• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

Ya hu neden yanlış anlayayım? Bana göre kahvehaneler pis yerler, üzgünüm ama oraya gidip evini ihmal edip tüm parasını oraya yatıranlarla dolu, hepsinin içinde boş beleş insanlar var. Bana kalsa tümünü kapatırım.
Kahvehaneleri hadi bırakalım da kadın satan bir adamın ortak olduğu bir iş bana helal gelmez üzgünüm. Bence gayet iyi anladım.
burbuk burbuk

Konu sahibi kahvehaneleri haraca bağlamıyor ki. Meslek gruplarının bağlı bulunduğu bir odada çalışıyor. Yani şoförler odası, bilmem kimler odası diye odalar vardır. Orada da çalışan bir ton insan vardır. Ne alaka haramla helalle.
Kaldı ki, çalıştığımız işlerdeki patronlarımızın kazandığı paranın hepsinin helal mi haram mı olduğunu nereden biliyoruz ki.
Kadıncağız çaresiz kalmış soruyor ama olayı lütfen helal - haram olayına çekmeyin ki zaten alakası yok bence.

Ya hu neden yanlış anlayayım? Bana göre kahvehaneler pis yerler, üzgünüm ama oraya gidip evini ihmal edip tüm parasını oraya yatıranlarla dolu, hepsinin içinde boş beleş insanlar var. Bana kalsa tümünü kapatırım.
Kahvehaneleri hadi bırakalım da kadın satan bir adamın ortak olduğu bir iş bana helal gelmez üzgünüm. Bence gayet iyi anladım.
burbuk burbuk
ben esnaf odasında calışıyorum ve buraya kayıtlı kahvecilerden yıllık aidat borcu ve ödemesi gereken tutarı alıyoruz bu mu haram şimdi ? sacmalamayın iyice.

o zaman yanınıza bir bayan alın iş arkadasonız olması önemli değil para toplayacagınız gün yanınızda beklesin bakımsız gidin dükkanlara erkek gbi konusun kaba saba o zaman kimse size bakmaz rahatsız da etmezler bakışlarıhla emin ol o adamla gitmekten iyidir milletin öyle konusması cok normal konusmasalar iyide konusurlar işte namıssızlar
eşimde bunu diyor madem öyle o adamla gitme enişten ile gidin.. kahvelere girmen neysede o adamla gitmen dogru değil herkes ne düşünür diyor
lakin ben herkes ne düşnür ne söyler diye neden kendimi ve evladımı zor duruma sokayım :(

bende sizin gibi düşünüyorum lakin eşimi nasıl ikna edebilirim bana bir yol gösterin lütfen işimden olmak istemiyorum ben
ANLatmakla anlar mi esiniz bilmiyorum ama. Olaya soyle bakmasi lazim. Adamin biri gazino isletiyor. Kadinlar gazinoda sarki soyler,konsomasyona cikar. Gazinoda fuhus olmaz. Sarkici kadin disarida fuhus yapiyorsa da bunun sorumlusu gazinonun sahibi degil cunku o yaptirmiyor. Emin olun yani bundan. Annemin enistesinin gazinosu var oradan biliyorum. Ha adamin kazanci helaldir haramdir bilemem. Muftu degilim imam degilim,olsam da ilgilenmem. Beraber gitmeyecegiz ote dunyaya bana ne.
Bu gazinocuya ekmek de satmasin kimse o zaman o mantikla bakmak lazim. Kimse konusmasin. Yan yana yurumesin. Insanlari ne kolay ayristiriyoruz ya. Adamin karisi colugu cocugu dusunsun bize ne ben isimi yapiyorum diyebilirsiniz.
Esiniz nerede calisiyor bilmiyorum,lakin onun da bir patronu var. o patronun da pis isleri vardir belki. Esiniz emeginin karsiligini almasin mi calismasin mi patronu haram yiyor diye? Sizinki de ayni mantik

bende sizin gibi düşünüyorum lakin eşimi nasıl ikna edebilirim bana bir yol gösterin lütfen işimden olmak istemiyorum ben

Yanında çalıştığınız akrabanızın çevresi olabilir. Ona söyleseniz de size başka bir bulamaz mı?
En çıkar yol bu gibi gözüküyor.

Yanında çalıştığınız akrabanızın çevresi olabilir. Ona söyleseniz de size başka bir bulamaz mı?
En çıkar yol bu gibi gözüküyor.
başka bir iş böyle kücük bir ilçede o kadar zor ki off cok darda kaldım allahım sen yardm et :( en cok yavrumu düşünüyorum :/

pardon hangi acıdan ? lalecim ben haram para mı yiyorum ? ne alakası var ?
Hayır ben anladım ki o gazinocu adamın da parası var bu işte.
Sonuçta beraber çalışıyorsunuz di mi?
Canım benim,o adam gerçekten zor durumda olan kadınların üzerinden para kazanmıyor mu?
Olayın haramı helali bir kenara sırf o adamla muhatap olmamak için orada çalışmazdım.
İnan hayır getirmez oradan kazandığın.
Onlara prim sağlamış gibi olmuyor mu?
Abicim-kardeşim muhabbetiyle yaptığı işi kanıksamış olmuyor musun?

ben öyle bir adamla gidemezdim
midem kaldırmazdı sanki:kusmuk:
bide şu yönden düşün eşin bir hayat kadını ile böyle bir iş paylaşımı olsa nasıl hissedersin
eşini çokta haksız görmedim
enişteni para toplamaya giderken gelmesi için ikna et
eniştem gelmiyor canm işine gelmiyor
eşimde dedi tamam hadi kahvehanelere ve cay ocaklarına gidiyorsn eyvallahda elin gazinocu adamı ile surdan gören ne der
yarn milletin agzına sakız olduk mu ne yapacagız tamam ben biliyorum sen biliyorsun fakat başkası bilmez diyor.

eniştem ile gazinocu abi konuşmş canm verdiği cevabı yazdım :/ başkan yardımcıda eşini ikna edelim millete bakıp işinden gücünden olma abim diyor :/ ben eşimi nasıl ikna edeceğim adam gazinocu olmasa zaten kahvelere girmemden cok rhatsız değildi eşim.

tamam işte ben de diyorum ki eşinizi değil eniştenizi ikna edip onunla çıkın tahsilata,
olmazsa eşinizi ikna kısmına geçersiniz.

Hayır ben anladım ki o gazinocu adamın da parası var bu işte.
Sonuçta beraber çalışıyorsunuz di mi?
Canım benim,o adam gerçekten zor durumda olan kadınların üzerinden para kazanmıyor mu?
Olayın haramı helali bir kenara sırf o adamla muhatap olmamak için orada çalışmazdım.
İnan hayır getirmez oradan kazandığın.
Onlara prim sağlamış gibi olmuyor mu?
Abicim-kardeşim muhabbetiyle yaptığı işi kanıksamış olmuyor musun?
hayır o adamın parası yok o adam sadece buranın yardımcısı ve para toplamaya da birlikte cıkıyoruz benm tek cıkma imkanımda yok tek cıkarak kimseden tek kuruş alamam ve tek basıma kahvelere giremem.. benim aldıgım para haram değil ki :( ben sonçta esnafların odamıza ödemeleri gereken miktarı alıyorum.. gercekten haram pis diye tabir ediliği için cok üzüldüm

tamam işte ben de diyorum ki eşinizi değil eniştenizi ikna edip onunla çıkın tahsilata,
olmazsa eşinizi ikna kısmına geçersiniz.
eniştem cıkmaz son çare eşimi ikna etmekle kalıyor..
peki söyle soruym size cidden gazinocu biriyle gezmek dolaşmak cok mu abes :/

eniştem gelmiyor canm işine gelmiyor
eşimde dedi tamam hadi kahvehanelere ve cay ocaklarına gidiyorsn eyvallahda elin gazinocu adamı ile surdan gören ne der
yarn milletin agzına sakız olduk mu ne yapacagız tamam ben biliyorum sen biliyorsun fakat başkası bilmez diyor.
valla canım eşine haksız diyemem
benim kabul edeceğim tarz birşey değil bu
darda geçinmeye razı olur öyle adamla bir dakika zaman bile geçirmek istemezdim
para kazanacağız, maddi açıdan rahat olacağız diye manevi açıdan mutsuz olmaya değmez inan bana

hayır o adamın parası yok o adam sadece buranın yardımcısı ve para toplamaya da birlikte cıkıyoruz benm tek cıkma imkanımda yok tek cıkarak kimseden tek kuruş alamam ve tek basıma kahvelere giremem.. benim aldıgım para haram değil ki :KK43: ben sonçta esnafların odamıza ödemeleri gereken miktarı alıyorum.. gercekten haram pis diye tabir ediliği için cok üzüldüm
Tamam o adamın parası olmasın orada.
Senin kazandığın da sana helal olsun.
Ama yine de ben muhatap olmamak için çalışmazdım orada.
Her seferinde aklıma gelirdi hemcinslerimin yanında ne durumda olduğu.

Kimse havadan para kazanmıyor her işin bir zorluğu var. Sizin işin de zorluğu o işte. Diğer günler pek birşey yapmadan oyalanıyorsunuz. Yılda 3-4 defada para toplamaya çıkmanız gerekiyor. Anladığım kadarıyla hergün hergün olan bir olay değil bu para toplama olayı, eşiniz ona göre işinden izin alıp eşlik etsin madem size bundan rahatsız oluyorsa.

eniştem cıkmaz son çare eşimi ikna etmekle kalıyor..
peki söyle soruym size cidden gazinocu biriyle gezmek dolaşmak cok mu abes :/

adamın tavrına ve tarzına bakarım ben mesleğine değil,
bana cıvık davranan bir mali müşavirle tahsilata çıkmaktansa saygı sınırını aşmayan bir gazinocuyu tercih ederim,kimin ne düşündüğü de umrumda olmaz, eşimin de olacağını sanmıyorum.

ANLatmakla anlar mi esiniz bilmiyorum ama. Olaya soyle bakmasi lazim. Adamin biri gazino isletiyor. Kadinlar gazinoda sarki soyler,konsomasyona cikar. Gazinoda fuhus olmaz. Sarkici kadin disarida fuhus yapiyorsa da bunun sorumlusu gazinonun sahibi degil cunku o yaptirmiyor. Emin olun yani bundan. Annemin enistesinin gazinosu var oradan biliyorum. Ha adamin kazanci helaldir haramdir bilemem. Muftu degilim imam degilim,olsam da ilgilenmem. Beraber gitmeyecegiz ote dunyaya bana ne.
Bu gazinocuya ekmek de satmasin kimse o zaman o mantikla bakmak lazim. Kimse konusmasin. Yan yana yurumesin. Insanlari ne kolay ayristiriyoruz ya. Adamin karisi colugu cocugu dusunsun bize ne ben isimi yapiyorum diyebilirsiniz.
Esiniz nerede calisiyor bilmiyorum,lakin onun da bir patronu var. o patronun da pis isleri vardir belki. Esiniz emeginin karsiligini almasin mi calismasin mi patronu haram yiyor diye? Sizinki de ayni mantik
Canım benim
ilk mesajına bakarsan açıklamış hayat kadınlarıyla beraber çalıştığını o adamın.
Tabii ki beni ilgilendirmez,bana dokunan ne var?
Ama ben razı olamam işte toplumun dejenere olmasına neden olanlardan birinin yanımda olmasına.
Bakarsan işyerinde de kimin ne yaptığını bilmiyoruz di mi?
Ama bile isteye durmazdım. Duramazdım zaten.
Kendimi toplum adına sorumlu hissederdim.
Olay kahvehane ya da genelev değil bildiğim kadarıyla oralar yasal yerler.
Oysa gazinodakiler resmen pazarlanıyor hemcinslerimiz. Çok sağlam kaynaklarım var,bu konularda.
Bana ve sevdiklerime uzak olsun inşallah...

valla canım eşine haksız diyemem
benim kabul edeceğim tarz birşey değil bu
darda geçinmeye razı olur öyle adamla bir dakika zaman bile geçirmek istemezdim
para kazanacağız, maddi açıdan rahat olacağız diye manevi açıdan mutsuz olmaya değmez inan bana
2300 tl gibi bir rakam düşün evin kira cocugun var masraflar arttı kiran zamlanacak kredi kartı borcun var ben cok korkuyorum kendimden değil yavrumun ihtyclarını karsılayamacagm :/ ben kendimi geçtim.

adamın tavrına ve tarzına bakarım ben mesleğine değil,
bana cıvık davranan bir mali müşavirle tahsilata çıkmaktansa saygı sınırını aşmayan bir gazinocuyu tercih ederim,kimin ne düşündüğü de umrumda olmaz, eşimin de olacağını sanmıyorum.
kesinlikle saygı sınırını aşmaz bana karsı asla öyle birşey yapmaz canm :/ o yönden sıkıntım yok ama gelde eşime anlat bu durumu

Back