.
Bazi anlayamadigim yorumlar oldu soyle ki,
Dunya sizin cevrenizde donmuyor diye bir yorum var, katilmiyorum iliski yasadigim adamin dunyasi benim cevremde donsun bi zahmet zaten evlendikten sonra bu durum 180 derece degismiyor mu burada okuduklarimiza gore? Ben iliski evresindeyken sadece canim istiyor diye simaramayacaksam (evet simarmak) niye iliski yasiyorum elin herifiyle? O bana simaracak ben ona, iliskiler boyledir, birbirine nazlanir, cilvelenirsin, yeri gelir matkapla duvar delen kadin kavanoz kapagini acamaz, sevgilisine actirir, ben bilerek 10 seneden fazladir kavanoz kapagi acmiyorum (evet bunlar metafor) esim de cok hosnut bu durumdan.
Bazi yorumlarda erkeklere tek iq'lu ve detayci dusunmekten yoksun muamelesi cekilmis, sizin detayci dusunmekten yoksunlar diye kendinizi avuttugunuz erkekler ilgi alanlari soz konusu oldugunda fizik dahisine donusuyor, bilin isterim. Ee ben erkek arkadasimin ilgi alani degil miyim? Degilsem niye bu adam benim erkek arkadaşım, sevgilim, eşim???
Benim annem inanilmaz bir tripcandir, evlendim diye bile trip yemisligim var
, ben de gereksiz trip yapandan kose bucak kacarim nau ama burada trip diye kastettigim sey acik, sevgililerin birbirine nazinin gecmesi.
Kafama takilan yorumlari unuttum ama haksiz bulan arkadaslarin genel ifadesi sanirim kendi cozebilecegi sey icin erkek arkadasi dunyayi kurtarirken ona engel olmamasi gerektiği yonunde, gercekten dusunceniz bu duzlemdeyse erkek arkadaslariniz, sevgiliniz, esiniz umarim kiymetinizi biliyordur, gayet relax iliski yasanacak kadinlarsiniz demek ki asla elestiri degil, icten, samimi bir takdir benimkisi. Ama bu hanim kizimizin da yaptigi guvenip anahtarini verdigi kisinin bir ihtiyac dahilinde sorununu cozmeye yardimci olmasini beklemekten fazlasi degil, tabiki bu olayin oncesi de vardir ama yine de ben erkek arkadasimdan akilci cozum beklerim, ornegin gelemiyorsa anahtari yollasin biriyle ama hicbir destegi olmamisken de donup ben senin icin geldim dayanamiyorum diye de aglamasin.
Karşımızdaki gemilerde calismis, koca yetiskin adam, kendi fikri yok mu da kiz arkadasini senin icin sehir değiştirdim diyerek zorbaliyor? Piremses sendromuna yakalanmış erkeklerden haz etmiyorum, eger tripse sorun, beyefendi tripnazin dik alasi.