ben kışlık yazlık ayırmaya kaçıyoooom
ara ara uğrarımkaydirigubbakcemile3

canım allah büyük morelim bozuk

Esinmteciğim yapma böyleeee:çok üzgünüm:
Bak Rabbimin gücüne gider sonra
Bize düşen sabırla bu sınavdan geçmek
Sığın Rabbine
Tespih çek dua et bak o zaman ferahlayacaksın
Ya Rahman, Ya Rahim,Ya Şafi (Şifa veren) sıfatı ile tespih çek canım
Sonucuna da Rabbimi vekil kıl Ya Vekil
O halletsin işini inşaalllaaaaaah:Saruboceq:
Sakın bozma moralini bunlaaar heeeeep sınav canım benim
İnşaalllaaaah yüzümüzün akıyla çıkarız:Saruboceq:

Esinmteciğim yapma böyleeee:çok üzgünüm:
Bak Rabbimin gücüne gider sonra
Bize düşen sabırla bu sınavdan geçmek
Sığın Rabbine
Tespih çek dua et bak o zaman ferahlayacaksın
Ya Rahman, Ya Rahim,Ya Şafi (Şifa veren) sıfatı ile tespih çek canım
Sonucuna da Rabbimi vekil kıl Ya Vekil
O halletsin işini inşaalllaaaaaah:Saruboceq:
Sakın bozma moralini bunlaaar heeeeep sınav canım benim
İnşaalllaaaah yüzümüzün akıyla çıkarız:Saruboceq:

canım zaten beni inancım ayakta tutuyo her namazdan sonra dua ederim kendime ve benim gibi cocuk özlemi cekenlere rabbim kimseyi taşıyamıyacağı yükü vermez biz isteseni bilelimki rabimde versin hamd olsun cokdaha büyük sorun olabilrdi ama değil bununda üstesinden gelceğiz ben ve diğer arkadaşlar yılmak yok yola devam inatla ben inanıyorum olcağına o konuda sıkıntım yok tek korkum milletin bunu duyması şuan kimsenin haberi yok bu sorundan bilseler zaten beni ve eşimi cekemiolar bunuda duyarlarsa tamam en büyük sıkıntım o o dedikoducular varya onlar insanı yiyorlar bitane olsaydı şimdi yeterdi o bana eminim sizde benim gibisinizdir beni bir sizler anlarsınız canım kardeşlerim ben evin tek kızıyım ama şimdi yalnız değilim :Saruboceq::Saruboceq:

canım zaten beni inancım ayakta tutuyo her namazdan sonra dua ederim kendime ve benim gibi cocuk özlemi cekenlere rabbim kimseyi taşıyamıyacağı yükü vermez biz isteseni bilelimki rabimde versin hamd olsun cokdaha büyük sorun olabilrdi ama değil bununda üstesinden gelceğiz ben ve diğer arkadaşlar yılmak yok yola devam inatla ben inanıyorum olcağına o konuda sıkıntım yok tek korkum milletin bunu duyması şuan kimsenin haberi yok bu sorundan bilseler zaten beni ve eşimi cekemiolar bunuda duyarlarsa tamam en büyük sıkıntım o o dedikoducular varya onlar insanı yiyorlar bitane olsaydı şimdi yeterdi o bana eminim sizde benim gibisinizdir beni bir sizler anlarsınız canım kardeşlerim ben evin tek kızıyım ama şimdi yalnız değilim :Saruboceq::Saruboceq:

Haklısın be güzelim
Şükretmek lazım
Aynen dedikoducular çooooooook
Bizde de benim annem başladı mızırdanmaya
Yapın artık diye.
Bende bu konulrı hiç konuşmam annemle
Allahtan kayınvaldemlerle aynı şehirde değiliz de onlardan henüz ses soluk yok ama annanesi başladı söylenmeye
Daha düşünmüyoruz deyip geçiştiriyoruz nereye kadarsa
3. yılımıza girdik haziranda
Nasip artık
ama Rabbim büyük
İnşaaallaaah Rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

merhaba arkadslar ben sıteye daha bugun katıldım.bende polıstık over sendromu var.doktora cıktım.bana klomen verdı ama yurtdısındakı adı farklı ama bu hap sadece onu verdı bana.adetımın 3.gunu baslayıp gunde ıkı tane olmak uzere,5 gun kullandım ve bu serec ıcerısınde 12.13.ve 14.gunler de ılıskıde bulunun dıye soyledı.yarın adet olmam gerkıyor ama olacak gıbıde hıc nıyetım yok.cok kotu kasıklarımda agrılarım var.hap cok sıtres yaptı bana.bugun dayanamayıp test yaptım ama negatıf cıkdı sızce bellı olur mu bugun.cevaplarınızı beklıyorummmmmm........

meraba benim bir kızım var 9 yasında ben 2. kez anne olmak istiyorum ve 2 yıla yakındır düşünüyorum benim size sorum nerden başlamalıyım sizce

merhaba arkadslar ben sıteye daha bugun katıldım.bende polıstık over sendromu var.doktora cıktım.bana klomen verdı ama yurtdısındakı adı farklı ama bu hap sadece onu verdı bana.adetımın 3.gunu baslayıp gunde ıkı tane olmak uzere,5 gun kullandım ve bu serec ıcerısınde 12.13.ve 14.gunler de ılıskıde bulunun dıye soyledı.yarın adet olmam gerkıyor ama olacak gıbıde hıc nıyetım yok.cok kotu kasıklarımda agrılarım var.hap cok sıtres yaptı bana.bugun dayanamayıp test yaptım ama negatıf cıkdı sızce bellı olur mu bugun.cevaplarınızı beklıyorummmmmm........

Olabilir de olmayabilir de
Bunu yine en iyi sen bilirsin
Burda bi arkadaş adetine 3 gün varken hafif pembe olmak üzere çift çizgiyi gördü
Ama unutmaki idrar testleri adet geçikmesinden 10 gün sonra kesin sonuç veririler
Sancısı olup adet olucam herhelde derken hamile olduğunu öğrenen de oldu canım
tüm bunları yaşayıp hamile olmayan da oldu.
Ben sancılarımı tanıyorum ve beni hiiiiiiç şaşırtmadılar bugüne kadar
o yüzden en iyi sen bilirsin
Bu arada pkolyum dedin adet geçikmesi yaşıyor muydun?
Ne kadardır korunmuyorsun canım?

Kızlaaaaaar nerdesiniz yaaaaaa
bi saattir bekliyom burda
millet daldı işe heralde
yusufburcu buralarda, esinte bi uğradı şimdi yok, yoksun yok tamamen yok oldu wallla temizliğe adadı kız kendini, elif uğramıyoooo
bi başıma koydunuz beni buralardalaelaelaelaelae
sıyırdım walla

Allah cocuk bekleyen herkese nasip etsin inşallah ama ben öyle bir korku yasadım ve hala yasıyorum ki ilerde beni baya etkileyecek heralde testin üstünden 1 hafta geçmesine ve sonucun 1.20 olmasına ragmen ve de adetime sayılı günler kalmasına ragmen hala korkudayım:):) ama tabi benim ki cahilligimden oldu..Allah herkese nasip etsinn herkesin duası kabul olsun

Allah cocuk bekleyen herkese nasip etsin inşallah ama ben öyle bir korku yasadım ve hala yasıyorum ki ilerde beni baya etkileyecek heralde testin üstünden 1 hafta geçmesine ve sonucun 1.20 olmasına ragmen ve de adetime sayılı günler kalmasına ragmen hala korkudayım:):) ama tabi benim ki cahilligimden oldu..Allah herkese nasip etsinn herkesin duası kabul olsun

Hayırdır miraysım ne oldu böyle seni korkutacak
:uhm:

Back