Galiba ilişkim bitiyor. Pire mi yoksa gerçekten deve mi?

konu sahibini haksız bulanlardanım ama sebebi güçlü kadın muhabbeti asla değil
hayatta her zaman için ilk seçeneğim pratik çözümler üretmek olur
kredi kartı vs yöntemlerle kapıyı açmaya çalışmak gibi
olmuyorsa parasını bastırıp çilingir çağırmak gibi
çilingire param yoksa yol mesafesine göre sevgilimin gideceği avm'ye gidip anahtarı ondan almak
avm'ye de gidemiyorsam adamın avm'den dönmesini beklemek gibi (o esnada kafede orada burada oturabilir)
benim için şehir ve düzen değiştirmiş bi adamla alakalı olarak, iş çıkışı avm planını bozmadı diye bana değer vermiyor şeklinde asla düşünmem
kaldı ki adam zaten naparsan yap ben akşam avmde olacağım dememiş. avm planından bahsedip konuşuruz tekrar demiş
konu sahibi diyor ki yok trip yaptım, yok beni bilmem kaç saat aramadı, sonra saatlerce aradı açmadım, reddettim vs
bilmiyorum ya belli bi yaştan sonra insanların daha olgun çözümler üretmesini beklerim ben böyle triplerin tavırların havada uçuştuğu durumlarda karşı taraf uzaklaşıyor işte gördüğümüz gibi. adam ne kadar bıktıysa artık ben tası tarağı toplayıp yarın dönüyorum kedim bile ortama alışamadı demiş
kendini küçük hissetmekten "yorulduğunu" söylemiş yani adamın bu noktaya sadece bu anahtar olayıyla gelmediği çok belli bu cümlesinden
kaç yaşında insanlarız, tabi ki özel ve değerli hissetmek isteriz ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor
konu sahibi sevgilisinin, şantiyede başka işi çıkması sonucu avm'ye gitme planının iptal olduğunu söylemesine bile "gerçek olduğunu kabul edersek" gibi bi yorum yapıyor
bana çok yorucu geliyor böyle tavırlar, düşünceler

İmza.

Bir de şu var ya, ne olursa olsun araması gerekirdi ne olursa olsun gelmesi gerekirdi, yapması gerekirdi veya bir şekilde sanki karşısında ilkokul çocuğu varmışçasına anahtar mevzusunu çözmesi gerekirdi. Hayır bazen öyle oluyor ki gerçekten arayamıyorsun bu 5dk ayırma mevzusu değil arayamıyorsun işte ve gelemiyorsun ilgilenemiyorsun o anda zaman ayıramıyorsun.

Ben böyle, sevse kesin bunu yapardı ilgilense bunu yapardı mutlaka yapması gerekirdi gibi keskin düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Her insanın karakteri farklı, ilişki dinamiği farklı, yaşanılan olaylar farklı, tepkiler farklı... tek bir kalıba konulması inanılmaz yanlış geliyor bana.

Benim hayatımdaki insanda çok yoğun çalışıyor, istisnasız her gün 3-5 tane toplantıya giriyor. Ben onu arayıp anahtarım evde kaldı kalk gel anahtarımı getir desem, bana çilingir çağır der en kötü bir yerde onun işlerinin bitmesini beklememi söyler. ( hastalık, aile vs önemli konular hariç ) yani koşa koşa yanıma gelmez kaç yaşında insanlarız, dünya bizim etrafımızda da dönmediğine göre çocuk gibi böyle triplere ne gerek var. Anahtar mevzusu çözülemeyecek bir şey değil.

Adam zaten belli ki bu triplerden davranışlarından inanılmaz sıkılmış gitme kararı almış. Ayrıca da avm de gitmemiş, işleri çıkmış gidememiş, haber de vermemiş konu bu. Erkekler kadınlar gibi öyle miydi böyle miydi elli tane detay düşünmüyor, düz varlıklar onlar. Bir de bu şekilde trip tafrayla hiç bir şey çözülmez aksine adam uzaklaşır. Triple ders mi aldı bu adam hayır almadı eminim bu tarz bir olayı 2 gün sonra tekrar yaşasalar yine aynı şeyi yapacak.

Ben konu sahibini haksız buldum.

e arabayla anahtar olmadığı için gidemiyorsun, toplu ulaşımla zaten gidemiyorsun
adamın yanına nasıl gidip anahtarı alacaktın ?
anahtarı almaya sen mi gidecektin yoksa anahtarı onun sana getirmesini mi istedin ? hangisi tam olarak?
bu kısım tam anlaşılmıyor ilk mesajında da çünkü bazı üyeler adamın anahtarı sana getirmesi şeklinde anlamış
bazıları da sen yanına gidip alacaksın şeklinde anlamış

neyse sonuç olarak ortada 2 saatlik bi mesafe var o an
bi kere içine düştüğün durum zor falan değil onu bi geçelim
kimsenin sahiden kapıda kaldığı ve evine giremediği görülmemiştir bu hayatta
çilingir çağırmak gibi çok basit bi yöntem varken sevgilim 2 saat mesafeyi gelmeli gitmeli bi çözüm söylese ben de sinir olurum açıkçası
hayatta bir sürü pratik yöntem var
o anahtar başka kimsede olmasa mecburen çilingir çağıracaktın, değil mi ?
ayrıca pet şişeyle nasıl açtın kapıyı ? ben açamam ve pet şişe ile açılabildiğini bilmiyorum
çünkü ömrümde 1-2 kere anca kalmışımdır kapıda o da lisedeyken belki
ama sen bu yöntemi bildiğine ve açtığına göre demek ki daha önce de kapıda kaldın ve bu yöntemle açtın

ben adamın attığı mesajda da bariz bi yorgunluk sezdim ruhsal olarak
sen o telefonları adamı cezalandırmak için açmamışsın
çünkü senin işini görmemiş, sen onun gömlek planını, kendin bi çilingirle basitçe çözebileceğin bir durumdan çok daha önemsiz görmüşsün
zaten ilk etapta adama pasif agresif cevaplar verdiğini de söyledin
bıkmış yani artık ve açıkçası yaptığı fedakarlığa değmediğini düşünüyor
ek olarak senin onun hayatını zorlaştırdığını da düşünüyor büyük ihtimal
ve bu düşünce bi anda oluşmamış muhtemelen, çünkü senin bu tarz davranışların ilk değildir, olamaz
pire mi deve mi bilemiyorum ilişkiyi yaşayan insan sensin sonuçta
ama sevgilin bıkmış, ben öyle hissettim
Ben gidip alacaktım, ama dediğim gibi evinin olduğu yere döndüğünde alacaktım. İzmir’i biliyor musunuz bilmiyorum, Bayraklı’da oturuyor ve şantiyeler Aliağa-Çiğli’de. Hem sanayi bölgeleri hem de dediğim gibi oraya toplu ulaşımla varma imkanım yok. O yüzden Bayraklı’ya döndüğünde alacaktım. Bana getirmesini istemedim.

Ama o iş çıkışı başka bir aktivitesi olduğunu söyleyerek benim gidip alma planıma “bakarız” şeklinde yaklaştı.

Kredi kartı, pet şişe bunlar benzer yöntemler. Evet bundan yaklaşık 1 yıl önce de kapıda kalmıştım ve açabilmiştim. Bunu biliyor, hatırlıyordur da. Ben zaten önce bu ihtimali deneyeceğimi söylerken, “tamam bir dene olmazsa beraber halledelim” demek değil mi bi birliktelikte olması gereken? Yani ben çay kahve içelim diyip planını bozmasını da beklemiyorum ki, anahtarım ondayken de çilingir çağırmak bana savurganlık gibi geliyor, en nihayetinde gün sonunda gömlek almaya da gitmemiş demek ki o kadar vazgeçilemez bir etkinlik değilmiş, beklentim çok mu kaprisli?

Cezalandırmak da diyebilirsiniz ama o ben sıkıntıdayken bunu “sözle bile olsa” hafifletmeye yönelik bir şey yapmadığı için, hayatımda yok gibi davrandığı için ben de sonrasında yok gibi davrandım. Başka tartışmalarımız da oldu ve onların bazılarında da “ben buraya senin için geldim” cümlesi kullanıldı, e buraya benim için geldiysen iyi günde de kötü günde de benim için geldiğini hissedebilseydim keşke. Bir de “benim için geldiği” fikri temelinde sanki burada karşılaştığı tüm zorlukları da “benim için mücadele ettiği zorluklar” olarak yükleniyor, yani yükün üzerine benim etiketimi basıyor gibi görüyorum bu gelinen noktada. Belki de yoruldu, yorulduk, haklısınız.

sanki iş yerine gidip anahtarı alacakmış gibi anlatmış yani öyle anladık @WOMAN
fakat sonradan bana verdiği cevap karışık geldi
şantiye dedi, 2 saat mesafe dedi, toplu ulaşımla da zaten gidemem dedi

sanırım kendisi, anahtarı adam akşam kendi evine geldikten sonra adamın evine gidip almayı planlamış
bu durumda gömlek planı tabi ki bozulur
çünkü adamın işten çıkıp doğruca evine gelmesi lazım ki kadın gelsin anahtarı alsın
böyle miydi planın konu sahibi? Crazy-cat-lady Crazy-cat-lady
Evet

Ben gidip alacaktım, ama dediğim gibi evinin olduğu yere döndüğünde alacaktım. İzmir’i biliyor musunuz bilmiyorum, Bayraklı’da oturuyor ve şantiyeler Aliağa-Çiğli’de. Hem sanayi bölgeleri hem de dediğim gibi oraya toplu ulaşımla varma imkanım yok. O yüzden Bayraklı’ya döndüğünde alacaktım. Bana getirmesini istemedim.

Ama o iş çıkışı başka bir aktivitesi olduğunu söyleyerek benim gidip alma planıma “bakarız” şeklinde yaklaştı.

Kredi kartı, pet şişe bunlar benzer yöntemler. Evet bundan yaklaşık 1 yıl önce de kapıda kalmıştım ve açabilmiştim. Bunu biliyor, hatırlıyordur da. Ben zaten önce bu ihtimali deneyeceğimi söylerken, “tamam bir dene olmazsa beraber halledelim” demek değil mi bi birliktelikte olması gereken? Yani ben çay kahve içelim diyip planını bozmasını da beklemiyorum ki, anahtarım ondayken de çilingir çağırmak bana savurganlık gibi geliyor, en nihayetinde gün sonunda gömlek almaya da gitmemiş demek ki o kadar vazgeçilemez bir etkinlik değilmiş, beklentim çok mu kaprisli?

Cezalandırmak da diyebilirsiniz ama o ben sıkıntıdayken bunu “sözle bile olsa” hafifletmeye yönelik bir şey yapmadığı için, hayatımda yok gibi davrandığı için ben de sonrasında yok gibi davrandım. Başka tartışmalarımız da oldu ve onların bazılarında da “ben buraya senin için geldim” cümlesi kullanıldı, e buraya benim için geldiysen iyi günde de kötü günde de benim için geldiğini hissedebilseydim keşke. Bir de “benim için geldiği” fikri temelinde sanki burada karşılaştığı tüm zorlukları da “benim için mücadele ettiği zorluklar” olarak yükleniyor, yani yükün üzerine benim etiketimi basıyor gibi görüyorum bu gelinen noktada. Belki de yoruldu, yorulduk, haklısınız.
ben peşinen söyleyim konuda sizi haksız bulan taraftayım ve yorumlarım ona dair
ama her ilişkinin de kendi dinamiği vardır, belki sizin de dolup taştığınız şeyler vardır bunları da ifade ettim
trip atmanızı, telefonu açmamanızı vs özellikle yanlış buldum
keşke bu noktaya gelmeseydi öyle ya da böyle

evet izmirde yaşıyorum ve biliyorum, ne demek istediğinizi anladım ulaşım konusunda
peki şimdi son durum nedir ? konuştunuz mu sonrasında

Ne yaptigini merak edip bir arayip sorabilirdi.Bu konuda haklisiniz.Ironimiydi gercek miydi anlayamadim ama pet siseyle de kendiniz acabilmissiniz kapiyi en nihayetinde.Bu kadar buyutulecek bir durum goremedim.

gömlek planını duyduğu ve "konuşuruz tekrar" cevabını aldığı anda adama triplenerek cevap veren taraf konu sahibi ama.
olgunca konuşmak varken neden hemen pasif agresif mesajlar yazarak iletişimi gerginleştirme yoluna başvuruluyor?
Haklısınız belki de bu iletişim tarzımda hatalıyım. Ama dediğim gibi ileriye dönük düşündüğümde “hay Allah ben kiminle yola çıkıyorum” hissine kapılıyorum yalnız kaldığımda, o yüzden de umutsuzluğa kapılıyorum açıklayasım mücadele edesim gelmiyor. Hep detaylıca talep edeceksem gözetilmeyeceksem, hep açıklayacaksam anlaşılmayacaksam aramızdaki özel bağın ne anlamı var diye düşünüyorum.

İmza.

Bir de şu var ya, ne olursa olsun araması gerekirdi ne olursa olsun gelmesi gerekirdi, yapması gerekirdi veya bir şekilde sanki karşısında ilkokul çocuğu varmışçasına anahtar mevzusunu çözmesi gerekirdi. Hayır bazen öyle oluyor ki gerçekten arayamıyorsun bu 5dk ayırma mevzusu değil arayamıyorsun işte ve gelemiyorsun ilgilenemiyorsun o anda zaman ayıramıyorsun.

Ben böyle, sevse kesin bunu yapardı ilgilense bunu yapardı mutlaka yapması gerekirdi gibi keskin düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Her insanın karakteri farklı, ilişki dinamiği farklı, yaşanılan olaylar farklı, tepkiler farklı... tek bir kalıba konulması inanılmaz yanlış geliyor bana.

Benim hayatımdaki insanda çok yoğun çalışıyor, istisnasız her gün 3-5 tane toplantıya giriyor. Ben onu arayıp anahtarım evde kaldı kalk gel anahtarımı getir desem, bana çilingir çağır der en kötü bir yerde onun işlerinin bitmesini beklememi söyler. ( hastalık, aile vs önemli konular hariç ) yani koşa koşa yanıma gelmez kaç yaşında insanlarız, dünya bizim etrafımızda da dönmediğine göre çocuk gibi böyle triplere ne gerek var. Anahtar mevzusu çözülemeyecek bir şey değil.

Adam zaten belli ki bu triplerden davranışlarından inanılmaz sıkılmış gitme kararı almış. Ayrıca da avm de gitmemiş, işleri çıkmış gidememiş, haber de vermemiş konu bu. Erkekler kadınlar gibi öyle miydi böyle miydi elli tane detay düşünmüyor, düz varlıklar onlar. Bir de bu şekilde trip tafrayla hiç bir şey çözülmez aksine adam uzaklaşır. Triple ders mi aldı bu adam hayır almadı eminim bu tarz bir olayı 2 gün sonra tekrar yaşasalar yine aynı şeyi yapacak.

Ben konu sahibini haksız buldum.
benim eski sevgilim de başım sıkışsa hemen pat diye gelebilecek pozisyonda değildi
işleri sürekli dışarıdaydı ve genelde yoğundu, altında araba bazen olur bazen olmazdı, ilçelere giderdi vs
yani ben ilişki içerisinde genelde kendi problemlerim için ondan yardım talep istemezdim
güçlü kadın ayağı yapmak için değil , sevgilime gelene kadar daha pratik daha kısa sürecek çözümler bulabildiğim için
ha ben ailemle yaşayan insanım, tek başıma yaşasam belki farklı olabilirdi bu durum, onu bilmiyorum
ilişki içerisinde yapabileceğim halde yapmadığım çok fazla şey olmuştur zamanında, sevse yapardı konusundaki fikrine çok katılıyorum
sevdiğim halde yapmadığım çok şey oldu ve tamamen ilişkinin dinamiğiyle alakalıydı sebepleri de

Sevgilimde ya da bir arkadaşımda anahtar varken neden 1 saniyelik iş için 200, 300 lira vereyim ki?
Ya adam plan program yapmış bozmak zorunda mı. Unutmasaydı madem ben de sevgilim ya da arkadaşım unuttu diye günümü değiştirmek zorunda değilim. Yani kolayca çözülecek meseleler için insanlara muhtaçlık hissedilmesine çok komik buluyorum. Elbette ki ararsın sevgilini anlatırsın dersin ki sende ki anahtarla açalım mı? O da müsaitse olur der değilse planım var der sen gider halledersin. Hem kadın çok güçlüdür kendi ayakları üstünde şöyle durur böyle durur konuşuyoruz sonra da bi Çilingirlik mesele için bir dünya kavga çok saçma

benim eski sevgilim de başım sıkışsa hemen pat diye gelebilecek pozisyonda değildi
işleri sürekli dışarıdaydı ve genelde yoğundu, altında araba bazen olur bazen olmazdı, ilçelere giderdi vs
yani ben ilişki içerisinde genelde kendi problemlerim için ondan yardım talep istemezdim
güçlü kadın ayağı yapmak için değil , sevgilime gelene kadar daha pratik daha kısa sürecek çözümler bulabildiğim için
ha ben ailemle yaşayan insanım, tek başıma yaşasam belki farklı olabilirdi bu durum, onu bilmiyorum
ilişki içerisinde yapabileceğim halde yapmadığım çok fazla şey olmuştur zamanında, sevse yapardı konusundaki fikrine çok katılıyorum
sevdiğim halde yapmadığım çok şey oldu ve tamamen ilişkinin dinamiğiyle alakalıydı sebepleri de

Kesinlikle güçlü kadın meselesi değil. Dediğiniz gibi, insanlar pratik çözümler bularak birbirlerinin hayatlarını kolaylaştırma yoluna girmeli daha da yük olmak yerine. Hayat zaten yeterince zor. Huzur arıyor insan anlayış, hoşgörü arıyor.

Arkadaşlar erkekler bizim gibiler, üç iqlu muamelesi yapmasak mı acaba şunlara?
Canları isteyince çok da güzel düşünüyorlar.
Bir erkek size incelik yapmıyorsa yapmak istemediği içindir.
Erkekleri eğitmek ya da olduğu şekilde idare etmek gibi bir misyonumuz yok.
Bunlar bebek ya da evcil hayvan değiller.
12 yıl temel eğitim alıp üniversite bitirmiş bir adama aciz muamelesi yapmamak gerek.
Kapıda kaldığında yedek anahtarı getirmek yerine alışverişe çıkan bir adam, alışverişe çıkmayı tercih etmiştir, bu kadar. Bunda felsefe aramanız hata.
Sevgilim olmanıza gerek yok, yedek anahtarınız bende olsa ben getirirdim. :KK53: Bir anahtar vermekle size dünyaları bahşetmiş olmam. Basit insanı bir hareket yani.
Bahar dizisindeki Timur gibi muhanetlik etmenin manası yok. Kız kara ciğerini istememiş, sakın olun. :KK53:

valla o kadar güzel analiz yapmışsın ki saat saat böyle, müge anlı'ya yorumcu lazım olsa senin sayende ne cinayetler çözülür :KK45:
pet şişe ile açma meselesi, kapıda kalma olayının konu sahibinin başına ilk kez gelmediği izlenimini verdi bana (çilingirler mutsuz ahaha)
ben ilk kez duyuyorum bu yöntemi ve nasıl açılır bilmiyorum çünkü kapıda kalmıyorum
o youtubedan falan baktıysa bilemem
bi gün kalırsam deneyeceğim gerçi hırsızlara da yol göstermiş oldu biraz ama neyse :KK70:
E öyle ama 😅 Ya bir erkek mesela kadın kadar fazla konuşamaz çünkü biz bir ağaca bakınca çiçeği, dalı, yaprağı, meyvesi, tropikali, cinsi şu bu derken konuşacak çok malzememiz var. Ama erkek baktığında Elma ağacı (Meyvesizse) Ağaç diyor. 😅 Sadece araba ve maç sormayın saatlerce anlatırlar 😅

Şöyle bir örnek vereyim...

Ben: Gelirken domates alır mısın? Rio olsun. (O ne?) Çok ezik olmasın, kırmızı olsun, çok büyük seçme orta boy olsun, başka ürün alırsan sepetin altına koyma ezilir olur mu hayatım?

O: Gelirken 1 kilo domates alır mısın?

Özetle erkeklerin fıtratında yok genelinin. Çoğu şeyi sonradan öğreniyorlar. Eğer kadına çiçek almak bu kadar bilinmese, "Aa bu çiçek çok güzelmiş alayım karım/sevgilim mutlu olur" demez. O donanım yüklenmemiş bunlara 😅

Ben böyle olduğunu tahmin ettim. Adamın tavrı belli ki lakayt, geçiştirmelik, umursamaz o yüzden böyle tripli bir tepki vermişsiniz doğal olarak. Ayrıca adamın gün boyu arayıp sormaması da çok daha çirkin bir davranış. O yüzden üzülüp kırılıp tavır yapmakta ben sizi sonuna kadar haklı görüyorum. Hayatımızdaki insanlar böyle anlarda bir şeyleri yapabilecekken yanımızda olmuyorlarsa ne halta varlar o zaman cidden. Kuru kuru seni seviyorum yanındayım her zaman demek için mi?

Arkadaşlar erkekler bizim gibiler, üç iqlu muamelesi yapmasak mı acaba şunlara?
Canları isteyince çok da güzel düşünüyorlar.
Bir erkek size incelik yapmıyorsa yapmak istemediği içindir.
Erkekleri eğitmek ya da olduğu şekilde idare etmek gibi bir misyonumuz yok.
Bunlar bebek ya da evcil hayvan değiller.
12 yıl temel eğitim alıp üniversite bitirmiş bir adama aciz muamelesi yapmamak gerek.
Kapıda kaldığında yedek anahtarı getirmek yerine alışverişe çıkan bir adam, alışverişe çıkmayı tercih etmiştir, bu kadar. Bunda felsefe aramanız hata.
Sevgilim olmanıza gerek yok, yedek anahtarınız bende olsa ben getirirdim. :KK53: Bir anahtar vermekle size dünyaları bahşetmiş olmam. Basit insanı bir hareket yani.
Bahar dizisindeki Timur gibi muhanetlik etmenin manası yok. Kız kara ciğerini istememiş, sakın olun. :KK53:

Katiliyorum. Bir de erkek bizim gibi düşünemiyor, düzler muhabbetlerine de katilmiyorum. Sadece düz olmak istiyorlar ki bazi konularda haklilar diger türlüsü yorucu oluyor. Ama akillari heeer şeye gayet çalişir.

Ben de düz bir insanim bir seyi dolandirirak bir saatte anlatmam öyle yapilmasindan da hoşlanmam, trip atarak surat asarak derdini anlamami bekleyen adami da cekemem. (Eşim bu huyumu aşiri seviyor bisey istiyorsam net ve kısa söylüyorum, bir seye kizdiysam direkt onu söylüyorum huyum bu karsidan da onu beklerim. )😃

Ama bu kafasi düşünmeye calişmiyor, odun gibi demek değil. Bir anahtar icin bile bu kadar mantik yurutemeyecek degiller bu erkekler aptal degilse. Sadece uğrasmak istememektir.

ben böyle şeyler söylemeyi sevmem ama bu ilişkiyi öyle ya da böyle sürdürecek gibi geliyorsunuz bana o yüzden ihtiyatlı olmanız için söyleyeceğim: 10 saniye sürecebilecek anahtar alışverişi için dahi arkadaşları ile çıktığı alışverişte yanına uğramanızı istemiyorsa belki de arkadaşları ile sizi bir araya getirmekten imtina ediyordur. o halde neden olabileceğinin yanıtlarını bulmanız gerekir.

Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.

Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.

Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.

Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.

En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼

Böyle birinden hayır gelmez boşuna kendini yıpratma. İnsan yabancı olsa aklı kalır.

Katiliyorum. Bir de erkek bizim gibi düşünemiyor, düzler muhabbetlerine de katilmiyorum. Sadece düz olmak istiyorlar ki bazi konularda haklilar diger türlüsü yorucu oluyor. Ama akillari heeer şeye gayet çalişir.

Ben de düz bir insanim bir seyi dolandirirak bir saatte anlatmam öyle yapilmasindan da hoşlanmam, trip atarak surat asarak derdini anlamami bekleyen adami da cekemem. (Eşim bu huyumu aşiri seviyor bisey istiyorsam net ve kısa söylüyorum, bir seye kizdiysam direkt onu söylüyorum huyum bu karsidan da onu beklerim. )😃

Ama bu kafasi düşünmeye calişmiyor, odun gibi demek değil. Bir anahtar icin bile bu kadar mantik yurutemeyecek degiller bu erkekler aptal degilse. Sadece uğrasmak istememektir.
İşte bu yüzden adamın normal hali nasıl? Bunu tespit etmesi lazım. Her zaman çözüm yolu bulamıyor ise sıkıntı.

Benim eşime ait bir kaç görsel atacağım görenler gülsün diye 😅 Sizin dediğiniz gibi net olmazsam ortaya aşağıdaki resimler gibi sonuçlar çıkıyor 🤣

Burda kuruyemiş almasını söylemiştim. Karar vermesi gereken bendim söylemeyi unutmuşum o da aramamış sonuç olarak seçmek yerine reyonu almış 🤣

Eklentiler

• 1000033107.jpg
    1000033107.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 55

Ya evet bunun kadın erkek olmakla olması yok. Bir şeyi detaylı anlatmadikca anlamayan insan salaktır yani düz olmakla ilgisi yok.

X