Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

2300 tl gibi bir rakam düşün evin kira cocugun var masraflar arttı kiran zamlanacak kredi kartı borcun var ben cok korkuyorum kendimden değil yavrumun ihtyclarını karsılayamacagm :/ ben kendimi geçtim.
hayatta insanın yalnızca maddi şeylere ihtiyacı olmuyor bunu unutma
bizimde 1800 lira maaşla 600 lira kira ödeyerek geçindiğimiz zamanlar oldu
tamam çocuğumuz yoktu ama büyükşehirde yaşıyorduk
bir kaç konu öncesinde de yazmıştım
evinde çocuk bakabilirsin diye
ama senin konuların o kadar fikir verilmesine rağmen sonuca ulaşmıyor

Ben de zaten onu diyorum, eniştem var, rahat ederim diye girmişsiniz, tahmininizdeki gibi çıkmamış mız mızlanıyorsunuz; ama başka işe de girseniz sizi zorlayacakları için gözünüz de başka işi yemiyor. Ya işinizi yapın düzgünce ya da başka iş bulun, bunun başka bir alternatifi olamaz iş dünyasında. Burada size mucize öneriler gelmeyecek. Eğer iş hayatına giriyorsanız rahatınızı düşünmeyi bir kenara koymak zorundasınız, önce bunu bir anlayın. Kimse size havadan para vermez. Her işin zorluğu var ve para kazanmak istiyorsanız buna göğüs germeye mecbursunuz.

Valla gazinoda calisan kadinlar ne yaparlarsa yapsinlar, pazarlayan gazinonun sahibi olmuyor emin olabilirsin. Ayrica hemcinslerimiz gazinoda calismaya kendileri gidiyor,diger islerde oldugu gibi gonulluluk var. gecede 500 lira kazaniyor konsomasyona cikan,sahnede sarki soyleyen. O paraya gidiyorlar. Ailemizde var gazino isleten,oradan biliyorum. Kadinlar gozumun onunde yalvardi noolur ben de geleyim kizim da calissin gazinoda diye. O yuzden gazinonun sahibini hicbir sekilde suclamam. Bu bir tercihtir. Ben gunlugu 200 liraya muhendislik yaparim, baska bir kadin da 500 liraya sahneye cikar.

Bahanelerin ardına sığınmayın
Kadın isterse herşeyin üstesinden gelir giyin kotunuzu ceketinizi en ciddi yüz ifadenizi takınıp tek başınıza gidin kahvelere.
Hem içeri girmek zorunda değilsiniz kahve sahibini yani muhattap olacağın kişiyi kapıya çağır hem rahatsız edici bakışlardan da uzaklaşmış olursunuz.
Küfür eden adamlar karşılarında erkek gördükleri için hele birde o erkeğin çapını! bildikleri için ediyorlardır karşılarında ciddi bir kadın olunca hiç zannetmiyorum küfür edeceklerini.
Hem küçük yer diyorsunuz kocanızı ve evli olduğunuzu biliyordur o kahvedekilerde. Evli bir kadına durduk yere kimse küfür edemez.
Kendinize güvenin ve aldığınız parayı haketmeye çalışın para kolay kazanılmıyor malesef

Ne diyeyim canım benim...
Benim şahit olduklarım çok daha farklıydı.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

kimisi de 50 liraya merdiven yıkar vs...
gazinolar hakkında hiç bir bilgim yok ama
bir müzik öğretmeninin gönüllü olarak çalıştığını duymuştum
kendi işini yap diyenlere ben bu işi seviyorum demişti kadın
ama böyle kaç tane kişi vardır bilmiyorum tabi ki
dip not: kadın şarkı söylemiyordu bunu belirtmemişim

Ne diyeyim canım benim...
Benim şahit olduklarım çok daha farklıydı.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Illa ki farkli ornekler gormusuzdur canim. Ama bana dogru gelmiyor bir insani meslegiyle yargilamak. Gazinocuyla sokakta yurumeyelim,bakkal olsak ekmek satmayalim, doktor olsak muayene etmeyelim, otobuste karsilassak yanina oturmayalim, ölürse de gommeyelim,imam olsak selasini vermeyelim mantigi bana ters. Ben hasa allah degilim,e sirattan da el ele tutusup gecmeyecegime gore asla beni ilgilendirmez olarak goruyorum olayi

Kadın esnaf odasının kahvehaneler bölümüne bakıyor,gazinocu amca da orada başkan yardımcısı.
Size helal haram soran yok,derdin de konunun da içine ettiniz maşallah cuma sohbetleri kıvamına getirmişsiniz.
Sanki gazinocu adamın sağ koluymuş da kadın satıyormuş havası yaratmışsınız.
Ya sabır,anlasak keşke konuyu da öyle yorum yapsak.

Yani is sonuna kadar yasal. Devlet gazinolari turistik tesis olarak degerlendirme kapsamina almis. Iceride fuhus falan asla yapilamaz. Esasen kimse kimseyi hangi mekanda olursa olsun zorla calistiramaz. Esim babam beni fuhusa surukluyor diyene inanirim da Bu ayni sey degil. Millet erol tasi nuri alcoyu izleye izleye kafayi siyirdi
O muzik ogretmeni de sahnede sarki soyluyordur zaten.

yoruma sonra dan ekledim
tabi ki de şarkı söylemiyordu

çoğumuz ekmek parası için birçok şeye göz yumuyoruz fakat ben olsam ya o şekilde gitmem ya da başka iş bulurum..

Benim hassas noktam belki de...
Bilirsin rahat bir kadınımdır normalde.
Ama canım çok yandı bu konularda,ondan sonra çizgiler çektim etrafıma...
Neyse... Hep derim ya,Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah...

Yaptığınız iş bana çok tehlikeli geldi. Alacak-verecek durumları erkeklerin bile pek dahil olmak istemediği türden işler.
Enişte ile konuşsanız diyeceğim ama başka kimse de yokmuş ki çalışan adamın elinden bir şey gelmez.

Adamın yanında durmak dedikodu oluşturur illaki. İş yaptığınızı bile bile bine bin katar anlatırlar toplumumuz böyle maalesef. Yarın bir gün borcunu vermek istemeyen bir kişi iftira falan atarsa Allah korusun ortalık daha da karışır.

Eşinize de hak verdim size de. Benim de kafam karıştı şimdi. Sık sık borç almaya gitmiyorsunuz sanırım. Acaba iş arasanız da bulduktan sonra mı çıksanız direk çıkmak yerine. Bu zamana kadar idare etmişsiniz eşinizle. Biraz daha sabretsin.

Canim benim gezip dolasip ne yapiyorsun sanki cafede mi oturuyorsun. Alt tarafi isini yapiyorsun o da 4 5 ayda birmis. O arkanizdan konuşan insanlar muhtac olsaniz 1 lira cikarip vermezler. Ayrica bizim millet konusacak bir sey bulur. Esine de boyle de cocugun hastalansa kimse 5 lira ilac parasi vermez yilda 3 kere dolascan diye isinden olma.

Canim rahatlik baska bu baska. Secimler,kararlar ayni dogrultuda olmaz ki. Amin canim insallah

M maJeste seni anladım ben.
Gerçekten yardımcı olabilseydim keşke.
Sanki farklı bir iş daha iyi gibi şu durumda.
Hem mecburiyettende olsa o adam ile muhattap ta olmazdın.

cok haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ahmet mehmet konuşacak laf edecek diye işimden olmak istemiyorum.
başkaları yüzünden kendimi eşimi ve cocgumu sıkıntıya sokacagım işimden olacagım hiç gerek yok keşke eşimde beni bu yönde anlasa.

Gazino isleten adamin yaninda sizi gorup de laf edecek olan insanlar eminim ki adami tek gorduklerinde “ooooo abim hosgeldin ayagina saglik buyur otur cay mi kahve mi?”diye hurmet etmiyorlarsa ben de dark degilim. Esinize bunu soyleyin. Nedir yani bu toplumdaki ikiyuzluluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…