fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünmüyorum ki zaten
O zaman hiç kafanızı karıştırmayın, zihninizi yormayın. Elbette insanız cinsel ihtiyaçlarımız var ama bunun yolu bu olmamalı bence.Yaşınız çok genç daha belki gerçekten seveceğiniz, ortak paylaşımlarınız olan birini bulursunuz.

Biz Kadınlar kimyamız gereği cinsel birliktelik yaşayınca duygusal şeyler çok fazla hissetmeye başlıyoruz.. Bu tarz bir fuckbudy muhabbetine girersen yani işin sonunda yine üzülen sen olacaksın bir de herifi aşık olduğunu falan kalırsın Allah korusun.. Tavsiye etmiyorum yani kullanıcak birini arıyor .,,bu kadar Abaza ise gitsin paralı yapsın net... senin canını yakmasın..!!

Kızlar bacılar canlar :) ifade sorunum olabilir çünkü kafam çok karışık. Kadın olan yanım git yaşa diyor ne yalan söyleyeyim ama bana göre değil arada sevgi saygı ilgi olmadan bunu yaşamak. Kadın gibi hissetmek sadece alınan zevk değilki. Bana kadın gibi davranıp sevgisini ilgisini bana vermedikten sonra ne yapayım o seksi. Sadece ikilemde kalıyorum bazen hani arada gelgit yaşarız ya. Ondan konu açtım.

İkinizin beklentisi farklı ve muhtemelen sonunda kırılan siz olacaksınız.
Madem sohbetinizden hoşlanıyor,arkadaş olmayı teklif etsin,arada bir kahve içmek, yemek yemekte sizinle görüşmek sohbet etmek için yeterliyken adamın teklifi hoş olmamış bence.
Sizinle takılırken biriyle aniden evlenebilir bile bence.
Yerinizde olsam uzak dururdum.
Sizin boşluğunuzdan yararlanmaya çalışan biri gibi geldi bana.

Uzak durun derim. Adam açık açık beklentiye girme demiş ve teklifini etmiş... o kendisine eğlence arıyor kesinlikle uzak durun. Şayet bağlanırsanız,yarın yanında veya sosyal hesaplarında kız olayları olduğunda hesap sorma hakkınız bile olmayacak. Baştan söylemiştim diyip işin içinden çıkacak.

Aynen.
Beklentiyi ilk başta tamamen kesmiş.
Açık kapı yok.
En fazla uzun soluklu sex ilişkisi olur.
O da konu sahibini yıpratır.
Çünkü konu sahibi aşk istiyor.
Neden daha azıyla yetinsin ki?
Mesela sevgili olalım, birbirimizi tanıyalım seni tanımak istiyorum deseydi ben belki olabilir derdim.
O da yok.
Bir de çok çakal yok sen yıpranırsın diye karşı tarafa topu atmış..
Tam sırtlan tam..

Allah böyle erkeklerden bizi uzak etsin..

Boşanmışsınız, Dr. Bey de bekar. O halde 'casual' bir ilişki yaşamanıza bir engel görmüyorum ancak siz anladığım kadarıyla biraz kırılgan ve naif birisisiniz. Dr. Bey açık sözlü - aşk meşk değil sadece arkadaşlık ve seks demiş. Kendisi muhtemelen 'evlenmeyi düşünmüyorum' demesinin sebebi sizin boşanmış ve çocuklu olmanızdır. Yanlış anlamayın - bu kesinlikle bir kusur değil fakat genelde bekar ve hiç evlenmemiş kişiler boşanmış ve çocuğu olan kişileri tercih etmezler - o sorumluluktan korkarlar haklı olarak.
Dr. Bey'e aşık olmam ama süre zarfında güzel vakit geçiririm derseniz başlayın. Aşk olmadan da cinsellik güzel olabilir. Bir insana aşık değilsinizdir ama birlikte olmayı vakit geçirmeyi sohbet etmeyi seviyorsunuzdur. Bu çok normal. Ama ben keisn aşık olurum, karşılık beklerim ve mutsuz olurum derseniz de hiç girmeyin o işlere.

Seni canı gönülden kutluyorum arkadaşım mantığına ahlakına hayran kaldım senin yerinde başka bi kadın olsa hemen atlardı üzerine burada ne kadın hikayeleri var evli erkeğe aşık olan bi kadının aldatılmasına fırsat veren bide bunu seviyorum aşığım diye anlatan karaktersiz kadınlar var ama sen edebinden ahlakından sevgiye ilgiye ilişkiye olan açlığına rağmen halen düşünüyorsun tedirginsin adam bekar sen bekarsın içinden ne geliyorsa onu yap evlilik konusuda sizin karar verebileceğiniz bi konu değil belki çok mutlu olur birbirinizi tamamlarsanız neden olmasın zamanın ne çıkaracağı belli olmaz umarım hayırlı olur..

Tabii ki F*** buddy dememiştir tanlış anladın. Senden hoşlandım, seninle görüşmek vakit geçirmek keyif veriyor bana demedi mi. Dediyse bu cümleler sevgililik kurumu öncesi söyleniyor zaten. Sana yatak arkadaşı aradığını düşündüren ne oldu?? İleriyi düşünmüyorum demesi mi? Sevgililik zaten böyle bir şey. Her sevgililiğin sonu nikaha gitmiyor zaten

Bana kalırsa henüz ülkemizin yaşayış ve düşünce tarzına uygun değil, örneğin yarın öbür gün kafanızı karıştıracak şeyler duyacaksınız ki duymaya başladınız, seni kullanıyor evlilik iste vb tarzı cümleler ve hatta o...u görüleceksiniz, şimdilik, gerek yok

amin :)

Reactions: 000
Sizin aradığınız cinsellik değilse o zaman kendinizi kullandırtmış olacaksınız. Bir anne olarak kendinizi bu durumların içine düşürmeye değer mi ? Biriyle yakın olmak hoşunuza gidecek belki ama bir zaman sonra bunun yetmediğini göreceksiniz. Başka bir şey arayacaksiniz ama ondan karşılığını göremeyeceksiniz . Adam en baştan söylemiş çünkü.

Bir anne olarak lafına ayar oluyorum, yapacaksa ne yapacak bu hanımefendi ki o...u yaftası yiyior, erkek yapınca elinin kiri hanımefendiye anneye yakışmaz kadına yakışmaz, bizi neden Avrupa birliğine almiylerrrğğ

Bu erkekler böyle birşeyi nasıl teklif ediyor ya ?
Kendi altından mı acaba ne sanıyor kendini
Hoşlanmış belli ama mantığına yatmıyorsun bir aşk yok arada sen fazla beğeniyorsun belli
Adam bir kere yatıp bir daha seni aramazsa ilgisi azalırsa üzülmeyeceksen yaşa ama üzüleceksin kendini kullanılmış yıpranmış hissediceksin bu belliyken böyle birşeyi düşünme
Evet cinsellik ihtiyaç ama duygusallık olmadan olmuyor.birlikte bir sinemaya gitmeden birlikte el ele dolaşmadan ne bileyim ya değer görmeden yapılırsa üzülen kadın tarafı oluyor işte
Erkekler bunu anlamıyor .kadının ruhuna hitap etmeden yatağına girmeye çalışıyorlar .
Bide bunu söylüyorlar açık açık adı dürüstlük olmuş yüzsüzlüğün
Kaç kurtul sev sevil öyle bir ilişki bul kendine lütfen bu tiplere dr diye cerrah diye yada yakışıklı diye prim vermeyin ya

Hey yeni hayat merhaba
Biz kadınlar dogamiz gereği duygusalız. Duygusuz sevisemeyiz bunda yetiştirilme tarzı da var tabi.
Dr un açıkça dürüstçe istediğini söylemesi çok iyi, en azından kandırmıyor, zaten yakışıklı genç bir dr istediğini almak için niye yalan söylesin, duygusuz bir eylem peşinde, sen olmazsan başkası olur.
Evet biyolojik bir ihtiyaç boşalmak, ama bi okadar da aşka ihtiyaç var bence.
Gençsin, neden tekrar sevişmeyesin ama aşkın tutkusuyla sevişmeyi hakediyorsun bence. Bu dr bütün artılarına karşı senin canını yakar. Ve bu düşünce bile seni ona çekecektir çünkü bu işlerin mantığı yok.
Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın, dilime şu şarkı dolandı
Ben gamlı hazan, sense bahar...
... Sen kendine, kendin gibi bir eş seç.
Nolmus boşanmış ve anneysen!! Yeniden sevebilir, sevisebilirsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…