- Konu Sahibi haninerdeeskiler
-
BendeGelip gidip bakıyorum halâ haber yok?
Konu sahibinden çok biz merak icindeyiz galiba.
Valla öyleKonu sahibinden çok biz merak icindeyiz galiba.
Aynen ya. Kız kardesim de mezuniyet cekimi yaptirdi bi kac sene önce. Fotoğrafci cocuk kız kardesimle ilgilendi baya arkadas olmak istedi. Kiz kardesim de hoslandi ilgisini geri çevirmedi konusmaya basladilar. O zamanlar kardesim pek sosyal medya kullanmazdi hesabı vardi ama pek girmezdi. Sonradan aklina geldi ekliyim ben bu cocugu artik konuşuyoruz dedi. Adını arattı cocugun profilinde bi seyler var. Fotoğraf falan yok ama yorumlari falan didikleyince nisanliymis gibi anladik biz. Emin olmadan suclamak istemedik, bi gun bu cocuk ben is icin sehir disinda olucam 2 gun, dönünce ararim dedi. 2 gun gecti kiz.kardesim tabi sosyal medyasini didikliyor hala. Sonra resimlerini begenenlerin icinde ayni soyisimle bi kiz gordu, 2 gun önce ayni soyisimde bi kiz yoktu emindik.böylelerini karısına söyliyceksın bacım aslında..bidaha aynı boku yiyemesınler diye.. gerekenden nasibini alsın köpekler
adi pislik var işte böyleleriAynen ya. Kız kardesim de mezuniyet cekimi yaptirdi bi kac sene önce. Fotoğrafci cocuk kız kardesimle ilgilendi baya arkadas olmak istedi. Kiz kardesim de hoslandi ilgisini geri çevirmedi konusmaya basladilar. O zamanlar kardesim pek sosyal medya kullanmazdi hesabı vardi ama pek girmezdi. Sonradan aklina geldi ekliyim ben bu cocugu artik konuşuyoruz dedi. Adını arattı cocugun profilinde bi seyler var. Fotoğraf falan yok ama yorumlari falan didikleyince nisanliymis gibi anladik biz. Emin olmadan suclamak istemedik, bi gun bu cocuk ben is icin sehir disinda olucam 2 gun, dönünce ararim dedi. 2 gun gecti kiz.kardesim tabi sosyal medyasini didikliyor hala. Sonra resimlerini begenenlerin icinde ayni soyisimle bi kiz gordu, 2 gun önce ayni soyisimde bi kiz yoktu emindik.
Kizin profiline bi girdik meger evlenmis o kizla. 2 gun sehir disinda olucam dedigi meğer kendi nikahiymis. Kiz da tabi soyismini degistirmis hemen. Resimler atmis nisanlilik doneminden de var bi suru resim. Oglan da yok ama.
Kiz kardesim bu cocuga agzina geleni saydi bi de gözünü korkuttu hayatindan defetti ama ben her zaman söyle nişanlısına dedim yapmadi.
MüthişBirisine yanlış numaraymış gibi aratın, çocuğunuzun öğretmeniyim annesine ulaşamadım ,eşinizle görüşebilir miyim lütfen dedirtin . Yanlış numara Benim çocuğum yok derse zaten foto olayı yanlıştır , çocuğum okula gitmiyor ki benim derse çocuk kesindir , tabi ki eşimi veriyorum derse hapı yuttun demektir
Teşekkürler arkadaşim sende olmasan burda arkası yarın dizileri gibi elimizde çekirdegimiz öylece bekleyip duracaktik,ne büyük sevap işledin vallaDiğer üyeliğinden konu açtı evliymiş
Diğer üyeliğinden konu açtı evliymiş
Attım canm linkiGerçekten mi konu linki var mı
Gerçekten mi konu linki var mı
Attım canm linki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?