Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makbuz kesme imza atma ve sisteme girme yetkisi yok benim olmam gerekiyor diye belirtmiştim.Adam tek başına gitsin siz olmayınca para vermiyorlar mı bu kısmı bana saçma geldi.
Adama yetki verilse ??makbuz kesme imza atma ve sisteme girme yetkisi yok benim olmam gerekiyor diye belirtmiştim.
Madem o adamın değil de sizin işiniz bu, tek gidip, toplayın. Bu daha mantıklı zaten. Burda bakınca pek emek veriyor gibi görünmüyorsunuz, enişte tanıdık rahat ederim mantığı ile girmişsiniz, üstünüze düşen görevi bile tek yapmıyorsunuz. Yardım alıp, üstüne bi de mız mızlanıyorsunuz. Ya da çıkın işten, eniştesiniz olmadığı, rahat edemeyeceğiniz bir iş bulup, çalışın. Kahvede kimse sizi yemez tek gidince, benim de girmişliğim vardır.bu para toplama mevzusu başkan yardmcısının işi değil canm benm işim o saadece benim yanımda gelerek bana yardmcı oluyordu :/
yetkimiz noter onaylı ve sadece başkan ve genel sekretere verilyor malesef ona yetki verilemez :/ of ne yapacagım benAdama yetki verilse ??
tek gittiğim zaman kimse bana para vermez.. başkan yardımcısı ile gittim zaman bile para alamıyoruz milletten kadın basıma nasıl para alaym biri kalksa küfür etse ne yapaym onca erkeğin içinde ben?Madem o adamın değil de sizin işiniz bu, tek gidip, toplayın. Bu daha mantıklı zaten. Burda bakınca pek emek veriyor gibi görünmüyorsunuz, enişte tanıdık rahat ederim mantığı ile girmişsiniz, üstünüze düşen görevi bile tek yapmıyorsunuz. Yardım alıp, üstüne bi de mız mızlanıyorsunuz. Ya da çıkın işten, eniştesiniz olmadığı, rahat edemeyeceğiniz bir iş bulup, çalışın. Kahvede kimse sizi yemez tek gidince, benim de girmişliğim vardır.
onuda denedik ama vermiyorlar gittğimz zaman bile alamadıgımz cok kişi oluyor kaç dil döküyor başkan yardımcısı.. ve ben o makbuzu para alınmadan keser parayı alamaz isek kasada acık cıkar. daha cok zora gireriz.Borcu olanları önden arayabilirsiniz,şu gün gelip alacaklar diyip borcunu hatırlatabilirsiniz. Adamın vereceği tutara göre makbuzu kesip verebilirsiniz birlikte gittiğiniz kişiye,sonra gidip parayı alır makbuzu verir.
Yada başka bir iş bakabilirsiniz.
bn tek toplamayamam canm baskan yardmcısı oldugu halde
afedersiniz adamlar para vermiyor üstüne küfür edip sövüyorlar yani.. ben tek cıksam kimseden tek kuruş para alamam.
Onca erkekten biri müdahale eder, merak etmeyin, polis denen de bir olay var ayrıca. Siz sadece bahane üretiyorsunuz, sıkı bir işte çalışmayı gözünüz yemiyor bence. Dediğim gibi çıkın, eniştenizin olmadığı, normal şartlarda çalışabileceğiniz bir iş bulun, iş hayatındaki mız mız insanları cidden hiç sevmiyorum.tek gittiğim zaman kimse bana para vermez.. başkan yardımcısı ile gittim zaman bile para alamıyoruz milletten kadın basıma nasıl para alaym biri kalksa küfür etse ne yapaym onca erkeğin içinde ben?
Madem 4 5 ayda bir bence eşinle git. Tek gidiyormuş gibi yani.tek gittiğim zaman kimse bana para vermez.. başkan yardımcısı ile gittim zaman bile para alamıyoruz milletten kadın basıma nasıl para alaym biri kalksa küfür etse ne yapaym onca erkeğin içinde ben?
Sadece 3 kişi mi çalışıyorsunuz.yetkimiz noter onaylı ve sadece başkan ve genel sekretere verilyor malesef ona yetki verilemez :/ of ne yapacagım ben
cok mu abes olur :/ ama sonucta bende gecimim için zorluklar için mecburen görünüyorum gazinocu adamla :/anladım. bilemiyorum o zaman yani ben olsam hayat kadını çalıştıran bi adamla görülmek istemezdim.
hayır sadece 3 kişiyiz ne yazık ki birde yönetim kurulu üyeleri var ki onlarn hiç birşeye yetkisi yokSadece 3 kişi mi çalışıyorsunuz.
Yanınızda size eşlik edebilecek başka kimse yok mu ?
Anladımmakbuz kesme imza atma ve sisteme girme yetkisi yok benim olmam gerekiyor diye belirtmiştim.
ben mız mız değilim.. bana işe basladıgımda böyle birşey söylenmedi sonradan haberim oldu cok pis kahveler var.. o kahvelere asla giremem bir bayan olarak.. kimsede eşini tek başına o kahvelere girdirmez k bkmayın amaOnca erkekten biri müdahale eder, merak etmeyin, polis denen de bir olay var ayrıca. Siz sadece bahane üretiyorsunuz, sıkı bir üste çalışmayı gözünüz yemiyor bence. Dediğim gibi çıkın, eniştenizin olmadığı, normal şartlarda çalışabileceğiniz bir iş bulun, iş hayatındaki mız mız insanları cidden hiç sevmiyorum.
işten cıktım diyelim nasıl gecinir ne yaparız nasıl karsılarım oglumun ihtiyaçlarını..Anladım
İlçelerde dedikodu çok oluyor malesef
Eşim beni 1 gün bile çalıştırmazdı bu durumda bişey diyemiyorum
Herkesin yaşam standardı farklıişten cıktım diyelim nasıl gecinir ne yaparız nasıl karsılarım oglumun ihtiyaçlarını..
Ama bu durumda başka çare kalmıyor ki. Siz eniştenizle konuşsanız adam kendi rahatını düşünüp sizinle tahsilata çıkmaz muhtemelen,gazinocuyla siz/eşinizde tabi çıkmak istemiyorsunuz,yanlız gidemem diyorsunuz. O zaman erkek eleman alıp her işe koşturur enişteniz/patronunuz.onuda denedik ama vermiyorlar gittğimz zaman bile alamadıgımz cok kişi oluyor kaç dil döküyor başkan yardımcısı.. ve ben o makbuzu para alınmadan keser parayı alamaz isek kasada acık cıkar. daha cok zora gireriz.