- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.781
merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun sorunun neydi tatlım niye hamile kalamıyorsen bitanem
boncugum zaten hamileyim 6.haftaya grcem ama 3 aya kadar düsük riskim var onun icin yatıralım dedi dr
slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.
cnm ins hamis kalırsın sende cok saol amin.sen ins hamis kalırsın ve benm gibı sorunlarn olmaz.cok sevindim senin adına keske bende hamiş olsamda yatsam yani razıyım canım rabbim senide minigimide kousun insallah
saol hayatım cok korkuyorum ya diger kücük memeliler nerdeyse anca benle ugrasırlar nilüfeeeer kızım temizlge gelcenmi gelmıcenmi ekip duruosun tarlaları seviorum ama ekilmek benı deli edıyooor...bu aksam kanal d de kacırmayn kızlarcanımya kendine dikkat et cok üzüldüm dualarımız seninle bitanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geldim hiç iyi gelmedim tahlil sonuçlarını aldık sayı düşmüş morfoloji düşmüş hareket iyi ya kızlar cok moralim bozuk araştırmaya aldılar neden böyle oluyo die bakalım pazartesi günü görceğiz kızlar neolur dua edin cok ihtiyacım var
saol hayatım cok korkuyorum ya diger kücük memeliler nerdeyse anca benle ugrasırlar nilüfeeeer kızım temizlge gelcenmi gelmıcenmi ekip duruosun tarlaları seviorum ama ekilmek benı deli edıyooor...bu aksam kanal d de kacırmayn kızlar
Hiiiiç sıkma canını güzelim.kaydirigubbakcemile3
Allah yanımızda.:Saruboceq:
Unutma ki bunların heeepsi bir sınav ve bize düşen sabırla bu sınavdan çıkabilmek
Hareketlilik artmışsa bu iyi sayıdan daha ziyade önemsedikleri biliyorsun ki hareketlilik.
O yüzden bu iyi bir haber.yerimseniben
Gel sen beni dinle eşine keçi boynuzu kürü başla
ellerinle bir güzel hazırlaaaaa ve şifa olsun aşkım de içir.:içelim:
Bu arada mutlaka ona moral ver
Bilki o şu anda sen den daha kötüüü senağlama
slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.
Kızzzlarrrr ne muhabbet çevirmişsiniz bensiiiz yaaa
Bekleyin bir iki saate burdayım geliyom
saol hayatım cok korkuyorum ya diger kücük memeliler nerdeyse anca benle ugrasırlar nilüfeeeer kızım temizlge gelcenmi gelmıcenmi ekip duruosun tarlaları seviorum ama ekilmek benı deli edıyooor...bu aksam kanal d de kacırmayn kızlar
kızz gel hadi muhabbete bu küçük memeli nilsede nerde kaldıysa artık memelerini mi büyüttürüyor ne?lülülülülülü
sen ne fenasın zilli sende hamile kal sanada geliyim ama yol parası senden uzaksın çünkü mesaraflı olur şekerim muck alkisalkisalkis
kızlar ben geldim hiç iyi gelmedim tahlil sonuçlarını aldık sayı düşmüş morfoloji düşmüş hareket iyi ya kızlar cok moralim bozuk araştırmaya aldılar neden böyle oluyo die bakalım pazartesi günü görceğiz kızlar neolur dua edin cok ihtiyacım var
Walla bu gidişle gündelikten iyi para kazanacağız nilsecim
bunlar patır patır hamile kalacaklar:Saruboceq:
Bize de temizlik kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?