GALİBA BU ÇOCUK EVLİ?

Adam senin nezaketinden dolayı rahat ediyor farkındamısın:)) Arayacaksın çatır çatır rahatsız edeceksin beyfendiyi..Ne demek 7 den sonra yazmamak hele haftasonu senle ilgilenmesi gerekirken ortadan full kaybolmak! Evli evli..face mesajını sorgulamaya gerek bile yok,davranışlar anlatıyor durumu

böylelerini karısına söyliyceksın bacım aslında..bidaha aynı boku yiyemesınler diye.. gerekenden nasibini alsın köpekler
Aynen ya. Kız kardesim de mezuniyet cekimi yaptirdi bi kac sene önce. Fotoğrafci cocuk kız kardesimle ilgilendi baya arkadas olmak istedi. Kiz kardesim de hoslandi ilgisini geri çevirmedi konusmaya basladilar. O zamanlar kardesim pek sosyal medya kullanmazdi hesabı vardi ama pek girmezdi. Sonradan aklina geldi ekliyim ben bu cocugu artik konuşuyoruz dedi. Adını arattı cocugun profilinde bi seyler var. Fotoğraf falan yok ama yorumlari falan didikleyince nisanliymis gibi anladik biz. Emin olmadan suclamak istemedik, bi gun bu cocuk ben is icin sehir disinda olucam 2 gun, dönünce ararim dedi. 2 gun gecti kiz.kardesim tabi sosyal medyasini didikliyor hala. Sonra resimlerini begenenlerin icinde ayni soyisimle bi kiz gordu, 2 gun önce ayni soyisimde bi kiz yoktu emindik.

Kizin profiline bi girdik meger evlenmis o kizla. 2 gun sehir disinda olucam dedigi meğer kendi nikahiymis. Kiz da tabi soyismini degistirmis hemen. Resimler atmis nisanlilik doneminden de var bi suru resim. Oglan da yok ama.

Kiz kardesim bu cocuga agzina geleni saydi bi de gözünü korkuttu hayatindan defetti ama ben her zaman söyle nişanlısına dedim yapmadi.

Madem flört ediyorsunuz hiç sormadınız mı neden akşamları ve haftasonşarı neden iletişime geçmediğini? Ne biliyim evli olduğunu düşünmeseniz bile sorulabilir bir soru sonuçta insan merak eder.

Gece 7 uyku saati mi?Kendisine sormak lazım yine de ama davranışları aşırı şüpheli.Deve kuşu misali.

adi pislik var işte böyleleri
birde evliyken ben mutsuzum ayakları oynayanlar var.onlarda farklı bi tür. hayvan desek hayvanlara haksızlık

Müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…