• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

Gazino isleten adamin yaninda sizi gorup de laf edecek olan insanlar eminim ki adami tek gorduklerinde “ooooo abim hosgeldin ayagina saglik buyur otur cay mi kahve mi?”diye hurmet etmiyorlarsa ben de dark degilim. Esinize bunu soyleyin. Nedir yani bu toplumdaki ikiyuzluluk?
yahu varya cidden öyle güzel söylediniz ki hay agzınıza saglık aynende böyle davranıyorlar adama karşı

eşimi ikna etmem gerekiyor bir şekilde.. elalem laf söz ediyor diye işimden ayrılmak istemiyorum
benim bir evladm var hep onu düşünmek zorundayım konuşan konuşşun !

Gazino isleten adamin yaninda sizi gorup de laf edecek olan insanlar eminim ki adami tek gorduklerinde “ooooo abim hosgeldin ayagina saglik buyur otur cay mi kahve mi?”diye hurmet etmiyorlarsa ben de dark degilim. Esinize bunu soyleyin. Nedir yani bu toplumdaki ikiyuzluluk?
Sana sonuna kadar katılıyorum canım..

eşimi ikna etmem gerekiyor bir şekilde.. elalem laf söz ediyor diye işimden ayrılmak istemiyorum
benim bir evladm var hep onu düşünmek zorundayım konuşan konuşşun !
Bir şeyi çok merak ediyorum, eşiniz bir gazino patroniçesi ile geziyor olsa, dedikoduları çıksa böyle düşünür müydünüz? Yoksa git başka iş bul mu derdiniz? Cidden merak ediyorum.

Bir şeyi çok merak ediyorum, eşiniz bir gazino patroniçesi ile geziyor olsa böyle düşünür müydünüz? Yoksa git başka iş bul mu derdiniz? Cidden merak ediyorum.
eğer eşime güveniyorsam işini yaptıgı için işinin gereği oldugu için üstüne gitmezdm.. eşim bana cok güvenir gözü kapalı o yönde sıknıtısı yok ama eşimin derdi su an elalemin konuşması laf cıkarması anlayacağınız. laf cıkartanlar yüzünden işimden ayrıldm diyelim..
o yoklugu ben cekeceğim
sıkıntıyı benim evladm ne olacak ? onun ihtiyaçları vs.. kimin ruhu duyacak kimsenin
zora giren biz olacağız elalem değil.. eşimi ikna etmem lazm :/ ben gazinocu adam ile ekmek param için geziyorum..
onunla bir iş yapmıyorum namussuzluk yapmıyorum elalem hep ama hep konuşuyor zaten

Bir şeyi çok merak ediyorum, eşiniz bir gazino patroniçesi ile geziyor olsa, dedikoduları çıksa böyle düşünür müydünüz? Yoksa git başka iş bul mu derdiniz? Cidden merak ediyorum.
bende bunu sormuştum
ki burada böyle bir konu açsaydı eşim böyle çalışıyor diye kk olarak hepimiz topa tutmazmıydık

Gazinocu adamla para toplamaya gitmeyin , yok mu çalışmayan ailenizde öğrenci genç delikanlı falan. Başkası gelsin yanınıza . Nasılsa 4 - 5 ayda bir gidiyormuşssunuz. Aileden başka biri size refakat etsin. Eşinizin bir akrabası falan mesela. Kahvehaneye okey oynamaya gitmiyorsunuz bu arada. Öküz gibi bakan zihniyet sokakta da var. İşinizi yapın çıkın, bitti.

siz tek başınıza yapamaz mısınız?
casual giyinin :)
dükkan sahibiyle muhattap olun sadece. bu adamların telefonu yok mu?
başkan size bir hat ve cep telefonu alsın bütün bu üyelerin telefonu olsun.
siz yakınlara bir yere gittiğinizde arayın şurdayım ödeme için bekliyorum makbuz keseceğim deyin.
mesela

eğer eşime güveniyorsam işini yaptıgı için işinin gereği oldugu için üstüne gitmezdm.. eşim bana cok güvenir gözü kapalı o yönde sıknıtısı yok ama eşimin derdi su an elalemin konuşması laf cıkarması anlayacağınız. laf cıkartanlar yüzünden işimden ayrıldm diyelim..
o yoklugu ben cekeceğim
sıkıntıyı benim evladm ne olacak ? onun ihtiyaçları vs.. kimin ruhu duyacak kimsenin
zora giren biz olacağız elalem değil.. eşimi ikna etmem lazm :/ ben gazinocu adam ile ekmek param için geziyorum..
onunla bir iş yapmıyorum namussuzluk yapmıyorum elalem hep ama hep konuşuyor zaten
Bu işten başka iş yok mu, niye sıkıntıya giresiniz? Başka işlerden de para kazanılıyor, yeryüzünde başka ie yok sanki. Kocanız hakkında böyle dedikleri duysanız da yani o kadınla çalışmasına izin verirsiniz öyle mi. :) Valla ben bu cevaba inanmıyorum, anında aklınızda sorular oluşur, buraya konu açarsınız acaba böyle bir şey var mı, ne yapmalı diye. Siz ki face geçmişini siliyor diye adamdan şüphelenen kadınsınız. Eşinize bunu yapmaya hakkınız yok, çıkın başka iş bulun. Ayrıca çocuğunu çok düşünen insan evde huzursuzluk olmasın diyip, çıkar işten. Evde huzur olmadıktan sonra o çocuk çok mu mutlu olacak? Siz çocuğu bahane ediyorsunuz sadece, çocuğu değil de kendi rahatınızı düşünüyorsunuz.

bende bunu sormuştum
ki burada böyle bir konu açsaydı eşim böyle çalışıyor diye kk olarak hepimiz topa tutmazmıydık
Bize gerek yok, üyenin kendi eski konularını okursanız kendisinin bundan nasıl nem kapıp, kocasının burnundan getireceğini net olarak görürsünüz. :)

Son düzenleme:
Benim çok acil yardıma ihtiyacım var . Ne yapacağımı bilemiyorum. 1 yıldır çalışıyorum. Ben çalışmadan evvel durumumuz çok kötüydü, tek maaş ile asla yetmiyordu, ve eşim 1600 tl alıyordu.
Oglumun masraflarını bile karsılayamıyorduk. çok zor günler geçirdık kimse destek olmadı elimizden tutmadı.. her ay eksiye girmeler, karta yüklenmeler, hazır paradan kullanmalar.. Annem sagolsun o zaman evli değildi, elinden geldiğince yardım ederdi. eşimin ailesi deseniz ölü takliti yaparcasına davranırlardı.. cok zor durumda olduğumuzu bile bile !
Çok agladm, cok caresizdm allahıma çok şükür ac kalmadk, ama buna gecinebilmek denirse evet öyle geçiniyorduk o günlere dönmek asla ama asla istemem..
şimdi çalıştıgım için çok şükür oglumun masraflarını karsılıyorum, eşime destek oluyorum, mutfagıma destek oluyorum her istediğimizi alabiliyoruz yapabiliyoruz cok ama cok rahatladık en önemli ise oglum can parçam .. onun hiç birşeyini eksik etmiyorum..
Gelelim mevzuya , benim işim cok ama cok rahat eniştemin yanında çalışıyorum ,kendisi başkan ( kahveciler esnaf odasındayım )
karışan yok ,eden yok, başımda duran emir veren yok ,eniştem 15 20 güne bir ugrar sadece. oturduğum yerden para kazanıyor gibiyim, hemende hemen ..
Muhasebe ,gelir ,gider fiş. fatura. kredi. esnafların kayıtlarına terklerine felan bakıyorum..
Şimdi bizim üye sayımız az hanımlar ve odamızım ayakta kalması için paramızın azalmaması gerekiyor. benim maaş, sigorta, odanın giderler yönetimin huzur hakları vs.. aidat borcunu getirmeyen ( kahveciler ve cay ocakları.. ikisine bakıyoruz ) arıyoruz lakin getirmiyorlar gelen giden de pek olmayınca para bittimi para toplanmaya cıkılıyor.
Buranın birde başkan yardımcısı var.. onunla cıkıyoruz.. ( kendisi gazino işletiyor, hayat kadını mevzuları cok fazla, bu işi yapıyor , herkes tarafından tanınan bilinen birisi biz küçük bir ilçedeyiz cogu kişi birbirini tanır !) özünde iyi birisi, asla bana yan gözle bakmaz ,eşim tanıyor zaten cok önceden.. (eşim kendi iş yerinde tanışmış yanlış anlaşılmasın. ) şimdi biz en son mayısda kahvehanelere ve cay ocaklarına para toplamaya cıktık..
1. cisi benim kahvehanelere gitmem hiç uygun olmuyor, neden derseniz ,içeri giriyoruz afedersiniz öküz gibi bakıyorlar ! bir ton erkeğin içine giriyorum cok rahatsız oluyorum ,bir bayanın kahvehanelere gitmesi hiç hoş bir durum değil. ah bu maddiyatsızlık
2. cisi birlikte para topladığımız adam gazinocu, hayat kadınlarının işlerini yapan bir adam. yolda sokakta herkes bana bakıyor garip garip, tamam benim eşim ve ben neyin ne olduğunu biliyoruz lakin başkası bilmez.. bende o zamanlar yeni oldugum için ses etmedim eşimde rahatsızdı ama neyse bakalım bir çözüm bulunur dedik.. birde tanıdık yanı güvenilir ve işimin rahat olması dolayısıyla bir çözüm buluruz birdakine dedik.
En son gecen hafta yine cıktık, odamızın parası azaldı zaten birkere cıkmamız bize 4 5 ay felan yetiyor..
Ama eşime laf gelmiş ki gelmeden evvel bile rızası olmadı cok rahatsızdı. .. Karısı sagda ,solda elin gazinocu adamıyla geziyor diye!
Eşim deliye döndü ; başlarım işinede, gücünede, konuş hemen ! eşim müsade etmiyor , bu iş böyle olmaz bir çözüm bulalım gerekirse işten cıkarım diye söyle dedi...
Ben seni sokakta bulmadm, namusum herşeyden önemli başlarım parasına puluna allah bir yol gösterecektir dedi.. senin adın cıktıktan sonra para mı kurtaracak bizi diye söylendi cok haklı ben gereken cevabı versem bile milletin agzını susturamayız dedi..
Bende başkan yardımcısı ile görüştüm ; abi zaten bana hak verdi.. çünkü oda diyordu alsında seninle para toplamaya cıkmamız uygun değil abim, beni herkes tanıyor herşeyi gec bir bayanın kahvehaneye girmeside uygun değil vs.. tamam ben başkanla konuşacağım bu konuyu çözüm buluruz dedi..
Gelelim enişteme , şimdi odanın geliri olmayınca para olmayınca hiç birşeyi yürütemeyiz para toplama dışında yapılacak tek şey ; notere ihtarnamegöndermek ,borcu olan kişilere o zaman mecbur verecekler mecbur odaya gelecekler
Eniştemde bunu yapmıyor.. adımız icraya verdirdi olmasın vs diyor.
bunu yapmadıgı için biz milletin ayagına gidiyoruz para toplamaya ben gazinocu bir adam ile kahve kahve geziyorum evli barklı bir kadınım ben..
Muhtemelen eniştem kabul etmeyecek idare edelim vs vs diyecek. ve mutemelen madem öyle cık işten diyecek. eşimde diyor madem öyle eniştenle toplayın ! hadi kahvehanelere girmene göz yumayım ama gazinocu bir adamla birdaha asla cıkamassın para toplamaya dedi.
Ben işten cıkarım cıkmaya benim namusum herşeyden önemli oturur evimde kuru ekmek yerim gerekirse lakın benim bir evladım var büyüyor.. büyüdükce hayat zorlaşıyor masraflar artıyor hayat çok pahalı !
benim işten cıkmam durumumda ocaktan sonra eşimin maaşı 2300 tl olacak nasıl geciniriz ne yaparız bilmiyorum :KK43:
Başka bir iş bulmam cok ama cok zor cok kısıtılı iş imkanları, ne yapacağımı bilemiyorm içim içimi yiyor çok daralıyorum :KK43:
ekleme ; gazinocu adam tek başına gidemez makbuz kesme ve sisteme girme imza yetkisi yok o yetkiler bende hanımlar.
EKLEME: hanımlar konuyu actım başkan yardımcısı geldi.. başkan ile görüşmüş başkanın dediği ne yapabiliriz aslında bu para toplamak sekreterin işi senin işin değil yinede onun yanında gidiyorsun demiş
bende dedim ki yahu ben tek basıma kahvehaneye gidipde nasıl para toplayım dedim başkan yardımcısı ile gittiğimde bile adamlar küfür ediyor para yok diyor kovalarcasına davranıyor
cogu kahveden para alamıyoruz.. tek basıma gitsem kimse beni umursamaz ciddiye almaz.
Her konuya kesinlikle çalış diyen biriyim ama bu konuda eşe hak verdim
Bir de küçük yerin dedikodusu daha pis olur başka iş bulamaz misiniz

"Kendisigazino işletiyor, hayat kadını mevzuları cok fazla, bu işi yapıyor , herkes tarafından tanınan bilinen birisi biz küçük bir ilçedeyiz cogu kişi birbirini tanır "

"...para topladığımız adam gazinocu, hayat kadınlarının işlerini yapan bir adam. "

Adam hakkında kendiniz bu şekilde yazmışsınız. Milletin lafını sözünü geçtim zaten millet önemli değil hadi eşinizi de geçtim kendiniz bir kadın olarak böyle birinin yanında durmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?

Farklı bir iş bulmak neden size imkansız geliyor?
Öyle birşey yok sekreterlik yapılabilir. Açıkçası bu yazınızı olurken ben bunaldım rahat iş diyorsunuz ama kahvehaneleri geziyorsunuz bunun neresi rahat olabilir?
enişteniz sizi anlamıyor bile. Nesi rahat bu işin?
Gayet de bulabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Karamsar düşünmeyin eşiniz çok haklı.

küçük bir yer olmasa bir nebze daha iyi olurdu.kim kime dumduma.küçük yerde insanların tek derdi bir birlerinin kuyusunu kazmak iken bu işin geleceği pek parlak görünmüyor.

"Kendisigazino işletiyor, hayat kadını mevzuları cok fazla, bu işi yapıyor , herkes tarafından tanınan bilinen birisi biz küçük bir ilçedeyiz cogu kişi birbirini tanır "

"...para topladığımız adam gazinocu, hayat kadınlarının işlerini yapan bir adam. "

Adam hakkında kendiniz bu şekilde yazmışsınız. Milletin lafını sözünü geçtim zaten millet önemli değil hadi eşinizi de geçtim kendiniz bir kadın olarak böyle birinin yanında durmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?
+1000
Kadının inşaat santiyesinde çalışmasına bile evet ama o gazinocu adamla kahvehane gezmek olmaz
O ne öyle mafya haraca çıkmış gibi zaten diğerleri de adamin korkusuna ödüyordur yoksa yatirmazlardi parayı

Allah aşkına çocuğunuzun nasıl bir masrafı var, çocuğum da çocuğum diyorsunuz?
Çalışın bunu çalışmayın diye söylemiyorum da biraz abartmıyor musunuz?
İki çocuğum var, hiç sizin kadar masraf gözüme batmadı.
2.5 yaşındaki oğlumun dolabında tahmini söylüyorum çorapları ve body leri dahil 30 eşya yoktur.
H&M den alıyorum kıyafetlerini,her mevsim geçişinde 200- lira civarı tutuyor.
(3 e bölünce Ayda 70, ki yazın daha az.)
Bez ve ıslak mendil internetten söylüyorum, mağazadan daha ucuza geliyor ve taşımakla uğraşmıyorum.
(Aylık 60)
Yediği içtiği mutfağınıza +50 olsun.
Oyuncak Benim bile eski oyuncaklarım duruyor genelde sağdan soldan aldık, çünkü çokta oynamıyor.
Boya kalemİ, resim defteri, Lego vs aylık bakarsanız yine 10 olsun.
190 hadi 200
Hadi doktora da gitsin her ay; 250
Ki bu azaltılabilir de..
250 lirayı evden kazanma şansınız hiç mi Yok?
Hani çoçuğun masraflarını gözünüzde çok büyütüyorsunuz diye söylüyorum.

Bence bu kadar rahatsızsanız işinizden başka bir iş bulun. Oturduğunuz yerden para kazanmak kolayınıza geliyor anladığım kadarı ile.
Asgari ücrete iş illaki bulursunuz.
Bu kadar yokuşa sürmeyin her şeyi.

senin namusunu milletin kirli ağzı belirliyorsa hiç durma kapan evine.
namus namus diye diye, millet ne der diye diye kendinizi yediniz bitirdiniz.

Back