- 19 Aralık 2019
- 38
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi haninerdeeskiler
-
adam tabiki evli ve çocuklu.onun için akşamşları ve haftasonları yazmıyor zaten.Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.
Aynı şeyi yaşamıştım. Bazı günler saat 8 den sonra mesaj atmaz, haftasonları da bir bahane bulur ya şarjı biter ya şehir dışında olurdu. Biraz sıkıştırınca evli olduğunu itiraf etmek zorunda kalmıştı. Sizde sıkıştırın dökülür zaten. Hiç öyle çok hoşlanmıştım niye böyle oldu dramını falan da yaşatmayın kendinize. Karısını aldatan herkesi aldatır. Basın kalayı da tekmeyi de..Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.
böylelerini karısına söyliyceksın bacım aslında..bidaha aynı boku yiyemesınler diye.. gerekenden nasibini alsın köpeklerBenim en yakin dostum calistigi yere surekli gelen bir baska subenin guvenlik görevlisinin arkadaslik istegi israrini kabul etti. Ama arkadasim cok supheci ve ayrintici biridir. Adam bekarim felan diyor tabi. Soy adini farkli söylüyor, sosyal medya kullanmiyorum diyor. Aratiyoruz oyle biri çıkmıyor cidden. Ama arkadasim yok bunda birsey var icime sinmeyen diyor. Cocukla tanisma isinma evresi. Sonra arkadasim is yerine gidiyo cocuga supriz icin. Aa yaka kartında baska bir soy isimle kayitli. Adama çaktırmıyor netten baktik hemen adamin profili cikti . Evliiii 3 ay önce baba olmus serefsiz. Arkadasum rezil rusva etti onu. Neymiş sevmeyerek evlenmis ayrilcaklarmis cocuk buyuyunce yermi anadolu kizi bunu. Dua etsin karısına yazmadık. Aradan 3 4 sene gecti gecen tesaduf karsilasmislar adamin 2.bebegi olmus. Adam birde sevmiyorum diye yalan atip duruyordu. Boyle insanlardan korusun allah adi herifler
baktım herşeyine dün gece ama yok bulamadımBencede evli. Hafta sonları ve akşam yazmaması da bunu destekliyor. Fotoğrafı beğenen kişilere bakın aynı soyadı taşıyan kişilerin profillerine bakın ortaya çıkar
ben nasıl ulaşırım biraztüyo versenBu konularda çok iyiyimdir herkes şoke olur nasıl ulaştın bilgilere diye. İsmini verin isterseniz özelden bakayım.
Inan soyliyecektik . Karisida nasil guzel genc 22 lerde. Dedik daha yeni anne olmuş sutten kesilmesin bebegine yazik . Sonra istenmeyen durumlar olur vicdan azabi cekeriz. Allaha havale ettik..böylelerini karısına söyliyceksın bacım aslında..bidaha aynı boku yiyemesınler diye.. gerekenden nasibini alsın köpekler
adiler ya resmen karımı sevmiyorum ayağına yatarlar ve yanımda telefonu çaldığında açmaz birdeBenim en yakin dostum calistigi yere surekli gelen bir baska subenin guvenlik görevlisinin arkadaslik istegi israrini kabul etti. Ama arkadasim cok supheci ve ayrintici biridir. Adam bekarim felan diyor tabi. Soy adini farkli söylüyor, sosyal medya kullanmiyorum diyor. Aratiyoruz oyle biri çıkmıyor cidden. Ama arkadasim yok bunda birsey var icime sinmeyen diyor. Cocukla tanisma isinma evresi. Sonra arkadasim is yerine gidiyo cocuga supriz icin. Aa yaka kartında baska bir soy isimle kayitli. Adama çaktırmıyor netten baktik hemen adamin profili cikti . Evliiii 3 ay önce baba olmus serefsiz. Arkadasum rezil rusva etti onu. Neymiş sevmeyerek evlenmis ayrilcaklarmis cocuk buyuyunce yermi anadolu kizi bunu. Dua etsin karısına yazmadık. Aradan 3 4 sene gecti gecen tesaduf karsilasmislar adamin 2.bebegi olmus. Adam birde sevmiyorum diye yalan atip duruyordu. Boyle insanlardan korusun allah adi herifler
Karısına bebeğine acımak aslında kötülük yapmak oluyor ya böyle bir şeref yoksunuyla hiçbişey bilmeden yaşamak zorunda kalıyor birde ikinci bebekBenim en yakin dostum calistigi yere surekli gelen bir baska subenin guvenlik görevlisinin arkadaslik istegi israrini kabul etti. Ama arkadasim cok supheci ve ayrintici biridir. Adam bekarim felan diyor tabi. Soy adini farkli söylüyor, sosyal medya kullanmiyorum diyor. Aratiyoruz oyle biri çıkmıyor cidden. Ama arkadasim yok bunda birsey var icime sinmeyen diyor. Cocukla tanisma isinma evresi. Sonra arkadasim is yerine gidiyo cocuga supriz icin. Aa yaka kartında baska bir soy isimle kayitli. Adama çaktırmıyor netten baktik hemen adamin profili cikti . Evliiii 3 ay önce baba olmus serefsiz. Arkadasum rezil rusva etti onu. Neymiş sevmeyerek evlenmis ayrilcaklarmis cocuk buyuyunce yermi anadolu kizi bunu. Dua etsin karısına yazmadık. Aradan 3 4 sene gecti gecen tesaduf karsilasmislar adamin 2.bebegi olmus. Adam birde sevmiyorum diye yalan atip duruyordu. Boyle insanlardan korusun allah adi herifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?