fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tabi ki bu kadınlar içinde normal. zaten burda anormal olan erkeğin bunu baştan pazarlıklı bir şekilde teklif etmesi. yoksa bir ilişki söz konusu olsa kendiliğinden gelişen bir cinsellik de kadın için elbette doğal. ama dediğiniz gibi bayanlar daha duygusal olduğu için bize göre daha sıkıntılı malesef :)

Adam hiç evlenmemiş.
Sizin gibi olaylar yaşamamış.
Ama ilk başta cinsellikle geliyor.
Hani bir bakalım ilişki nereye gidecek iyice bir görüşelim demiyor.
Bunun adı beklentiyi ilk başta kesmektir.
Siz diyelim ileride aşık oldunuz.Biz sadece cinsellik yaşıyorduk.Sana bunu demistim deyip işin içinden sıyrılacak.
Ben böyle durumlarda başlangıca göre yorum yaparım.
Doktor civan beyin niyeti çok belli.
Bunu bilin ona göre karar verin.

Ondan yazıyoruz.

Yine sizin eşsiz yorumlarınıza denk geldim ve yazmadan geçemedim. Fb konusunu tam olarak aileye nasıl açardınız mesela ne taraftan başlardınız ve tam olarak amacınız ne olurdu bu durumda?
Ayyy ben o baştaki fucky budyy bakmamistim ingilişşçesine pardon olmadı

kendine ve çocuğuna madden ve manen zarar vermedikten sonra istediğin kişi ile istediğin şeyi yaşamakta bana göre özgürsün. öncelikle anne değil öncelikle bir birey bir kadınsın. nasıl mutlu olacaksan onu yapmalısın.
tek sıkıntı şu; bunları yaşadığında bu adama aşık olur kalırsan ve adam sana hala sadece cinsel amaçla yaklaşıyor olursa çok mutsuz olursun. zira kadınlarımızın çoğu hala aşık olmadan sevişemiyor veya seviştiği adama muhakkak aşık oluyor.
bunun ayırdını yapabilirim diyorsan cinsellik de bir ihtiyaç bekar kadınsın istediğin gibi yaşayabilirsin.

katılmıyorum cinsellik kadın veya erkek için bir ihtiyaçtır bana göre. eğer duygusal bir arayışı yoksa kadın veya erkeğin, baştan kartları açık oynayıp dürüst bir şekilde ne istediğini söylemesi çok daha iyi diye düşünüyorum. Adam da aynen böyle yapmış. ama dediğim gibi kadın mutlaka bağlanır ve sorun olur.

Bence görüşün, duygusallaşırsanız bırakırsınız.

Ayrıca adam sohbetinizi sevdiğini söylemiş. Sizi sadece fuckbuddy olarak gördüğünü düşünmüyorum. Daha çok açık ilişki gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Eğer bana normal duygusallıkla yaklaşsaydı düşünürdüm fakat direk olayı bel atına bağlaması bana da güven vermiyor. Tabi ki kabul etmeyeceğim. Ben ileride duygusallığa döner mi acaba dedim ?

Bakın Bu durum sizi çok üzer

Daha ilk beraberliğiniz bitip de rahatlayan partneriniz arkasını dönüp uyuduğunda sizin iç savaşınız başlar

bakın siz bu tarz bir kadın değilsiniz eğer öyle olsanız zaten buraya konu açmazdınız

Evlilik olmasın tamam
Ama sevgililik de olmasın nedir

Şişme bebek misiniz siz
Yapmayın

Bu yaşananların ( eğer yaşanırsa ) sizdeki geri dönüşümü çok yıkıcı olur

Ama samimi söylüyorum evet ahlaki değil fakat sevip aşık olup hoşlanıp bir erkekle karşılıklı bu duygular yaşanırken beraber olsanız sonrada ayrılsanız yaşandı bitti der önünüze bakarsınız

ama bu kullanılmak bu alet edilmek bu aşağılanmak bana göre çok üzgünüm sakın yapmayın derim naçizane

cinsellik ihtiyaç evet katılıyorum. ama bunu bu şekilde söylemek bence kabalık. sohbete yedirerek karşı tarafın ne istediğini anlayarak bari olsun. açık açık sadece bu ihtiyaç için görüşelim demek bence çok yanlış

Adam açıkça nıyetinn ne oldugunu söylemiş . Söylemeyip kandırabilirdi de .. Siz kendinize sorun bence. ben böyle bişiyi istiyor muyum diye.. eger istemiyorsanz sizde Adam gibi net olun... Kendinze hayır dediğinz bişeye karsınzdakine evet demeyin. Siz pişmanlk yaşamayn. .

Günümüzde F*** buddy olayını yaşayan azımsanmayacak bir çoğunluk olduğunu düşünüyorum. Yani öyle inanılmaz berbat iğrenç pislik bişe değil bu iki kişinin arasındaki bir mesele taraflar öyle uygun görüyorsa neden olmasın. Ama sizin durumunuz biraz sıkıntılı gibi çünkü muhtemelen bir süre sonra bu kişiye bağlanacak ve sonunda epey üzüleceksiniz gibi hissettim. Dikkatli olmanızda fayda var sanırım.

Hemsire doktordan hoslanıyor doktor hemsireden değil

Metinde farklı anlamışım. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Yine aynı hissediyorum. Adam konu sahibinden hoşlanıyor olabilir ancak evliliğe gidebilecek bir sevgililik süreci için kriterleri var ve olabilir çok ta normal. Boşanmış bir insanla sevgililik düşünmüyor ama bunu zihniyetini göstermemek için açıkça söyleyemez de ve o yüzden duygusallık yıpratıcı olur vb. Mazeretlerin arkasına sığınıyor . Baştan açık, ileride darılmaca da, kırılmak ta yok diyor. Yani FB.lik ilişki teklifi var ortada net olarak ve konu sahibesi de ister duyguları isterse de aklı ile bir karar verecektir.

Harika ..

Eğer bana normal duygusallıkla yaklaşsaydı düşünürdüm fakat direk olayı bel atına bağlaması bana da güven vermiyor. Tabi ki kabul etmeyeceğim. Ben ileride duygusallığa döner mi acaba dedim ?

Direk bel altına vurması duygusallığa yer bırakmıyor.

tek hastanelerde mi. her yerde var. sinir oluyorum böyle erkeklere. evliler mesela. mutusuzum eşimel ama boşanamıyorum gel beraber birşeyler yapalım.. oldu canımm

Adam evlenmek istemiyor değil sizinle evlenmek istemiyor. Hayatına biri girdiğinde ilk size yol verecek bence. Hayat sizin hayatınız ama evladınızın karşısına çıkabilecek hatalar yapmayın derim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…