Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

Adam tek başına gitsin siz olmayınca para vermiyorlar mı bu kısmı bana saçma geldi.

bu para toplama mevzusu başkan yardmcısının işi değil canm benm işim o saadece benim yanımda gelerek bana yardmcı oluyordu :/
Madem o adamın değil de sizin işiniz bu, tek gidip, toplayın. Bu daha mantıklı zaten. Burda bakınca pek emek veriyor gibi görünmüyorsunuz, enişte tanıdık rahat ederim mantığı ile girmişsiniz, üstünüze düşen görevi bile tek yapmıyorsunuz. Yardım alıp, üstüne bi de mız mızlanıyorsunuz. Ya da çıkın işten, eniştesiniz olmadığı, rahat edemeyeceğiniz bir iş bulup, çalışın. Kahvede kimse sizi yemez tek gidince, benim de girmişliğim vardır.

tek gittiğim zaman kimse bana para vermez.. başkan yardımcısı ile gittim zaman bile para alamıyoruz milletten kadın basıma nasıl para alaym biri kalksa küfür etse ne yapaym onca erkeğin içinde ben?

Borcu olanları önden arayabilirsiniz,şu gün gelip alacaklar diyip borcunu hatırlatabilirsiniz. Adamın vereceği tutara göre makbuzu kesip verebilirsiniz birlikte gittiğiniz kişiye,sonra gidip parayı alır makbuzu verir.
Yada başka bir iş bakabilirsiniz.

onuda denedik ama vermiyorlar gittğimz zaman bile alamadıgımz cok kişi oluyor kaç dil döküyor başkan yardımcısı.. ve ben o makbuzu para alınmadan keser parayı alamaz isek kasada acık cıkar. daha cok zora gireriz.

bn tek toplamayamam canm baskan yardmcısı oldugu halde
afedersiniz adamlar para vermiyor üstüne küfür edip sövüyorlar yani.. ben tek cıksam kimseden tek kuruş para alamam.

anladım. bilemiyorum o zaman yani ben olsam hayat kadını çalıştıran bi adamla görülmek istemezdim.

tek gittiğim zaman kimse bana para vermez.. başkan yardımcısı ile gittim zaman bile para alamıyoruz milletten kadın basıma nasıl para alaym biri kalksa küfür etse ne yapaym onca erkeğin içinde ben?
Onca erkekten biri müdahale eder, merak etmeyin, polis denen de bir olay var ayrıca. Siz sadece bahane üretiyorsunuz, sıkı bir işte çalışmayı gözünüz yemiyor bence. Dediğim gibi çıkın, eniştenizin olmadığı, normal şartlarda çalışabileceğiniz bir iş bulun, iş hayatındaki mız mız insanları cidden hiç sevmiyorum.

Madem 4 5 ayda bir bence eşinle git. Tek gidiyormuş gibi yani.

ben mız mız değilim.. bana işe basladıgımda böyle birşey söylenmedi sonradan haberim oldu cok pis kahveler var.. o kahvelere asla giremem bir bayan olarak.. kimsede eşini tek başına o kahvelere girdirmez k bkmayın ama
hem eniştem bile biliyor tek gittiğim zaman para alamayacagımı asla kimseden adamlar vermiyor yok diyorlar kovalıyorlar resmen..

işten cıktım diyelim nasıl gecinir ne yaparız nasıl karsılarım oglumun ihtiyaçlarını..
Herkesin yaşam standardı farklı
Kimisi 2.000 e geçinir kimisine 10.000 az gelir
Biz memur maaşı ile geçiniyoruz iki çocuk zor zamanlarımızda oldu ama eşim asla istemedi çalışmamı standardımızı biraz düşürdük sonra toparladık

Ama bu durumda başka çare kalmıyor ki. Siz eniştenizle konuşsanız adam kendi rahatını düşünüp sizinle tahsilata çıkmaz muhtemelen,gazinocuyla siz/eşinizde tabi çıkmak istemiyorsunuz,yanlız gidemem diyorsunuz. O zaman erkek eleman alıp her işe koşturur enişteniz/patronunuz.
Zaten yılda 3 maksimum 4 kez olan bir durummuş,sürekli olan bir durum değil. Hani bir laf vardır ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin,o hesap olacak gibi sizin durum.
Hakkınızda hayırlısı.

Hayattaki tek işyeri burası gibi konuşmuşsunuz ama ben olsam bir dakika durmam öyle bir yerde, hele ki kapı kapı gezip para toplamak.
Ev işlerine temizliğe gidin, merdiven silin, fabrikalarda işçi olun, ne biliim pazara çıkıp el işi ilif çetik filan satın. Hiç olmasa kazandığınızın bereketi olur.
Hiç bir iş bulamadınız çalışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…