- 19 Aralık 2019
- 38
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi haninerdeeskiler
-
bir de benim yanımda iken açmaz telefonu bazenAynı şeyi yaşamıştım. Bazı günler saat 8 den sonra mesaj atmaz, haftasonları da bir bahane bulur ya şarjı biter ya şehir dışında olurdu. Biraz sıkıştırınca evli olduğunu itiraf etmek zorunda kalmıştı. Sizde sıkıştırın dökülür zaten. Hiç öyle çok hoşlanmıştım niye böyle oldu dramını falan da yaşatmayın kendinize. Karısını aldatan herkesi aldatır. Basın kalayı da tekmeyi de..
hayır sıkboğaz etmemek için sormadım aklıma zerre kadar gelmedi dünkü yorumu görene kadarE sende de tuhaflık var...adam her aksam 7 de iyi geceler deyince hayırdır yatıyor musun demedin mi? Veya 7den sonra yazıp cvp alamayınca sorgulamadın mı?
hiç bir şeyini bilmiyorum sadece ad ve soy ad zaten bir öğrensem anında kesecem herşeyiBir şekilde kimliğine bakabilseniz keşke kimlik no dan da sorgulayabilir polis tanıdığınız varsa.
emin ol 2.cocuguda g*t korkusundan yapmıstır kendını garanti altına almak için.cevremde cok var bu tür hayvanlar..Inan soyliyecektik . Karisida nasil guzel genc 22 lerde. Dedik daha yeni anne olmuş sutten kesilmesin bebegine yazik . Sonra istenmeyen durumlar olur vicdan azabi cekeriz. Allaha havale ettik..
hayır sıkboğaz etmemek için sormadım aklıma zerre kadar gelmedi dünkü yorumu görene kadar
bekarım dedi o zaman ilk tanıştığımıza neden se bende bir şey uyanmadıSana bu kadar msj atan birine sormaya da hakkın vardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?