• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten mı?
Nasıl ya?
Filmlerde herkes öpüşmeye çok meraklı.Türk dizilerinde bile kıro kıro adamlar sakallı bıyıklı dudaklarıyla eşlerini öpüyor.

Beni bu filmler kandırmış o zaman.. :KK70: :ıslık:
Bir konu vardı ya eşim beni uzun uzun öpmüyor diye. O geldi aklıma. Hatta biri demiş; o gördüğün filmlerde olur...Biz her gün 20 saniye öpüşsek sonu yatakta biter diyee
:anneadayı:

Sapık olduğuma nasıl karar verdiniz acaba çok merak ettim. Herkes sizin düşüncenize uymayabilir. Ben gidip yatmadım da. Sapıklık nedir yahuu..
Neyse polemige girmeye gerek yok. Ama benden sana tavsiye olsun o adama güvenme sonra cok kırılır üzülebilirsin

Bi defa ikinci üyelik le gizli saklı anlatılan dert zaten kısmi de olsa utanma duygusu uyandıran bir konudur. Bu durum kendinize reva göremeye başlamadn önce utanmayı sıkılmayı ayıbı günahı askıya alın yardırın gidin takviyeleri isyiyorsunuz.. bir haylide bu tavsiyelerden almışsınız ne yazık ki...üzülüyorum ben kadınların dünyasının bukadar çirkinleşebilmesine. normal karşılanabilmesine

Kız olsun erkek olsun çocuklarımıza öğreteceğimiz hayat bu mudur? kadını erkeği sadece bir meta olarak görüp faydalanmaktan mı ibaret hayat serüveni...

Bu ahlaksızlıkları allayıp pullayıp modernize edip sunmak birçoklarının hoşuna gider olmuş...Cinsellik duygularla anlamlıdır, başıı boş sokaktan geçen kişilerle tokalaşmaya çekinirken,vücut sıvılarını birbirlerine boşattıktan sonra birbirlerine sokaktan geçen başı boş varlıklar olarak bakacak olan,dışarı çıkıp sokağa karışan kişi olmak bana ölümden zor gelir di .. bunun beynime 1 sn düşünce olarak gelip zihnimi eşgul etmesi bile kendimden iğrendirirdi...

Kadınsınız siz ya kadın... seviyeniz insanlığınız değeriniz bu olmamalı ! Hiçkimse size sadece cinsel obje muamelesi YAPAMAMALI !

Bir konu vardı ya eşim beni uzun uzun öpmüyor diye. O geldi aklıma. Hatta biri demiş; o gördüğün filmlerde olur...Biz her gün 20 saniye öpüşsek sonu yatakta biter diyee
:anneadayı:
Iyiymis bu..
Hatırladım o konuyu..
Hiç öpüşmemek de kötü ama..
Romantik takılmak istiyoruz.

Genlerde mi var ne.
Benim eski sevgilim de alnımdan öperdi sinir olurdum.
Terlemişim alından öpmek ne yahu..
Nikah sonrası mı.. :KK70:

Gerçekten mı?
Nasıl ya?
Filmlerde herkes öpüşmeye çok meraklı.Türk dizilerinde bile kıro kıro adamlar sakallı bıyıklı dudaklarıyla eşlerini öpüyor.

Beni bu filmler kandırmış o zaman.. :KK70: :ıslık:

Eski eşimle sadece 1 kez evlenmeden önce ateşli bir şekilde öpüştük desem????

Eminim ki çoğu çiftte öpüşmüyor, ön sevişme hak getire.

• Şaşırdım
Reactions: 000
Evet bu konuya dadandım..:KK23:
Inkar etmiyorum..
Sanırım konuyu içsellestirdim.Bir kere bana da modern görücü usulü tanıştığım biri böyle pislik benzer teklifle gelmişti.Yok tatile gidelim yok cinsel uyuma bakalım bilmem ne..
Tabi rezil edip masayı terk ettim de.
Bir algıda seçicilik yarattı.
Böyle bir konu görünce dayanamadım.
Perran kutman mı?
O kadar sert miyim yav..:KK70:
Bunu bir düşüneyim olabilir.

Erkeklere bakış açım kötüleşti galiba..
Burda yaptığında sıkıntı yok da ortamlarda çok da böyle davranmasan iyi olur.Kapatma kendini.Kendine çok yasak ve kural koymuşsun gibi düşündüm.Tabu haline gelmiş bazı şeyler senin için.Yine de sen bilirsin tabii ki.Senin için söyledim.Herkesin yaşadığı şeylere öcü gözüyle bakmasan keşke.

Iyiymis bu..
Hatırladım o konuyu..
Hiç öpüşmemek de kötü ama..
Erkekler öpüşmeyi çok sevmiyor mu acaba?
Romantik takılmak istiyoruz.

Genlerde mi var ne.

Evet çoğu sevmiyor. Direkt olaya girmek peşinde. Kadınlar seviyor öpüşmeyi, dokunulmayı. Hatta bir kitapta dokunulmayı işkence olarak yazmıştı bir erkek için, dünyaca ünlü bir yazar. Tek yer yetiyormuş onlara :D

• Komik
Bi defa ikinci üyelik le gizli saklı anlatılan dert zaten kısmi de olsa utanma duygusu uyandıran bir konudur. Bu durum kendinize reva göremeye başlamadn önce utanmayı sıkılmayı ayıbı günahı askıya alın yardırın gidin takviyeleri isyiyorsunuz.. bir haylide bu tavsiyelerden almışsınız ne yazık ki...üzülüyorum ben kadınların dünyasının bukadar çirkinleşebilmesine. normal karşılanabilmesine

Kız olsun erkek olsun çocuklarımıza öğreteceğimiz hayat bu mudur? kadını erkeği sadece bir meta olarak görüp faydalanmaktan mı ibaret hayat serüveni...

Bu ahlaksızlıkları allayıp pullayıp modernize edip sunmak birçoklarının hoşuna gider olmuş...Cinsellik duygularla anlamlıdır, başıı boş sokaktan geçen kişilerle tokalaşmaya çekinirken,vücut sıvılarını birbirlerine boşattıktan sonra birbirlerine sokaktan geçen başı boş varlıklar olarak bakacak olan,dışarı çıkıp sokağa karışan kişi olmak bana ölümden zor gelir di .. bunun beynime 1 sn düşünce olarak gelip zihnimi eşgul etmesi bile kendimden iğrendirirdi...

Kadınsınız siz ya kadın... seviyeniz insanlığınız değeriniz bu olmamalı ! Hiçkimse size sadece cinsel obje muamelesi YAPAMAMALI !
Siz ne kadar eminsiniz etrafınızdaki herhangi birinin ya da sokaktan geçen birinin sizi seks objesi olarak görmediğinden. Bu bir tercih değildir. Karsidakinin serefsizligi ild alakalıdır. Sizden tek farkım birinin bunu gelip bana söyleme cesareti göstermis olmasi

Evet çoğu sevmiyor. Direkt olaya girmek peşinde. Kadınlar seviyor öpüşmeyi, dokunulmayı. Hatta bir kitapta dokunulmayı işkence olarak yazmıştı bir erkek için, dünyaca ünlü bir yazar. Tek yer yetiyormuş onlara :KK70:
Hayda..
Bende dokunmayı çok severim.
Önceki sevgilim de severdi.
Ama alnımdan öperdi onu sevmezdim.
Ama bence evlenseydik o da sadece sex için dokunurdu.
O zaman sexe ulaşamadığı için öpüyordu herhalde..

Tam sırtlanlar..

+10000000
Kesinlikle Katılıyorum.

Siz ne kadar eminsiniz etrafınızdaki herhangi birinin ya da sokaktan geçen birinin sizi seks objesi olarak görmediğinden. Bu bir tercih değildir. Karsidakinin serefsizligi ild alakalıdır. Sizden tek farkım birinin bunu gelip bana söyleme cesareti göstermis olmasi

O sizin düşünceniz. Görüp görmediklerini bilemem ama ağzını doldura doldura ''seni hiçbirzman sevmeyeceğim aşık olmayacağım evlenmeyeceğim ama canım istediğinde yamacımda ol ki sıvılarımı içine boşaltabileyim, gevşemeye rahatalamaya ihtiyacım olduğunda elimin altında ol '' deme cürretini kendinde bulamadı daha hiçkimse. Kimsenin kafasının içinden geçenleri bilemem tabi ama dilini kıvıra kıvıra dilinden bunlar dökülen mahluku 10 sn den fazla konuşşturmanız, hatta konuşmaları beyninizin nadide süzgecinden geçip olabiliritesini ölçemniz manidar !

Keşke bir kadın olarak bu muameleye dur diyebilsyediniz ve sizde maruz kalmamış olsaydınız.Hala geç kalmış sayılmazsınız.

Son düzenleme:
Burda yaptığında sıkıntı yok da ortamlarda çok da böyle davranmasan iyi olur.Kapatma kendini.Kendine çok yasak ve kural koymuşsun gibi düşündüm.Tabu haline gelmiş bazı şeyler senin için.Yine de sen bilirsin tabii ki.Senin için söyledim.Herkesin yaşadığı şeylere öcü gözüyle bakmasan keşke.
Yok hayır.
Kimseye karışmam..
Doktor civana da sırf sex ilişkisi istedi diye tepki koydum.
Eğer bir ilişki yaşayıp görelim dese bir düşünün ama 6 ay sex yaşamadan bir gözlem yapın baktınız adam avcı değil bir şans verin derdim.
Bir durumun başlangıcı geriye kalan süreci belli eder.
Sırf sex için başlayan bir ilişki ciddiyete gitmez.
Bundan tepki gösterdim.
Evet ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.
Ama benim kendime koyduğum standartlarım bu.
Herkes uyacak diye bir durum yok.
Eğer bir adam cinsellik olmamasına rağmen seni tanımaya çalışıyorsa o ilişki geleceğe gidebilir.

Aksini ben görmedim.Burada yazan bir iki kişiye de cok istisna gözüyle bakıyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 3 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle söylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.

Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Yorumlari okuyorum, cok sasiriyorum. Felaket dar kafalilik var.
Bence cinsellik bir ihtiyac. Cocugunuz var ve baska bir evlilik planiniz yok. Ne yapacaksiniz omrunuzun sonuna kadar yeni bir beyaz atli prens mi bekleyeceksiniz. Bence son derece normal yaptiginiz. Hic pismanlik duymayin. En kotusu kalbini kaptirirsin ve ayrilirsan biraz aci olur. E olsun tabi . Bu da hayatin tati tuzu. Cani yanacak diye cocuguna asi yaptirmamaya benzer bu. Hayatin inisleri cikislari kivrimlari dalgalanmalari dinginlikleri olacak ki yasagidini anlayabilesin.

Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.
Hastaneden birini seviyor ve açılamıyor.. Peki tamam size neden çok çekici olduğunuzu söylüyor birlikte olmak istiyor vs. vs. Bu tamamen evlenip boşanmış olmanız kime ne hesap vereceksiniz ki böyle bi derdinizin olmadığının farkında kullan at ihtiyacımı gör çok istiyorsa para karşılığında bu işi yapanlar var oralara gitsin yapmayın bunu kendinize bana göre bu çok normal dışı bişey oğlunuzda var sonuçta güzel yaşayın güzel geçsin ömrünüz kullandırtmayın kendizi ..

Eski eşimle sadece 1 kez evlenmeden önce ateşli bir şekilde öpüştük desem????

Eminim ki çoğu çiftte öpüşmüyor, ön sevişme hak getire.
Üzücü ya..
Ön sevişme olmadan olmaz ki.
Kadın fizyolojisine aykırı..
Tam bencil erkek modelleri..

Umarım karşına bir daha böyle bir profil çıkmaz..

Yok hayır.
Kimseye karışmam..
Doktor civana da sırf sex ilişkisi istedi diye tepki koydum.
Eğer bir ilişki yaşayıp görelim dese bir düşünün ama 6 ay sex yaşamadan bir gözlem yapın baktınız adam avcı değil bir şans verin derdim.
Bir durumun başlangıcı geriye kalan süreci belli eder.
Sırf sex için başlayan bir ilişki ciddiyete gitmez.
Bundan tepki gösterdim.
Evet ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.
Ama benim kendime koyduğum standartlarım bu.
Herkes uyacak diye bir durum yok.
Eğer bir adam cinsellik olmamasına rağmen seni tanımaya çalışıyorsa o ilişki geleceğe gidebilir.

Aksini ben görmedim.Burada yazan bir iki kişiye de cok istisna gözüyle bakıyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaptığını doğru bulmuyorum.Senin gibi düşünenlerin bir kısmı evlendiğinde de cinsel sorunlar yaşıyor.Cinselliğe çok fazla anlam yüklemişsin.Burda yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum bunu.Böyle düşünmek seni yorar.Düşüncene saygılıyım.

Hayda..
Bende dokunmayı çok severim.
Önceki sevgilim de severdi.
Ama alnımdan öperdi onu sevmezdim.
Ama bence evlenseydik o da sadece sex için dokunurdu.
O zaman sexe ulaşamadığı için öpüyordu herhalde..

Tam sırtlanlar..

Aynennn...O zaman yapabileceği o kadar olduğu için...Dokunmayı seven, romantik çok az erkek var, inşallah onlardan buluruz :)

Yaratılışları öyle :(

• Beğen
Doğum haritasından da çıkartılabiliyor. Adamın doğum yeri saati günü vs lazım da bu bilgileri nasıl öğreneceğiz orası sorun :KK70:
Ilk buluşmada ben astroloji ile ilgiliyim diye açabiliriz aslında..
Aynen öyle, biten çoğu evlilikte cinsel uyumsuzluk ve beraberinde getirdiği sorunlar var. Ama tabi ki açıkça söylenemediğinden başka şeyler bahane oluyor. Ben aileme bile boşandıktan sonra söyledim...
Evet öyledir.
Yapacak bir şey yok.Herkese de denmez.
Ama cinsellik önemli.Zaten belli bir yaştan sonra kanka moduna bağlayacağız..Ama hemen olmasın..
Anladım o tarz teyzeleri ben ciddiye bile almıyorum, ama aklıbaşında insanların önerilerini geri çevirmemek lazım, nolur nolmaz :) Ben de boşandım ve çocuğum yok; boşanmış olabilir ama çocuksuz benim de tercihim. Çünkü yapamam biliyorum.
Bazı teyzeler terbiyesiz.
Sana akıl verirken seni rencide ediyor.Onlar iyi birini de önerse hemen kabul etmiyorum.Çocuk sıkıntı ya.Haklısın. Adam sürekli eski eşiyle görüşecek.Ben kıskanırım gibime geliyor.Ondan bende istemiyorum.
Eski eş diş fırçalamazdı...Öpüşmezdik tabiki:) Haftada 1 kere banyo yapardı...Neler neler...Tiksinirdim adamdan.
Allahım sen büyüksün..
Ayrıldığın çok iyi olmuş..
Hastalık kaparsın adamdan yahu..

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaptığını doğru bulmuyorum.Senin gibi düşünenlerin bir kısmı evlendiğinde de cinsel sorunlar yaşıyor.Cinselliğe çok fazla anlam yüklemişsin.Burda yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum bunu.Böyle düşünmek seni yorar.Düşüncene saygılıyım.
Cinselliğe çok anlam yüklediğimi nereden anladınız?
Evlilikte cinsellik önemli dediğim için mı?
32 yaşındayım.
Bu konuda tek bir doğru yok ki.
Benim standartlarımda evlenmeden cinsellik yaşanmaz bu benim doğrumdur.
Ama başkası evlenmeden cinsellik yaşar o onun doğrusudur.

Konuyu kast ediyorsanız adam duygusuz sex teklif etmiş.Ondan tepki gösterdim.

Aynennn...O zaman yapabileceği o kadar olduğu için...Dokunmayı seven, romantik çok az erkek var, inşallah onlardan buluruz :)

Yaratılışları öyle :KK43:
Yapı meselesi bence, sevişemediği için dokunuyor, sevişse dokunmaz değil yani olay. Bugüne kadar seviştiğim ama dokunmayı sevmeyen adam görmedim.

Eşiniz gibi dokunmayı sevmeyen adamlar vardır elbette ama "sevişiyoruz zaten ne dokunucam ya" diyen çok yoktur bence.

Bir de konu sahibi, sırf şurada dönen tartışmaları tahmin ettiğimden konuyu okumuyorum ama her defasında gözüme çarpıyor. FUCKY BUDDY değil o F*** buddy, böyle oyun şarkısı adı gibi olmuş valla her seferinde gözüm kayıyor :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back