Galiba ilişkim bitiyor. Pire mi yoksa gerçekten deve mi?

‘Ama’ gemide değil sorunda bu. Yokken yoktur. Asıl mesele varken yok olmasıdır asıl sorun bu zaten siz anlamamışsınız. Yetıskın olması demek destek beklememek midir demek? Sizde yetişkinsiniz hiç destek beklediğiniz noktalar olmuyor yani.

Bence bir yetişkin olarak cilingiri de cagirmamasi iyi olmuş, kendi açabilmeli zaten yani. 😄😄😄 güclü kadin olmak boyle bir sey.

sen zaten ondan 1-1.5 saat daha erken çıkıyormuşsun işten, onun mesaisi devam ederken sen ondaki anahtarı almaya yanına gidebilirdin
yani kendisi bişey yapmayacaktı sen gidecektin onun yanına anahtar almaya
neden iş çıkış gömlek almaya gideceğim gibi bi mazeret sunup gelmene engel oldu ki ?
yanına gelmen için iş yerinde fazladan yarım saat 1 saat seni beklemesi mi gerekecekti? bu kısmı anlamadım tam
Merhaba. Normalde oturduğu yer bana arabayla yarım saat toplu ulaşımla yaklaşık 1 saat mesafede ama işleri gereği farklı şantiyelere gidiyorlar, o da şantiyedeydi.

Hem şantiyesi benim başlangıç noktama yaklaşık 2 saatlik mesafede hem de şantiyeye kadar (arabanın anahtarı da içeride kaldığı için) toplu ulaşımla gitme imkanım yok. İşyerinden alma ihtimalini ikimiz de hiç saymamışızdır diye düşünüyorum.

Beni kapida birakan adami deveyle birlikte yorgana sarar, pireye yak koçum derim. Ne bencilce ve merhametsiz bir hareket.

Diger taraftan gomlek olayinin sizin yaniniza gelmemek icin bahane olduğu da ortaya cikmis zaten. Ayrica kendi hatasını ortbas etmek icin, ozurdilemek yerine zaten alisamadim gidiyorum demek cok manipulatif ve cok amator bir tavir.

Eve nasıl girdiniz?
Pet şişeyle :)

Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.

Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.

Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.

Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.

En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼

Adamda anahtar var kapıda kalmışsın, yanına gelip alayım demişsin daha ne yapacaksın ki? 5 dakika çıkıp verebilirdi.

Kendin değiştirebiliyor isen kapı kilidini değiş veya çilingir çağır değiştirsin.

Gömlek alacağım deyip geri dönüyorum olayına hızlı geçmiş.

İş yerinde napıyordu da senin gelmeni istemedi acep sorusu oluştu zihnimde. Kızlarla mı flört ediyordu artık nedir

Düşüncesiz,umursamaz erkek en çekilmez erkek tipi bence. Devam ederseniz muhtemelen bu tarz daha çok davranışını görürsünüz ve 7/24 sevgisini sorgulayarak yaşarsınız. Ayrılamam diyorsanız burnunu çok çok iyi sürtmeniz,arkadaşı bir silkelemeniz lazım. Tabi anlayacak kapasitesi varsa... Size karşı bu olay dışındaki davranışlarında da sıkıntı varsa zaten direk ayrılın,sevmiyor demektir.
Bu arada evlenme teklifi alacağım gün aynı şey başımıza gelmişti anahtarı kapıda unutup çıkmıştım ve pet şişeyle çok uğraştık ama açamadık. Eşimin çilingir parasindan sonra evlilik teklifi konusunda ikinci kez düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤣🤣Konudan bağımsız tebrik ediyorum acabildiginiz için 😂

Ben sevgilinize hak verdim. Neticede kac yasina gelmis yetiskin kadinsiniz, kapi sorununuzu kendiniz cozebilmelisiniz. Oyle ya da boyle onun kendi plani olabilir ve bozmak istemeyebilir.
Kaldi ki zor bir surecte ve yeni basladigi ise kendinj kabul ettirmeye calisiyor, daha anlayisli olabilirdiniz. O gemideyken kapida kaldiginizda ne yapiyordunuz?
Ay bunu yazmaya geldim. Herkes kapıda kalmayı ne kadar büyük bir olay olarak görüyor. Sağlık vs durumu olsa neyse de hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir iş. Kaldı ki konu sahibi kendi yüzünden kalmış kapıda. Neden adam işi gücü bırakıp koştur koştur kocaman kadını kurtarmaya(!) gelsin?

Kapıda kalmak nedir ya.. senin bu tribini ergen sevgililer yapar. 1.5 yıldır birliktesiniz, sen 33 yaşındaysan adam da o yaşlardadır aşağı yukarı. Çağır çilingiri hallet işini. Ünideki sevgililer gibi “aşkım kapıda kalmış, sittir et arkadaşı da gömleği de” demesini bekleme yani. Sağlık sorunu değil, hayat memat meselesi değil

Ben sevgilinize hak verdim. Neticede kac yasina gelmis yetiskin kadinsiniz, kapi sorununuzu kendiniz cozebilmelisiniz. Oyle ya da boyle onun kendi plani olabilir ve bozmak istemeyebilir.
Kaldi ki zor bir surecte ve yeni basladigi ise kendinj kabul ettirmeye calisiyor, daha anlayisli olabilirdiniz. O gemideyken kapida kaldiginizda ne yapiyordunuz?

woman kadın demişki ben 1.5 saat erken çıkıyorum gelip senden anahtarı alabilir miyim?
şey dememiş sen planlarını boz bana anahtarı getir.

konu sahibesi ben anlamadım o zaten geç çıkıyorsa gömlek almaya gitmesiyle ne alakası var sizin oraya gidip anahtarı almanızın? niye istemedi işyerine gelmenizi?

Duygu sömürüsü yapmasın o işten ayrılıp gemiye dönerse bende ne olayım. Gelip anahtarı verip ya da sizin gelip almanızı beklemek bu kadar zor olmamalı. Kapıda kalmanıza göz yummuş resmen. İnsan arkadaşına yapmaz bunu. Alışveriş kaçıyor mu?

woman kadın demişki ben 1.5 saat erken çıkıyorum gelip senden anahtarı alabilir miyim?
şey dememiş sen planlarını boz bana anahtarı getir.

konu sahibesi ben anlamadım o zaten geç çıkıyorsa gömlek almaya gitmesiyle ne alakası var sizin oraya gidip anahtarı almanızın? niye istemedi işyerine gelmenizi?
Hayir konu sahibi diyor ki ben erken cikiyorum, once eve gecip kendim acmayi denerim, acamazsam gelip senden alirim. Buna cevap vermiyor sevgilisi, konu sahibi de gidip deneyip aciyor kapiyi. Madem kendisi acabiliyor (ki eminim daha once de basina gelmistir veya sevgilisiyle arasinda bunun konusu gecmistir), cocuga neden ugrayabilirim anahtari alabilirim, senin erkek arkadaslarinla gomlek alma planini bozabilirim gibi ihtimalleri siraliyor?

Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.

Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.

Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.

Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.

En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
Resmen işe alışamamasının acısını sizden çıkarmış çok kötü bir hareket ama sizde bundan sonra insanları mesleğiyle iyiysiyle kötüsüyle nasıl gördüyseniz tanıdıysanız öyle kabul edin bilmiyorum siz mi istediniz ama benim görüşüme göre kimse kimse için kariyerini yakmamalı

Her şeyi bir kenara bırakalım adamın ilk ters düşüşünüzde yaşam düzenini değiştirmesini yüzünüze vuruyor bu daha sıkıntı bence. Ben kapıda kalsam ki kalmışlığım var tabii ki çilingir çağırırım sevgiliyle ne uğraşayım. Biri bebek iki çocukla kapıda kaldığımda telefon falan da içeride komşulardan yardım istedim açamadık, çilingiri çağırdık yarım saat sürdü sürmedi kapıyı açabildik. Konu o değil zaten. Adam ilk fırsatta başınıza kakıp küstüm oynamadım diyor. Buna odaklanın bence. Gelip gelmemesi konusunda da bilmiyorum kimlerle zaman geçirmek daha hoşuna gitti de sizi ihmal etti o da soru işareti. İşle ilgili olsaydı onu söylerdi zaten.

Merhaba. Normalde oturduğu yer bana arabayla yarım saat toplu ulaşımla yaklaşık 1 saat mesafede ama işleri gereği farklı şantiyelere gidiyorlar, o da şantiyedeydi.

Hem şantiyesi benim başlangıç noktama yaklaşık 2 saatlik mesafede hem de şantiyeye kadar (arabanın anahtarı da içeride kaldığı için) toplu ulaşımla gitme imkanım yok. İşyerinden alma ihtimalini ikimiz de hiç saymamışızdır diye düşünüyorum.
e arabayla anahtar olmadığı için gidemiyorsun, toplu ulaşımla zaten gidemiyorsun
adamın yanına nasıl gidip anahtarı alacaktın ?
anahtarı almaya sen mi gidecektin yoksa anahtarı onun sana getirmesini mi istedin ? hangisi tam olarak?
bu kısım tam anlaşılmıyor ilk mesajında da çünkü bazı üyeler adamın anahtarı sana getirmesi şeklinde anlamış
bazıları da sen yanına gidip alacaksın şeklinde anlamış

neyse sonuç olarak ortada 2 saatlik bi mesafe var o an
bi kere içine düştüğün durum zor falan değil onu bi geçelim
kimsenin sahiden kapıda kaldığı ve evine giremediği görülmemiştir bu hayatta
çilingir çağırmak gibi çok basit bi yöntem varken sevgilim 2 saat mesafeyi gelmeli gitmeli bi çözüm söylese ben de sinir olurum açıkçası
hayatta bir sürü pratik yöntem var
o anahtar başka kimsede olmasa mecburen çilingir çağıracaktın, değil mi ?
ayrıca pet şişeyle nasıl açtın kapıyı ? ben açamam ve pet şişe ile açılabildiğini bilmiyorum
çünkü ömrümde 1-2 kere anca kalmışımdır kapıda o da lisedeyken belki
ama sen bu yöntemi bildiğine ve açtığına göre demek ki daha önce de kapıda kaldın ve bu yöntemle açtın

ben adamın attığı mesajda da bariz bi yorgunluk sezdim ruhsal olarak
sen o telefonları adamı cezalandırmak için açmamışsın
çünkü senin işini görmemiş, sen onun gömlek planını, kendin bi çilingirle basitçe çözebileceğin bir durumdan çok daha önemsiz görmüşsün
zaten ilk etapta adama pasif agresif cevaplar verdiğini de söyledin
bıkmış yani artık ve açıkçası yaptığı fedakarlığa değmediğini düşünüyor
ek olarak senin onun hayatını zorlaştırdığını da düşünüyor büyük ihtimal
ve bu düşünce bi anda oluşmamış muhtemelen, çünkü senin bu tarz davranışların ilk değildir, olamaz
pire mi deve mi bilemiyorum ilişkiyi yaşayan insan sensin sonuçta
ama sevgilin bıkmış, ben öyle hissettim

Sonuna kadar haklısın. Sen kapıda kalmışsın , yardım etmek yada anahtarı vermek yerine ne alışverişi. Anahtarını da al nereye giderse gitsin. O adamdan hayır bekleme. Daha sevgiliyken bu tavırlar yarın bir gün evlensen Allah korusun başına kötü bişi gelse gelmicek yine boşver yol yakınken bırak gitsin.

Bence bir yetişkin olarak cilingiri de cagirmamasi iyi olmuş, kendi açabilmeli zaten yani. 😄😄😄 güclü kadin olmak boyle bir sey.
Ben güçlü kadınlığa da inanmıyorum ya. Feminizme de mesafeliyim. Yani her şeyi biz yapalım her yükü biz sırtlanalım. İlk işimiz düştüğünde adamlar reddetsin bir de haklı olsunlar. Seyit Onbaşı'ya döndüm ben mesela dayanamıyorum artık. Yani anahtarı getiremedi belki insan bir arar nasılsın, ne yaptın diye sorar merak eder değil mi adam bunu bile yapmamış 🙄

Hayir konu sahibi diyor ki ben erken cikiyorum, once eve gecip kendim acmayi denerim, acamazsam gelip senden alirim. Buna cevap vermiyor sevgilisi, konu sahibi de gidip deneyip aciyor kapiyi. Madem kendisi acabiliyor (ki eminim daha once de basina gelmistir veya sevgilisiyle arasinda bunun konusu gecmistir), cocuga neden ugrayabilirim anahtari alabilirim, senin erkek arkadaslarinla gomlek alma planini bozabilirim gibi ihtimalleri siraliyor?

o kısmı ben tam anlamadım.
kendisi açamasa bile çilingir çağırabilir burda hemfikiriz de gidip anahtarı alıp dönmek adamın gömlek planlarını niye bozsun burayı cidden anlamadım.

X