• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BU ÇOCUK EVLİ?

Aynı şeyi yaşamıştım. Bazı günler saat 8 den sonra mesaj atmaz, haftasonları da bir bahane bulur ya şarjı biter ya şehir dışında olurdu. Biraz sıkıştırınca evli olduğunu itiraf etmek zorunda kalmıştı. Sizde sıkıştırın dökülür zaten. Hiç öyle çok hoşlanmıştım niye böyle oldu dramını falan da yaşatmayın kendinize. Karısını aldatan herkesi aldatır. Basın kalayı da tekmeyi de..
bir de benim yanımda iken açmaz telefonu bazen

İyi de mantıken hafta sonu daha çok yazması gerekmez mi? Hani daha çok boş zamanı var filan. Tamamen mesaide olduğu zamanlar yazıyorsa, demek ki en müsait zamanları onlar. Peki insanın en müsait olduğu evinde, müsait olmama durumu neden? Anne, babasının yanında ya da ev arkadaşının yanında yazmaktan çekinmeyeceğine göre... Bana cevap gayet açık geldi.

Inan soyliyecektik . Karisida nasil guzel genc 22 lerde. Dedik daha yeni anne olmuş sutten kesilmesin bebegine yazik . Sonra istenmeyen durumlar olur vicdan azabi cekeriz. Allaha havale ettik..
emin ol 2.cocuguda g*t korkusundan yapmıstır kendını garanti altına almak için.cevremde cok var bu tür hayvanlar..

Genelde evli veya sevgilisiyle beraber yaşamış erkekler uyguluyor. Bu bir gerçek bende şahit oldum. Takıldığım bir site vardı benim orada biriyle tanışmıştım benden bir kaç yaş büyük ama hiç görüşmedik. Sabahları pc üzerinden siteye girer akşam mesai saatine kadar takılırdı arada konuşurduk. Tekrar yine iş başı ertesi gün girerdi. Ne gece ne akşam yoktu.

En sonunda buna akşamları sen yoksun geceleri hiç yoksun girdiğin saatler belli evde karın mı var evli misin sen çıkar ağzındaki baklayı diyerek söylenmiştim. Hani bizim aramızda bir şey yoktu ama hatunlara falan yazardı flörtleştikleri oluyordu. Bizde yakın olduğumuz için hatunlar buna ulaşamayınca bana yazarlardı “nerde” diye. O kadar yok evli değilim dese de ben inanmadım evliydi yani.

Bir örnekte en yakın arkadasımdan gelsin. Sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu daha yeni ayrıldılar. Çalışıyor ama twitter’a çalışma saatlerinde giriyor. Genelde sık sık takılan bu arkadasa da söylendim. Yoksun geceleri aksamları hesabını bilmiyor galiba dedim “aynen hesabımı bilmiyor iş esnasında pc den gidiyorum” dedi. Ki Twitter adresi de hatunlarla cilvelerle kaynıyor.

Demem o ki kesin evli. Evlilik hayatını, sevgililik hayatını sosyal aleme yansıtmayanlar var onlar bu türden işte anlamak zor, bilemezsin. İlgisi olan bir adam, yakınlaştığınız biri 7’den sonra ortadan kaybolmaz. Elbet cıkar sağdan soldan bir kanıt.

Bir arkadaşım, sokakta GBT kontrol yapan polislere sormuştu. Evlilik teklif etti ama evli olmasından şüpheleniyorum, bakabilir misiniz diye. Ama o TCKimlik No biliyordu ve o şekilde evli olduğunu çıkardı diye hatırlıyorum.

Bana da evli gibi geldi. İlişkiniz memuriyet değilse 9-5 mesaili iletişim başka şey getirmez akla.

kadınların hisleri kuvvetlidir.. böyle bişey hissediyorsan kesin doğrudur.. yorum için çok alternatif var belki kardeşinin çocuğu olmuştur dayı olmuştur amca olmutur ondan öyle yazmış olabilirler.. yanlız hafta sonları ve akşamları konuşmamanız gayet durumu açığa çıkarıyo kesinlikle.. ben olsaydım bidaha aramazdım yazdıklarına cevap bile vermezdim.. sen uzaklaşında emin ol oda sessiz sedasız uzaklaşıcak.. senden karşılık bulduğu için şuan seninle konuşuyor.. sen iletişimi kes onunla bakalım peşine düşücekmi.. hiç sanmıyorum düşüceğini ben..

Nasıl kanıt olacak ki evli olduğuna dair.

Sosyal medyada paylaşım yapmaz veya ona göre yapar, kanıt olmaz.

7den sonra yazmaması yeter, asıl 7den sonra aktif olur çalışan insan.

Back