bilmem. ben kendimi düşünüyorum sevgilime desem şu xy bana yazdi ben de boyle dedim diye konu kapanirdi. daha once bir blablacarda bizi 5 saat uzaklıkta sehire götüren arabanın şoförü "arkadasiniz gitti mi? size bir kahve ismarlamak isterim" falan yazmisti (arka koltukta sarmas dolastik. sevgili oldugumuzu anlamama ihtimali sıfır). ben de bir sey yazmadim ertesi gün engelledim. sonra erkek arkadasim tekrar geldiginde yeni blablacar seçerken ona anlattim "biliyor musun gecen sefer ne oldu" diye. hakkinda sohbet ettik konu kapandi.
konu sahibin yerine kendimi koyuyorum. apartmandan evli biri bana yazsa ben sanki karsilik vermisim gibi mesajlarimi silmezdim. laf arasinda kocama mutlaka söylerdim, adami da engellerdim. kocam da asarim keserim ağzına ederim vs demezdi tabii ki de
engellediysem zaten bitmis yani. ya da muhatap olup bir cevap vermek istesem ben agzina ederim - esime de bilgi verir gider karisina gosteririm vs.
bilemiyorum ya. bir suru olasi senaryo var kafamda. iclerinden hicbirinde kocam delirip de adama bagirip cagirmiyor