GALİBA BU ÇOCUK EVLİ?

Bunca zaman hiç şüphelenmemiş olmanız çok tuhaf.

Hadi hafta içi yoruluyor, evde de telefon ile vakit geçirmek yerine okuyor, dinleniyor diyelim de, hafta sonu hiç yazmamak nedir?

Ya bu adam evli, ya da bana hiç değer vermiyor ki, anca işte sıkılınca can sıkıntısından benle vakit öldürüyor derim.

Arayın bu akşam, biraz tutuşsun. Sizin çekinecek hiç birşeyiniz yok. Bir ilişki içinde olduğunuza inandırdıysa, içim sıkılıyor bu gece, bir sesini duyayım diye aramaktan çekinilmez mesela.

Aksamları isten cıktıktan sonra mesaj atmayan aramayan keza hafta sonu konusmaya en musaıt zamanda gene ortadan kaybolan adamın fotosunun altında yorum görmeden evlı oldugunu dusunurdum.

Evet adam evli.

Kesinlikle evli.
Böyle esrarengiz tiplerden kaçın.
Mesela sen yaz akşam olunca yada ara bakalım ne yapacak.
Samimi mesajlar at.
E bunu göze alan karısına yakalanmayı da göze alsın bana göre..
Ama ben şimdiye kadar en ufak bi ayrıntıdan çetelesini çıkarmıştım şimdiye kadar

Adamın yorumundan değil de, akşam mesaj atmamasından şüphelenebilirsiniz. Bu arada baya geç bakmışsın facebook profiline, o da biraz garip geldi. Bu kadar muhabbete girişmeden önce başlangıçta aratmak gerekliydi.

ben nasıl ulaşırım biraztüyo versen
Arkadaşım da öyle. Ben kimle gorussem tüm sulalesine, çevresine, gittiği görüştügu yerlere kadar bulur. Hatta siyasi görüşüne kadar. Sonra bunla şu yüzden kavga edersiniz, ayrılırsınız der. Ve aynen oyle olur. Çok değişik bir şey

Ya karşımda bekar olduğundan emin olduğum herşeyini bildiğim bi flörtüm olsa bile 7den sonra ve haftasonları bana yazmıyorsa ben yine ayrılırım
Sen kalkmış bana normal geldi diyorsun bide evli olmasından şüphelisin neden zorluyorsun?
Hiç soru sorma ona
Direkt "senin evli olduğunu öğrendim sen nasıl bir insansın be" yaz yem at ona
Sorarsan inkar eder

ubi an önce bulun evlimi degilmi diye hattta 7 de sonra sürekli arayin sorun inkar ederse tehdit edin gözdagi verin ben buluruk diye o zaman kötü olur bak diye bakalim varsada itiraf eder illaki

yeni isinden dolayi daiyiisi amcadi falan yazmis olabilir hayirli olsun diye ama aksam 7 den sonra yazmamasi ilginc geldi bana

akşam erken ve belirli bir saatte hadi bye diyorsa evlidir bence.yüzyüze gelince veya görüntülü konuşma imkanı varsa konuşun anlarsınız.direkt evli olduğunu öğrendim diye yem atın.zaten %90 evli çıkacak .evli değilsede sizinle akşam hiç konuşmadığı için anormal biri zaten.

bence bir akşam ısrarlı şekilde arayın bakalım ne yapacak açacak mı yoksa kaçacak mı:)))

Vay yalancı vay. Adam kesin evli ve üstüne de çocuklu. Hiçbir bekar erkek, akşam yediden sonra ve hafta sonları mesajlasmayi kesmez. Sorarsan, sana annemle yaşıyorum, onlar rahatsız olmasın falan bile diyebilir halbu ki esinden çekiniyor zampara. Kesin evli. Hiç sekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…