fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili olmadan böyle bir şeyi yaşamayı midem kaldırır mı demişsiniz. Cevabınız belli işte. Bu kişiyle cinsellik yaşamayı arzu ediyor musunuz? Bence hayır. Ediyor olsanız elbette en doğal hakkınız, istediğiniz gibi yaşamakta tamamen özgünsünüz. Ancak bu tarz bir ilişki yaşamak karakterinize uygun değil gibi görünüyor. Kaldıramayacağınız, sizi yıpratacak bir işin içine girmeyin. Bence hem duygu hem cinsellik yaşayacağınız bir ilişki arayışında olun. Tamamen ve her konuda tatmin olma peşinde olun. Çok gençsiniz daha. Kendi isteklerinizi, kişiliğinizi ön planda tutun.

Hayır neden böyle bir şeye ihtiyaç duyayım. Doktorluğu beni bağlamaz. Sadece ondan çok etkilendim. Beğeniyorum. Duruşu, mesafesi, konuşma tarzı, yaklaşımı beni etkiliyor. Yoksa doktor olsa ne olmasa ne.
Siz ihtiyaç duymuyorsunuz peki tamam.
Ondan etkilemişsiniz.
Daha şimdiden duygularınız var.
Fiziksel bir ilişki yaşamaya başlayınca duygularınız daha da artacak.
Adam sizinle ilişki istiyor mu peki?
Bunu sadece evlilik diye sormuyorum.
Ilgilenmek, dışarı çıkmak, gezmek, vakit geçirmek vs yapacak mı?
Ben çok sanmıyorum.
Bu arada demişşiniz ya bir sürü kadın var çevresinde diye.
Ama onlar aynı iş yerinde.Her iş yerindeki tiple ilişki yaşayamaz.
Ayrıca çok yoğun gecesi gündüzü olmayan meslek grupları öyle anında kız arkadaş bulamaz.Zaman ayırmaları lazım.
Sizi tanıyor gözüne kestirmiş.
Cinsellik istiyor.

Anne olduğunuz için değil, bu tarz bir ilişki size zarar vereceği için...

Hayır neden böyle bir şeye ihtiyaç duyayım. Doktorluğu beni bağlamaz. Sadece ondan çok etkilendim. Beğeniyorum. Duruşu, mesafesi, konuşma tarzı, yaklaşımı beni etkiliyor. Yoksa doktor olsa ne olmasa ne.

Kendinizi ne güzel ifade ettiniz. Siz şu anda bile duygusalsınız aslında ancak karşınızdaki ben böyle değilim diyor. Bunu baştan demesi dürüstlüğünden de değil. Bir üyenin de dediği gibi “rahat”. Hatta bence “ fazlası ile “ rahat. İnsan kime fuckbuddylik teklif edebileceğini de bilmeli bir zahmet. Bu cümlemden dolayı FB. Lik teklifi almış olanlar lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin rica ediyorum. Geri görüşlü bir insan asla değilim. Son derecede avrupai eğitim ile yetiştim. Ancak burası Türkiye. Bu kadın bir Anne. Görgülü, prensipleri olan ve sanıyorum ki naif te bir Kadın. Bu koşullar altında bu doktorun teklifini son derece ukalaca buluyorum. Konu sahibi, bu kişi bir ilişkiye başlasanız da ileride değişmeyecek. Materyal ortada. Niye çaba harcayasınız? Çaba sözkonusu olacak ise bunu önce o yapsın derim. Değerinizin farkında olun. Sevgilerimle

Evlenmeden cinsellige karşı değilim. Yalniz fb kelimesi bir o kadar kadınları rencide edici ve küçük düşürücü.

Doğrusunu isterseniz diktirme operasyonlarının peynir ekmek gibi gittiği ülkemizde hiç uygun değil. Yurt dışında yapılıyor mu evet yapılıyor ama tamamen anlamına uygun yapılıyor.

Hayatınızda ne yapıyorsanız yapın, durusunuzdan vazgeçmeyin. Sonra gerçekten pişman olursunuz.

Ama tereddüte kalmanıza hak veriyorum 6 yıldır çıprınmışsın başına gelmeyen kalmamış bir yavrun var yorgun iş hayatın. Artı birinden Bi güzel söz duydun hoşlandığın karakterde biri şeytan tüyü gibi çekiyor kendine aklın onda. Soba gibi Ellersen yanarsın diyoruzya hani çocuklara ama merak edip yanıyorlar sende öylesin suanda. Sana bir anne gibi sesleniyorum ellersen yanarsın kızım. Her türlü hemde...

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuyu da buraya bilerek açtım. Her ne kadar fikrim belli olsa da farklı bir göze ihtiyacım vardı.

Reactions: 000
Hay gozunu sevim senin bizim kadinlarimizin yapisina ters birsey bi kere bu tarz birsey... cunku ne kadar etkilenmiyorum beklentiye girmiyorum desede burdaki cogu kadin, buna inanmiyorum.

Sahsen bi adami bacak arama kadar aliyorsam beklentim olarak olmali, zevk aldim bitti degil. Bu adam bunu nasil teklif ediyor? Eskiden olsa sen bana ne demek istiyorsun diye agzina bi tane tokati yerdi kadinlarin cogundan. Bunlar bu cesareti nerden aliyorlar? Tabiiki kadinlarinda rahatligindan.. uzulen kullanilan yine kadin oluyor. Ha evet zevk almak karsiliklida o konulara hic girmeyelim

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuyu da buraya bilerek açtım. Her ne kadar fikrim belli olsa da farklı bir göze ihtiyacım vardı.
Şimdiden sizin aklınıza sinmeyen durumlar var.
Evet şu an sizle ilgilendi.Hatta belki ilgileniyor.
Çünkü size şu an yatırım yapmak zorunda.
Kadınlara sırf sex ilişkisi için bile yaklaşmadan kendini azıcık sevdirmek zorunda.(istisnalar vardır ama bizim toplumda çok az.)
Siz kendiniz dediniz.Istesem 2013den beri böyle ilişkiler yaşardım diye.Demek ki istememişsiniz ki yaşamadınız.
Boşanmadan yeni çıktınız.
Ikıncı çöküntüyü bu ilişkiyle almayın.
Bu adam evlenene kadar sizinle sex yaşayacak.
Sonra maalesef basıp gidecek.
Daha iyisi karşınıza çıkar.Yaşınız daha genç.

Boşanmadan sonraki ilk ilişki için çok temkinli olmak gerek diye düşünüyorum.

Bence kaldıramazsınız bu ilişkiyi,ruhunuza ağır gelir. Daha önce tek gecelik ilişkiniz olsa bundan etkilenmeden hayatınıza devam edebiliyor olsanız yani bu sizin tarzınız olsa tamam diyeceğim de böyle tercihleri olan bir kadın da değilseniz bu iş olmaz.

Sen bu adama aşık olursun çok üzülürsün sana söyleyeyim o yüzden uzak dur
Tabi böyle birşey yaşanır ama sen duygusal birisin yalnızsın boşluktasın o yüzden de bence hiç bulaşma
Bu tip adamlar bir kere yattıktan sonra ortadan kaybolur en iyisi bile yapar bunu başta söyledim kabul etti der ..

Neden anlaşabileceğin, sevgi ve değer görebileceğin biri ile evlenmek varken.
Sadece ihtiyacını gidermek için bi erkekle beraber olmayı düşünüyorşunuz?

Reactions: 000
Aam sana tam olarak ne dedi? Sevgili olalım dediyse sorun yok, F*** buddy olalım dediyse sorun var Y yenihayatamerhaba12345
Tabiki fucky buddy demedi direk. İki senedir tanıdığım görüştüğüm biri en nihayetınde. Sadece beni çok güzel ve çekici bulduğunu ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Sevgili olmadan sadece birlikteyken hoş sohbet muhabbet sonra da birliktelik yani. Fucky buddy ben tanımladım ama ona çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…