Galiba ilişkim bitiyor. Pire mi yoksa gerçekten deve mi?

Bende anahatar olsa sevgilim disarda kalsa ve istese "alisverise cikciimm sen hallet" demem yani aklimdgecmez, hic boyle sacma tavir da görmedim. 🙄
Birbirine güvenemedigin iliski ilişki degildir ya. Ayni tavri samimi olmadigim bir arkadastan beklerim(ki onda anaharin işi ne) ama sevgili degil.
Anahtarının bende olacağı kadar yakın arkadaşa için çok önemli olmayan planını erteleyip, kapıyı acamazsan gelirim ya da buluşuruz derim, gömlek almaya gidicem bakariz demem. Sürekli olan şeyler bunlar sanki, bunun icin plan bozmayan sevgiliyi neyleyim🙃

Son düzenleme:
konu sahibini haksız bulanlardanım ama sebebi güçlü kadın muhabbeti asla değil
hayatta her zaman için ilk seçeneğim pratik çözümler üretmek olur
kredi kartı vs yöntemlerle kapıyı açmaya çalışmak gibi
olmuyorsa parasını bastırıp çilingir çağırmak gibi
çilingire param yoksa yol mesafesine göre sevgilimin gideceği avm'ye gidip anahtarı ondan almak
avm'ye de gidemiyorsam adamın avm'den dönmesini beklemek gibi (o esnada kafede orada burada oturabilir)
benim için şehir ve düzen değiştirmiş bi adamla alakalı olarak, iş çıkışı avm planını bozmadı diye bana değer vermiyor şeklinde asla düşünmem
kaldı ki adam zaten naparsan yap ben akşam avmde olacağım dememiş. avm planından bahsedip konuşuruz tekrar demiş
konu sahibi diyor ki yok trip yaptım, yok beni bilmem kaç saat aramadı, sonra saatlerce aradı açmadım, reddettim vs
bilmiyorum ya belli bi yaştan sonra insanların daha olgun çözümler üretmesini beklerim ben böyle triplerin tavırların havada uçuştuğu durumlarda karşı taraf uzaklaşıyor işte gördüğümüz gibi. adam ne kadar bıktıysa artık ben tası tarağı toplayıp yarın dönüyorum kedim bile ortama alışamadı demiş
kendini küçük hissetmekten "yorulduğunu" söylemiş yani adamın bu noktaya sadece bu anahtar olayıyla gelmediği çok belli bu cümlesinden
kaç yaşında insanlarız, tabi ki özel ve değerli hissetmek isteriz ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor
konu sahibi sevgilisinin, şantiyede başka işi çıkması sonucu avm'ye gitme planının iptal olduğunu söylemesine bile "gerçek olduğunu kabul edersek" gibi bi yorum yapıyor
bana çok yorucu geliyor böyle tavırlar, düşünceler
Haksiz degilsin yazdiklarinda bak katiliyorum sonuna kadar ama sevgilimize naz yapamayacaksak kime yapacagiz sinocum? Yani bak herseyi gectim sirf naz amacli bile bunu isteyebilmeli insan sevgilisinden.

Hic sevmem kendi üzerimden ornek vermeyi ama diyelim ki ben ayni durumda kaldim eşim de gelemiyor, isi cikmis, benim esim cilingiri arayip parasini da onden havale eder, ben eve geldigim anda da o cilingir kapida bekliyor olur (ha kendisi bu yuzden eşim zaten), bana bu cozumu sunamayan adamla isim olmazdi mesela. Yani olay sadece trip, naz vs degil ayrica iki gram trip cekemeyen (kadin / erkek) iliski islerine girmesin yahu.

Hizuran yazdi galiba guclu kadin olacagiz diye pehlivana donduk, adamlarda prenses oldular, lavabo hortumu degistiremeyen adamlar turedi biz guclu olacağız diye.

Bence adamda birikmiş bi yorgunluk bi bıkkınlık var bu da bardağı taşıran son damla olmuş.
Cımbızla cümle çekmek değil de dikkatimi çeken o cümleniz oldu o yüzden alıntıladım zaten. 💁🏻‍♀️
Yabi bence de tek bir olaya bağlı değerlendirmek doğru değil. Bu adam hep mi böyleydi yoksa cidden o günün stresi veya uyum sürecinde mi bu şekilde davrandı. Bunu en iyi konu sahibi bilir.

bir erkeği haklı çıkarmak için bu sitede kadınların yapmayacağı şey yok.
sigrid, adamın kurduğu o cümleye ben de takıldım ve adamda birikmişlik olduğunu düşündüğümü yazdım
ben işi gücü bırakıp yarın dönüyorum, yoruldum vs gibi laflar tek bir olay üstüne edilecek laflar değil bence
bu sitede haklı gördüğüm pek az erkek oldu şimdiye dek ama bu konuda konu sahibine hak veremiyorum
adam benim için şehir ve düzen değiştirmiş olsa, akşamki gömlek planını bozmadı diye bana değer vermiyor şeklinde düşünmem
ha konu sahibinde de birikmişlik olmuştur ona istinaden öyle düşünmüş olabilir, bu da bi ihtimal
üretilebilecek başka çözümler de varken benim için planını bozuversin ne var ki kafasında olmak, istediği cevabı alamayınca trip yapmak, saatlerce o telefonu açmayıp kasten merakta bırakmak (aslında cezalandırmak) bana pek olgunca gelmiyor
konuya gelen yorumların da çok bencilce olduğunu düşünüyorum, adamın gömlek planı çok önemsizleştirilmiş
o adamın da bir birey olduğunu, kendine göre işlerinin olabileceğini unutuyoruz
tabi ki hayatımızdaki kişi özel ve değerli hissettirmeli, bazı durumlarda hissettirmiyorsa tekmeyi vurmak gerekir ama durum durum bu durum değil bence
şahsi görüşüm

Seni ve fikirlerini önemsemiyorum. Lütfen beni alıntılama💁🏻‍♀️

buyrun engelleyin o halde. burada herkese eşit derece tanınmış bir hakkımı kullanırken kimse size danışacak değil. özellikle şu şemadaki kafa yapısına sahip birisine hiç danışacak değiliz. öte yandan her birimiz konuşurken haddimizi bilmek zorundayız.

buyrun engelleyin o halde. burada herkese eşit derece tanınmış bir hakkımı kullanırken kimse size danışacak değil. özellikle şu şemadaki kafa yağısına sahip birisine hiç danışacak değiliz. öte yandan her birimiz konuşurken haddimizi bilmek zorundayız.
Haddimi aştığımı düşünmüyorum.
Özgür irademle fikirlerinden hoşlanmadığımı söyleyip bu sebeple beni alıntılamamanı rica ediyorum. Ha yok illa alıntı yaparım diyorsan sen bilirsin tabii fakat ben kaale alıp cevap vermem.
Engellemek ise benim bileceğim iş. Canım isterse engellerim istemezse engellemem.
İyi günler ✋🏻

Bunun cinsiyetle de alakası yok bence. Eşim anahtarını evde unutsa ben iş çıkışında koşa koşa yetiştiririm. Sevgiliyken olsa da öyle olmalı. Yani zor durumda bi anahtar veremeyecekse neden sevgili ki? Bir de düzenimi değiştirdim falan diye hemen başa kakmış. Değiştirmeseydin hey Allahım ya
Tabii ki cinsiyetten bağımsız. Karşıdaki insana kıymet veriyorsak bir şekilde çözüm buluyoruz.

Konu biraz karışık olduğundan arkadaşların akıllıca tespitlerine dayanarak, 18:30 yani çıkış saatinde aramış ama açmamışsınız.

Erkekler bizim gibi değiller, aynı düşünmezler. Ben, sizin konuyu kendi evliliğine uyarladığımda şöyle bir şey ortaya çıkıyor.

Kapıyı sık sık yanlışlıkla kapatıyor ve daha önce bunu kendi yöntemleriyle açmışsam. Yine böyle bir olay yaşayıp, eşime "Ben denerim,olmazsa anahtarı alırım senden" desem. Beni sürekli ne yaptın diye aramaz çünkü terslik varsa arayacağım bilir. Aramamış isem kendisi çökmüştür der ve rahat olur.

İş yerinden eve 17:00 de çıkıp 17:30 gibi ev de olacağımdan dolayı. Yani olay yerine henüz gidip kendim denememişsem, trip atsam, mesaj yazsam kısa keser veya görüldü atar ya da üstten okur ölü taklidi yapar. 😅 Normalde çok ilgili alakalıdır. Başım gerçekten dertte ise asla böyle yapmaz.

Bazen kadın olarak anlamsız triplerimiz oluyor. Eşim karşılık vermeyince soruyorum. O da "Napayım? Saçma bir şey için cevap yazıp, kavga mı edelim? Gereken yerde, gereken cevabı alıyorsun zaten" der. Bu sebepten anlamsız trip yapmamaya çalışırım çünkü kaale almıyor 😅

Bu durumda kendim çözene kadar bekler. 17:30 gibi arar. Açmaz isem parasını ödeyip, çilingir çağırır. Adam geldiğinde durum çözülmüş olsa bile çilingir parasını almıştır. Eşim telefonu açmayışımı saçma bulup, kendisi tavır yapıp üste çıkar 😅 Haklı da yani.

Sevgiliniz normalde ilgili ve bu durumda böyle yaptı ise, erkekler bizim gibi ayrıntı ile ilgilenmez direkt ya çözüm yolu, ya ölü taklidine girerler.

sigrid, adamın kurduğu o cümleye ben de takıldım ve adamda birikmişlik olduğunu düşündüğümü yazdım
ben işi gücü bırakıp yarın dönüyorum, yoruldum vs gibi laflar tek bir olay üstüne edilecek laflar değil bence
bu sitede haklı gördüğüm pek az erkek oldu şimdiye dek ama bu konuda konu sahibine hak veremiyorum
adam benim için şehir ve düzen değiştirmiş olsa, akşamki gömlek planını bozmadı diye bana değer vermiyor şeklinde düşünmem
ha konu sahibinde de birikmişlik olmuştur ona istinaden öyle düşünmüş olabilir, bu da bi ihtimal
üretilebilecek başka çözümler de varken benim için planını bozuversin ne var ki kafasında olmak, istediği cevabı alamayınca trip yapmak, saatlerce o telefonu açmayıp kasten merakta bırakmak (aslında cezalandırmak) bana pek olgunca gelmiyor
konuya gelen yorumların da çok bencilce olduğunu düşünüyorum, adamın gömlek planı çok önemsizleştirilmiş
o adamın da bir birey olduğunu, kendine göre işlerinin olabileceğini unutuyoruz
tabi ki hayatımızdaki kişi özel ve değerli hissettirmeli, bazı durumlarda hissettirmiyorsa tekmeyi vurmak gerekir ama durum durum bu durum değil bence
şahsi görüşüm

elbette birikmişlik vardır, sinocum ama sen de biliyorsun ki böyle çok alakasız bir sebepten piremses gibi ağlanıp salt karşısındaki insan sorunluymuş gibi korkunç suçlayıcı davranmak da sağlıklı bir tutum değil.
ben hayatımın bir noktasında fark ettim ki şikayet eden insandan hiçbir noktada hayır gelmiyor ve bu adamın tavrını da o noktada sağlıklı bulamadım. ilişkinin masaya yatırıldığı bir konuşmada şikayet ve suçlamalarını getiriyor olsa idi bütün bu eleştirilerin korkunç derece haklılık payı olabileceğini düşünebilirdim.
öte yandan zor duruma düşen partneri çözüm arıyorken ve halen o zor durumun içinde iken "bu şehre ben senin için geldim, ortam değişikliğine de alışamıyorum, işi de bırakçam" diye sızlanması bana hiç de olgun olmayan ve bir o kadar da kötü niyetli bir tavır gibi geldi.
evet, adam bir birey ama bu sorunu çözmenin birçok yolu varken önemli sayılabilecek kadar resmen iletişimi kesmiş ve sonra da şikayetlenmiş. benim için hiçbir mantıklı tarafı yok bu tutumun. en azından gerçek olmasa da mesai saati içerisinde "sen bir açmayı dene bakalım. olmazsa haberleşiriz" falan diyebilirdi.

Haddimi aştığımı düşünmüyorum.
Özgür irademle fikirlerinden hoşlanmadığımı söyleyip bu sebeple beni alıntılamamanı rica ediyorum. Ha yok illa alıntı yaparım diyorsan sen bilirsin tabii fakat ben kaale alıp cevap vermem.
Engellemek ise benim bileceğim iş. Canım isterse engellerim istemezse engellemem.
İyi günler ✋🏻

ben de -en azından saygı çerçevesinde- kendi görüşümü belirttim ve halen erkekleri haklı çıkarmak için kırk takla attığınızı düşünüyorum. teşekkürler

giphy.gif

Haksiz degilsin yazdiklarinda bak katiliyorum sonuna kadar ama sevgilimize naz yapamayacaksak kime yapacagiz sinocum? Yani bak herseyi gectim sirf naz amacli bile bunu isteyebilmeli insan sevgilisinden.

Hic sevmem kendi üzerimden ornek vermeyi ama diyelim ki ben ayni durumda kaldim eşim de gelemiyor, isi cikmis, benim esim cilingiri arayip parasini da onden havale eder, ben eve geldigim anda da o cilingir kapida bekliyor olur (ha kendisi bu yuzden eşim zaten), bana bu cozumu sunamayan adamla isim olmazdi mesela. Yani olay sadece trip, naz vs degil ayrica iki gram trip cekemeyen (kadin / erkek) iliski islerine girmesin yahu.

Hizuran yazdi galiba guclu kadin olacagiz diye pehlivana donduk, adamlarda prenses oldular, lavabo hortumu degistiremeyen adamlar turedi biz guclu olacağız diye.
ben konu sahibinden hiç öyle iki gramcık trip yapan izlenimi almadım açıkçası :)
tabi ki naz yapıcaz ama böyle bi konuda naz yapmak benim aklıma gelmez
sadece bu konu özelinde yazıyorum yorumlarımdaki fikirlerimi, altını çizeyim
beklentiler içerisine girilebilir okey ama bu olay özelinde, beklenti karşılanmadığı zaman gerçekten o telefonu saatlerce açmamaya gerek var mıydı mesela ?
ha ilişkinin dinamiğini bilemeyiz ama
benim adamın son mesajından aldığım izlenim adamın bu ilişkiden yorulduğu yönünde

elbette birikmişlik vardır, sinocum ama sen de biliyorsun ki böyle çok alakasız bir sebepten piremses gibi ağlanıp salt karşısındaki insan sorunluymuş gibi korkunç suçlayıcı davranmak da sağlıklı bir tutum değil.
ben hayatımın bir noktasında fark ettim ki şikayet eden insandan hiçbir noktada hayır gelmiyor ve bu adamın tavrını da o noktada sağlıklı bulamadım. ilişkinin masaya yatırıldığı bir konuşmada şikayet ve suçlamalarını getiriyor olsa idi bütün bu eleştirilerin korkunç derece haklılık payı olabileceğini düşünebilirdim.
öte yandan zor duruma düşen partneri çözüm arıyorken ve halen o zor durumun içinde iken "bu şehre ben senin için geldim, ortam değişikliğine de alışamıyorum, işi de bırakçam" diye sızlanması bana hiç de olgun olmayan ve bir o kadar da kötü niyetli bir tavır gibi geldi.
evet, adam bir birey ama bu sorunu çözmenin birçok yolu varken önemli sayılabilecek kadar resmen iletişimi kesmiş ve sonra da şikayetlenmiş. benim için hiçbir mantıklı tarafı yok bu tutumun. en azından gerçek olmasa da mesai saati içerisinde "sen bir açmayı dene bakalım. olmazsa haberleşiriz" falan diyebilirdi.
adamı da tanımıyoruz ki şimdi, eğer biraz bana benziyorsa konu sahibi trip attığı anda o tavra sinir olup sessiz kalmayı tercih etmiş olabilir
benim böyle bi huyum var mesela, trip gördüğüm an yardımcı olacağım varsa da olmam, iter beni :KK53:
yoksa insan neden merak etmesin neden umursamasın yani
yüzüne vurması doğru değil ama ortada yapılmış bi fedakarlık var
değer vermeyen insan o fedakarlığı da hiç yapmaz, şehir iş falan değiştirmezdi

Konu biraz karışık olduğundan arkadaşların akıllıca tespitlerine dayanarak, 18:30 yani çıkış saatinde aramış ama açmamışsınız.

Erkekler bizim gibi değiller, aynı düşünmezler. Ben, sizin konuyu kendi evliliğine uyarladığımda şöyle bir şey ortaya çıkıyor.

Kapıyı sık sık yanlışlıkla kapatıyor ve daha önce bunu kendi yöntemleriyle açmışsam. Yine böyle bir olay yaşayıp, eşime "Ben denerim,olmazsa anahtarı alırım senden" desem. Beni sürekli ne yaptın diye aramaz çünkü terslik varsa arayacağım bilir. Aramamış isem kendisi çökmüştür der ve rahat olur.

İş yerinden eve 17:00 de çıkıp 17:30 gibi ev de olacağımdan dolayı. Yani olay yerine henüz gidip kendim denememişsem, trip atsam, mesaj yazsam kısa keser veya görüldü atar ya da üstten okur ölü taklidi yapar. 😅 Normalde çok ilgili alakalıdır. Başım gerçekten dertte ise asla böyle yapmaz.

Bazen kadın olarak anlamsız triplerimiz oluyor. Eşim karşılık vermeyince soruyorum. O da "Napayım? Saçma bir şey için cevap yazıp, kavga mı edelim? Gereken yerde, gereken cevabı alıyorsun zaten" der. Bu sebepten anlamsız trip yapmamaya çalışırım çünkü kaale almıyor 😅

Bu durumda kendim çözene kadar bekler. 17:30 gibi arar. Açmaz isem parasını ödeyip, çilingir çağırır. Adam geldiğinde durum çözülmüş olsa bile çilingir parasını almıştır. Eşim telefonu açmayışımı saçma bulup, kendisi tavır yapıp üste çıkar 😅 Haklı da yani.

Sevgiliniz normalde ilgili ve bu durumda böyle yaptı ise, erkekler bizim gibi ayrıntı ile ilgilenmez direkt ya çözüm yolu, ya ölü taklidine girerler.
valla o kadar güzel analiz yapmışsın ki saat saat böyle, müge anlı'ya yorumcu lazım olsa senin sayende ne cinayetler çözülür :KK45:
pet şişe ile açma meselesi, kapıda kalma olayının konu sahibinin başına ilk kez gelmediği izlenimini verdi bana (çilingirler mutsuz ahaha)
ben ilk kez duyuyorum bu yöntemi ve nasıl açılır bilmiyorum çünkü kapıda kalmıyorum
o youtubedan falan baktıysa bilemem
bi gün kalırsam deneyeceğim gerçi hırsızlara da yol göstermiş oldu biraz ama neyse :KK70:

adamı da tanımıyoruz ki şimdi, eğer biraz bana benziyorsa konu sahibi trip attığı anda o tavra sinir olup sessiz kalmayı tercih etmiş olabilir
benim böyle bi huyum var mesela, trip gördüğüm an yardımcı olacağım varsa da olmam, iter beni :KK53:
yoksa insan neden merak etmesin neden umursamasın yani
yüzüne vurması doğru değil ama ortada yapılmış bi fedakarlık var
değer vermeyen insan o fedakarlığı da hiç yapmaz, şehir iş falan değiştirmezdi

ben tek açıdan erkeği haklı bulabilirim.
şöyle ki; erkeklerden bazen çok şey bekliyoruz. erkekler bizim gibi komplike düşünen canlılar değil. kıyaslamak gerekirse
1717576615905.png

dolayısıyla erkekten herhangi bir beklenti içerisindeysek üstü kapalı söylemek, dolambaçlı söylemek, ima etmek, susup anlamasını beklemek gibi imalar hiçbir zaman yerini bulmamıştır. erkeğe tabir-i caizse kafasına tuğla atar gibi direkt söylemek lazım ondan ne beklediğinizi. bu anlamda susup triplenmek hiçbir zaman işe yaramadığı gibi belki de en haklı olduğunuz konuda "öf bu durduk yere yine surat asıyor be" düşüncesini uyandırıyoruz.
ama kaldı ki zaten konuyu açan hanım çözüm yolları ile iletişim kurmuş ve reddedilmiş. bu noktada herkes değer vermekten bahsediyor da adam da net şekilde değersiz hissettirecek yönde davranmış.
bi de ben kuyuya taş atan deli gibi olmak istemem ama adam, iş ve şehir değiştirmesinin altında hayatında genel olarak narin bir kuğu gibi davranıyor olması yatıyor olabilir. belki önceki hayatında ve işinde de çok şikayet eden bir insandı ve kaçış yolunu daha kolay olduğu için kız arkadaşına sığınmakta buldu. bu maalesef değer verdiği anlamına gelmiyor. :KK35:

Anahtarının bende olacağı kadar yakın arkadaşa için çok önemli olmayan planını erteleyip, kapıyı acamazsan gelirim ya da buluşuruz derim, gömlek almaya gidicem bakariz demem. Sürekli olan şeyler bunlar sanki, bunun icin plan bozmayan sevgiliyi neyleyim🙃
gömlek alma planı bize göre önemsiz geliyor ama
adam için önemli olabilir yani ayda alemde bir gömlek alan alışverişe giren biriyse :KK70:
alışveriş biz kadınlar için çok sıradan
ama adam senede 2-3 kere gömlek almaya gidiyorsa büyük bi olay tabi :KK70:
perşembe akşamı davet varmış patron da direktif vermiş koca adamlara şöyle şöyle giyinin diye
cıbıldak mı gitsin adam napsın yazık :spor:

konu sahibi mesajlaşırken triplenmiş, adam bunun üzerine kendi iş çıkış saatine kadar sessiz kalmış olabiilir
kadınlarımızın sırf şu trip huyu yüzünden iyi ki bu ülkede erkek değilim diyorum

adam konu sahibine, bana ne naparsan yap benim işim var ben sana yardımcı olmam dememiş
böyle bi plan vardı ama konuşuruz tekrar demiş (konu sahibinin kapıyı kendim açmayı deneyeceğim demesine istinaden konuşuruz tekrar demiş de olabilir adam)

kafamda canlanan şey şu, kendimi adamın yerine koyuyorum
sevgilim diyor ki böyle böyle oldu, kendim denicem açamazsam sendeki anahtarı akşam sen eve geldiğinde senden alsam olur mu diyor (konu sahibi iş yerine gidemezdim şantiyedeydi ve 2 saat mesafedeydi, toplu taşıma da yoktu dediği için anahtarı evine geldiğinde alacak şeklinde düşündüm)
ben de ona, iş çıkışı gömlek almaya gidecektik arkadaşlarla ama, konuşuruz tekrar diyorum
bunun üzerine trip yiyorum falan
konuşuruz dediğim halde trip yiyorsam ben de aramam ya ki adam iş çıkışı zır zır aramış konu sahibi saatlerce açmamış
ben iş çıkışı da aramazdım o tavır karşısında
erkeğe çok nadir hak veririm, bu konu hak verdiğim konulardan oldu
Bana gore konusayim, deger verdigim insanlar zorda ise tribi kenara birakir sonra atarim. Once bi derdine destek cikarim. Iliski kurmak boyle birsey. O yuzden benim icin affedilmez mesela o an naptigimin sorulmamasi. Her ne olursa olsun

ben tek açıdan erkeği haklı bulabilirim.
şöyle ki; erkeklerden bazen çok şey bekliyoruz. erkekler bizim gibi komplike düşünen canlılar değil. kıyaslamak gerekirse
Eki Görüntüle 3437340
dolayısıyla erkekten herhangi bir beklenti içerisindeysek üstü kapalı söylemek, dolambaçlı söylemek, ima etmek, susup anlamasını beklemek gibi imalar hiçbir zaman yerini bulmamıştır. erkeğe tabir-i caizse kafasına tuğla atar gibi direkt söylemek lazım ondan ne beklediğinizi. bu anlamda susup triplenmek hiçbir zaman işe yaramadığı gibi belki de en haklı olduğunuz konuda "öf bu durduk yere yine surat asıyor be" düşüncesini uyandırıyoruz.
ama kaldı ki zaten konuyu açan hanım çözüm yolları ile iletişim kurmuş ve reddedilmiş. bu noktada herkes değer vermekten bahsediyor da adam da net şekilde değersiz hissettirecek yönde davranmış.
bi de ben kuyuya taş atan deli gibi olmak istemem ama adam, iş ve şehir değiştirmesinin altında hayatında genel olarak narin bir kuğu gibi davranıyor olması yatıyor olabilir. belki önceki hayatında ve işinde de çok şikayet eden bir insandı ve kaçış yolunu daha kolay olduğu için kız arkadaşına sığınmakta buldu. bu maalesef değer verdiği anlamına gelmiyor. :KK35:
mesela konu sahibi şey demiş, avmye gelmemi teklif etmesini bekledim ama gelmedi
işte kadınlarla erkekler aynı değil
onlara direkt net biçimde söylemek gerekiyor
konu sahibi diyecekti ki "bana çok acil çilingir gönder ben anlamıyorum bu işlerden, pahalı mıdır ucuz mudur bilmiyorum fiyatını da öğrenip bana havale yaparsın üstümde para yok" :KK70:
konu sahibi dolandırmış da dolandırmış yok deneyeyim yok senden alayım yok şöyle böyle
net olacaksın bu erkeklere, konu kilit ahaha

Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.

Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.

Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.

Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.

En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
Yaptığı hareket çok yanlış ama bence bunca fedakarlık bu ilişki için değer miydi diye düşünmüş olduğuna emin gibiyim.

Bana gore konusayim, deger verdigim insanlar zorda ise tribi kenara birakir sonra atarim. Once bi derdine destek cikarim. Iliski kurmak boyle birsey. O yuzden benim icin affedilmez mesela o an naptigimin sorulmamasi. Her ne olursa olsun
valla sonuç olarak adam çıkmamış, ayrılık kararı almış
biz konuşuyoruz da konu sahibi gelip yazmıyor
işte herhalde

X