• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

Ben açıkçası işten çıkmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.Madem küçük yer insanlar sizin ne iş yaptığınızı bilmiyorlar mı ?
Yani sırf sokaktaki 2 insan için işinizden olmayın bence.Eşinizle de sakin sakin konuşun durumu.
Bugün gazinocu yarın bir başkası,her dedikodu çıktığında iş mi değiştireceksiniz,bence boşverin.
bende sizin gibi düşünüyorum lakin eşimi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
birde kahvelere giriyorum girdim mi herkes öküz gibi bakıyor kim olsa rahatsız olur değil mi :/

madem öyle bulundugunuz yer küçük herkes birbirşmi tanıyo itimadı da vardır bçbşrbirlerine..siz dükkanda kalın hangi dükkanın ne kadar borcu var hepsini liste yapın gazinocu adam gitsin parayı istesin kşmin berip vermediğini çizsin sonra o kagıdı tekrar sana getirsin sen ordan kim verdiyse makbuzları kes gazinocu adam tekrardan makbuzları dagıtsın kimsede sizi o adamın yanında görmez lafta çıkmaz.. yada adam dagıtmazsa makbuzları gelsinler kendileri alsınlar çünkü iş başa düşer para verdik makbuzu almazsak olmaz diye..
bu para toplama mevzusu başkan yardmcısının işi değil canm benm işim o saadece benim yanımda gelerek bana yardmcı oluyordu :/

Haram pis işler kusura bakmayın. Gazino, kahve, hayat kadını! Cidden nasıl rahat yiyorsunuz böyle paraları?
Adam kadın satıyor var mı daha ötesi? Evladınıza böyle mi bakıyorsunuz? Gidin merdiven silin hiç olmazsa onurlu bir iş inanın.
Ağır konuşmak istemezdim ama okuduklarım gerçek mi diye ağzım açık kaldı.
Aşırı sinirlendim Allah ıslah etsin!
biraz konuyu yanlış anladınız sanki

Haram pis işler kusura bakmayın. Gazino, kahve, hayat kadını! Cidden nasıl rahat yiyorsunuz böyle paraları?
Adam kadın satıyor var mı daha ötesi? Evladınıza böyle mi bakıyorsunuz? Gidin merdiven silin hiç olmazsa onurlu bir iş inanın.
Ağır konuşmak istemezdim ama okuduklarım gerçek mi diye ağzım açık kaldı.
Aşırı sinirlendim Allah ıslah etsin!
harapm pis derken !!!! nesi haram ? ben gazinoda mı calışıyorum hayat kadınlarından mı para alıyorum ? ne kadar sacmasınız ben kimin parasını yiyormuşum ! ben burda emeğimle calışıyorum emeğimin parasını yiyorum ! yazık şu yorumunuza.. anlamadan düşünmeden yorum yapmak adına gereksizce insanlara agır itamlarda bulunarak yazıyorsunuz

daha enişteyle konuşmamışsınız bile, önce bir konuşun orta yol bulmaya çalışın sonra netleştirin.
ha bu arada haram para kısmına asla katılmıyorum, yöneticilerden biri gazinoculuk da yapıyor diye kadının kazandığı para neden kirli para olsun? biz de sosyal medya işi yapıyoruz, seks shopçu müşterimiz var ondan gelen para erotik para mı şimdi? siz esnaf olsanız her müşterinize, alım satım, ortak iş yaptığınız her insana seceresini mi soracaksınız?

Herkes ahlak bekçisi, herkes helal-haram kontrolörü. Sen ve eşin yaptığınızın kötü olmadığının farkındaysanız çalışmaya devam et. Millete yaranılmaz. Bırak konuşsunlar. Sırf laf çıkmasın diye çocuğunun gıdasından, eğitiminden kesme.
Sana laf edenler kimmiş ki? Bizim millet memnuniyetsizdir. İşten ayrılırsın, bu sefer de ''fakir bunlar'' diye dedikodunu çıkarırlar. İsviçre, norveç yerlileri gibi medeni insanlar olsak neyse. O zaman millete kulak ver derdim. Boşver işine bak.

bende sizin gibi düşünüyorum lakin eşimi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
birde kahvelere giriyorum girdim mi herkes öküz gibi bakıyor kim olsa rahatsız olur değil mi :/

Evet rahatsız hissederim aynı şekilde ben de.
Kahve işini bir şekilde halletmişsiniz,bence eşinizle konuşun dürüstçe,sonuçta iş bu ha deyince bulunmuyor...Namusum diyor ama söylediği bir yandan mantıksız çünkü siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz,her dedikoduda iş değiştiremezsiniz ki.Bir de hayatın gerçekleri var çünkü.
Yine de siz bilirsiniz,evde huzur kalmıyor diyorsanız başka bir iş bakmaya çalışın,yok konuşarak halledilebilirse bence şansınızı deneyin.

biraz konuyu yanlış anladınız sanki
Ya hu neden yanlış anlayayım? Bana göre kahvehaneler pis yerler, üzgünüm ama oraya gidip evini ihmal edip tüm parasını oraya yatıranlarla dolu, hepsinin içinde boş beleş insanlar var. Bana kalsa tümünü kapatırım.
Kahvehaneleri hadi bırakalım da kadın satan bir adamın ortak olduğu bir iş bana helal gelmez üzgünüm. Bence gayet iyi anladım.
burbuk burbuk

bu para toplama mevzusu başkan yardmcısının işi değil canm benm işim o saadece benim yanımda gelerek bana yardmcı oluyordu :/
o zaman yanınıza bir bayan alın iş arkadasonız olması önemli değil para toplayacagınız gün yanınızda beklesin bakımsız gidin dükkanlara erkek gbi konusun kaba saba o zaman kimse size bakmaz rahatsız da etmezler bakışlarıhla emin ol o adamla gitmekten iyidir milletin öyle konusması cok normal konusmasalar iyide konusurlar işte namıssızlar

toplanan para neden haram olsun ki esnafların borcu bende anlamadım :KK43:

gazinocunun kazandığı para haram desek ki tartışılır sonuçta siz aidat alıyosunuz kahve filan neden haram olsun.

ayrıca kendi işini yapmayıp da maaşlı çalışan kim varsa ben haram yemiyorum diyebilir mi? ben diyemem. bilemem ki patronum o parayı aslında nasıl kazanıyor...

Adam gazinocu,onun da isi o. Siz bir gazinocunun yaninda gezmekle zarar gormezsiniz. Kucuk yerlerde diyorsunuz esas oralarda herkes birbirini tanir. Size kimse kotu gozle bakmaz. Kazanciniz sonuna kadar helal. Siz aidat topluyorsunuz, ayrica haram bile olsa kazanciniz kimseyi ilgilendirmez.

Kahvenin icine kadin girerse bir sey olmuyor, sokakta da bir suru erkek var, yolda yuruyoruz,erkeklerle birlikte calisiyoruz,okuyoruz. Hic birisinin dert oldugunu dusunmedim. O zaman evden cikmayalim yani
bende sizin gibi düşünüyorum lakin eşimi nasıl ikna edebilirim bana bir yol gösterin lütfen işimden olmak istemiyorum ben

Yanlış anladınız sanırım. Kadıncağız kahveciler esnaf odasında çalışıyorum diyor. Gazinocunun yanında çalışmıyor yani.
Gazinocu olan adamda orada yönetimde bir görevi var anladığım kadarıyla.

Konuya gelince, işim icabı yıllarca kahvehanelerde de, genelevlerde de görev yaptım. Tabi ki işimi yaptım. Oralara girip çıktım. Özellikle kahvehanelere çok giderdik. Bu yüzden kahvehaneye girip çıkmanızda veya oraya bir bayanın girip çıkmasında (iş nedeniyle) bir sakınca görmüyorum. (Kaldı ki arkadaşlarımla gidip kahvehanede oturup okey oynamışlığım da çoktur.)

Amaa yanınızdaki kişiden rahatsız olmanız yada eşinizin rahatsız olması normaldir. Hatır gönül işinde çalışıyormuşsunuz ve anladığım kadarıyla enişteniz de size onay verecek gibi değil. O zaman yapacağınız iki şey var. Ya işi bırakıp evinize çekileceksiniz yada başka bir iş arayacaksınız. Başka çıkar yol gözükmüyor.
sizce eşimi ikna edemezmyim işten cıkarsam cok zora gireceğiz ben nasıl karsılayacağm evladımın ihtiyaçlarını kimse yüzümüze dahi bakmaz :/

Ya hu neden yanlış anlayayım? Bana göre kahvehaneler pis yerler, üzgünüm ama oraya gidip evini ihmal edip tüm parasını oraya yatıranlarla dolu, hepsinin içinde boş beleş insanlar var. Bana kalsa tümünü kapatırım.
Kahvehaneleri hadi bırakalım da kadın satan bir adamın ortak olduğu bir iş bana helal gelmez üzgünüm. Bence gayet iyi anladım.
burbuk burbuk
her kahvehanede okeydir şudur budur oynanacak değil ki ayrıca adamlar da gitmesin canım kşmse kimseyi zorlamıho ayrıca kahveci abi çalışma gel colugunun cocıgınun rızkını burda ye demiyor ki giden gdiyo işte bu mecbur alınacak para bilmem ne odasıymıs işte olacak bişey tabipler odası esnaf zanaatkarlar odası gni birşer yani keşke gidilmese ama gidiyorlar saglıklı adamlar

daha enişteyle konuşmamışsınız bile, önce bir konuşun orta yol bulmaya çalışın sonra netleştirin.
ha bu arada haram para kısmına asla katılmıyorum, yöneticilerden biri gazinoculuk da yapıyor diye kadının kazandığı para neden kirli para olsun? biz de sosyal medya işi yapıyoruz, seks shopçu müşterimiz var ondan gelen para erotik para mı şimdi? siz esnaf olsanız her müşterinize, alım satım, ortak iş yaptığınız her insana seceresini mi soracaksınız?
eniştem ile gazinocu abi konuşmş canm verdiği cevabı yazdım :/ başkan yardımcıda eşini ikna edelim millete bakıp işinden gücünden olma abim diyor :/ ben eşimi nasıl ikna edeceğim adam gazinocu olmasa zaten kahvelere girmemden cok rhatsız değildi eşim.

burbuk burbuk
Kahvehaneler bana göre de pis yerler ama bunun konu sahibi ile ne alakası olabilir ki
konu sahibi işi bıraksa kahveler kapanacak mı?
yada tüm kahveler kapatılsa oraya giden boş beleş insanlar yine aynı tarz ama farklı isimle bir yerde zaman geçirmeyecek mi?
ha bana sorarsanız öyle bir insanın bulunduğu ortamda asla çalışmak istemezdim
ama kazandığı paranın haram, helalini ben bilemem
yalnızca aidat topluyor diye haram diyemem
bir sürü devlette çalışan insan var mesaisinden saatler sonra gelip erkenden çıkan ve işlerini yapmayan ona bakarsan bu insanların kazandığı para helal mi? haram mı?

Back