fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fuckbuddy kelimesini görünce buradaki üyelere cinnet geliyor.

Şu ilişkileri belli kalıplara sıkıştırma huyunu kadınlar ne zaman bırakacak çok merak ediyorum. İlla bir adı olacak. Her ilişki şahsına münhasırdır. Yaşamadan, belli kalıplarla ilgili klişeleşmiş düşüncelerle, kadınların çok güzel duyguları kaçırdığını düşünüyorum.

Bacım geleneksele göre ayıp inançlıya göre günah çağdaşa göre bu durum kadının alçaltılması yani kullanılmak ( sevgiliysek sıkıntı degil diyorlar ama bu adam onu istemiyor) neresinden bakarsan bak ablacım kardeşim bacım elle tutulacak bir yanı yok bu Dr un teklifinin. Şeytanın kış dee İnşallah seni sevecek tüm ihtiyaçlarına samimiyetle karşılık verecek bir insan çıkacaktır. Yaşın genç kendin akıllısın güzel çekicisin Dr un dediğine göre belliki işinde güzel neden böyle bir seye ihtiyacın olsun. Sakın o topa girme pişman olursun.

Eğer bana normal duygusallıkla yaklaşsaydı düşünürdüm fakat direk olayı bel atına bağlaması bana da güven vermiyor. Tabi ki kabul etmeyeceğim. Ben ileride duygusallığa döner mi acaba dedim ?

Ya adam bana çok itici geldi, belki de ben aşka çok duygusal ve saf yaklaştığımdan mı nedir böyle mantık mantık, sadece bedensel ihtiyaç bana çok itici geliyor. Cinsellikte de aşkta da ruh işin içine girer, en azından bende böyle. Öbür türlü çok materyalist oluyor.

Ben zaten bunu yapacak olsam 2013 ten beri girerim o toplara. Tabi ki asla niyetim o değil.
Bunu demişsiniz.
Peki neden şimdi değerlendiriyorsunuz?
Madem size uygun bir durum değil?
Sırf doktor diye mı?
Buradan o çıkıyor.Sırf doktor diye düşünüyorsunuz o zaman?

Veya ben mi yanlış anlıyorum?

Kız bizde öyle yetiştik böyle mutluyuz bacım bize göre ilişkide sevgi saygı anayış evlilik +seks:) bizi niye kınıyon sen yaa :))

Adam evlenmek istemiyor değil sizinle evlenmek istemiyor. Hayatına biri girdiğinde ilk size yol verecek bence. Hayat sizin hayatınız ama evladınızın karşısına çıkabilecek hatalar yapmayın derim ben.
böyle birşey yapması evladının karşısın aynen katılıyorum yazdıklarınıza. baştan zaten konuşmuş yarın öbür gün birşey olur başkası olur hemen sepetlerim. bu çirkin birşey bence

Bunu demişsiniz.
Sırf doktor diye mı?

Sırf doktor diye değil bence. Şu gereksiz bi özgüven var ya "ben bu adamı yola getiririm" düşüncesi..
Zaten yazmış ileride duygusal olur mu diye.
Olmaz maalesef. Hatta sizi terk eder başkasıyla da evlenir.Bu da burada dursun

Bunu demişsiniz.
Sırf doktor diye mı?

Hayır neden böyle bir şeye ihtiyaç duyayım. Doktorluğu beni bağlamaz. Sadece ondan çok etkilendim. Beğeniyorum. Duruşu, mesafesi, konuşma tarzı, yaklaşımı beni etkiliyor. Yoksa doktor olsa ne olmasa ne.

Adam evlenmek istemiyor değil sizinle evlenmek istemiyor. Hayatına biri girdiğinde ilk size yol verecek bence. Hayat sizin hayatınız ama evladınızın karşısına çıkabilecek hatalar yapmayın derim ben.

Adam aslında çok tutucu biri, tam dediğiniz gibi kendi "kriterleri" var, dışarıya çok gardlı ve güvensiz mesela, ki onun için boşanmış biriyle değil de belki de "bakire" biriyle evlilik yapmak istiyor (ben de boşandım ve bu zihniyettekilerden nefret ediyorum ) ama kendi fiziksel zevkleri için de böyle bir teklifle gelebiliyor.

Cinsellik yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır buna kimsenin itirazı yok zaten.
Ama doktor konuya direrk girip böyle bir teklifle geldiği için cinnetlik olduk.
Konuya giriş kısmı yanlıştı.

Eğer bana normal duygusallıkla yaklaşsaydı düşünürdüm fakat direk olayı bel atına bağlaması bana da güven vermiyor. Tabi ki kabul etmeyeceğim. Ben ileride duygusallığa döner mi acaba dedim ?

Bir Christian Grey vakası bekliyorsun sanırım
Anca filmde olur öyle şeyler.
Burası Türkiye. Burda ben sana bir şey vaat etmedim deyip gider. Büyük ihtimalle de bakire bir kızla evlenir. Benim eski sevgilim öyle yapmıştı. Çok aşırı yakışıklıydı. Birlikte olmadık ama ortam olsa belki olurdu. Bana çok modernim ayağı yapıp köylerinden annesinin bulduğu “bakire” kızla evlendi. Tırnak içindeki kelimeyi üstüne basa basa dedi yüzüme. İşte o ‘birlikte mutluyduk beni hiç mi sevmedin’ düşüncesine kullanıldım diye ağlıyoruz.

Bence konu sahibi adama çoktan duygusal olarak bağlanmış.
Bu ilişki türü ona uygun değil.
Fakat ona rağmen adam için değerlendiriyor.
Boşanma sonrası kadınlar çok hassas olur.Kırılgan zamanlardır.

Ah doktor civan ahh..Ne uyanıksın..

Cinsellik yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır buna kimsenin itirazı yok zaten.
Ama doktor konuya direrk girip böyle bir teklifle geldiği için cinnetlik olduk.
Konuya giriş kısmı yanlıştı.

Ben dürüstlüğü takdir ediyorum. Seks yapana kadar aşık taklidi yapmanın kural olduğu bir toplulukta, adamı çok dürüst buldum.

Hayır neden böyle bir şeye ihtiyaç duyayım. Doktorluğu beni bağlamaz. Sadece ondan çok etkilendim. Beğeniyorum. Duruşu, mesafesi, konuşma tarzı, yaklaşımı beni etkiliyor. Yoksa doktor olsa ne olmasa ne.
Ayhh sen zaten öyle birini yine bulacak kapasitedesin. Birtek dünyada saydıgın özellikte o yok ki. İnanki daha iyileri var en azından bu saydıgın karakterde biri neden senin çocuguna babalık sana kocalı yapmasın. Bide eksisi vAr ama o kocaman bir eksi güzelim.

Doktora bek sen... Doktor olmuş ama boşanmış ve çocuklu kadını sadece cinsel obje gibi görmekten kurtulamamış, geri kafalilik devam etmiş. Adamin şeyi kusura bakmayın ama altindanmiymis ya da sadece onda mi varmış, sizin sadece buna ihtiyacınız varmış gibi, işimi yapar giderim şeklinde havalara girmiş?

yol yakınken, duygusal olarak bağlanmadan önce, bu adamla iletişimi kesin. Bir çocuğunuz var ve evet kadınlığınizi da yaşayacaksınız ama bu şekilde değil. Evlilikten bir kere ağzınız yandı diye ölene kadar da bekar kalacak haliniz yok. Çocuğunuz da ileride okuyacak, uzak kalacaksınız ve insan bir nefes ister mutlaka ama boylesini değil. Bir hayat arkadaşı ister. Lütfen kendinizi böyle aptallara oyuncak etmeyin, siz bir kadın ve anne olarak çok degerlisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…