• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama siz çok naif bir kadınsınız. Bu densizle ne işiniz var.
Dışardan gözle yazıyorum;onun gözünde genç güzel mutsuz bi kadın.
Dürüstlük adı altında size söyledikleri bence hoş değil. Sizde farkındasınız zaten.
Sizi gerçekten sevecek ve değer verecek birini bulacağınıza inanıyorum.

Bazıları da annelerin bulduğunu istemiyor.
Değişikler yani..
Ben bilimsel bir araştırma okumuştum.
Karşı cinsin kendine has ten kokusu sana çekici gelmiyorsa cinsel çekim aranızda yokmuş diye.
O yüzden bir adamla ciddiye binince ben burnuma güveneceğim.

Canım burnum beni yanıltmaz umarım.. :KK70:
Ay o araştırmaya pek inanmadım ben ya.
Benim adamın kokusu pek hoşuma gitmiyor, biraz fazla sert ve erkeksi bir kokusu var. Ama elektronla proton arasındaki çekim kuvvetinden 28373883 kat daha fazla cinsel çekim var aramızda :D

Ne bileyim bacim 😂 sahidir zaar

Ya siz çok tatlı bir insansınız :) Zaten sizin bu tatlı saf hallerinizi görüp kandırma moduna geçmiş üzgünüm adam fos benceeeee.Ve sizinle deneyim kazanmak istiyor, çünkü kendine özgüveni yok. %10000 böyle

Yok benden tecrübelidir. Benim tecrubelik yanım mi kalmis😁

Belli olmazzzz. Bazen böyle kadınlara çok uzak duran cool takılan erkekler özgüvensiz olduğundan bunu yapıyor.

Vallahi çözdüm olayı adam deneyimsiz ve bence fos.
[/QUOTE]
Greengirll tespitinde dibine kadar haklisin.
Birkaç ay önce taş gibi bir çocukla takılmaya başlamıştım ama çocuk bildiğin taş. Konu sahibesinin değindiği tarzdan bir ilişki yasamak niyetiyle.
Uleyn çocuk sürekli fotoğraf derdinde, gerçek eylemi icra etmek varken.

Nitekim çocuk kendine güveni olmayan bir tip cıktı. Ama insanda uyanan intiba bayağı aktif, çapkın bir adamdır bu gibi.

Ya siz çok tatlı bir insansınız :) Zaten sizin bu tatlı saf hallerinizi görüp kandırma moduna geçmiş üzgünüm adam fos benceeeee.Ve sizinle deneyim kazanmak istiyor, çünkü kendine özgüveni yok. %10000 böyle
Teşekkür ederim :) ama aynı zamanda sapığım ben ona göre davranın(tövbe tövbe). Daha neler duyacak bu kulaklar bakalım. Sanırsın herkes pür'ü pak...

Belli olmazzzz. Bazen böyle kadınlara çok uzak duran cool takılan erkekler özgüvensiz olduğundan bunu yapıyor.

Vallahi çözdüm olayı adam deneyimsiz ve bence fos.
Greengirll tespitinde dibine kadar haklisin.
Birkaç ay önce taş gibi bir çocukla takılmaya başlamıştım ama çocuk bildiğin taş. Konu sahibesinin değindiği tarzdan bir ilişki yasamak niyetiyle.
Uleyn çocuk sürekli fotoğraf derdinde, gerçek eylemi icra etmek varken.

Nitekim çocuk kendine güveni olmayan bir tip cıktı. Ama insanda uyanan intiba bayağı aktif, çapkın bir adamdır bu gibi.
[/QUOTE]

Annacım biliyorum o konunu...
Bence bu adamda tamamen fos....Bir konu daha vardı, cinsellik topiğinde, muhabeseci miydi neydi adam kızımızla 1 dk zor süren bir performans yaşıyordu ama baksan allahım kendini sex tanrısı sanıyordu :D

Kardeşimün eşi de öyle haftada 1...kaç kere boşancam dedi yalnız kalınca cesaret edemio yine boşanmıyor başkasını bulamam die...katlanıo kokuya

Kardeşinin psikolojisini anlıyorum, ben de bir süre böyle düşündüm.

Kardeşine de ki evrende kanunlar var, evren boşluğu sevmez, biri gider biri gelir :D Çekilmez bu pis adamlar. Ben yeni aşkıma kucak açtım bekliyorum hazırım, kendisi temizzzz misss gibi olacak :D

• Muhteşem
Reactions: 000
Teşekkür ederim :) ama aynı zamanda sapığım ben ona göre davranın(tövbe tövbe). Daha neler duyacak bu kulaklar bakalım. Sanırsın herkes pür'ü pak...

Ya boşversene, her yorum birebir sana uymayabilir. Sapık falan değilsin :D

Bence çok naif ve saf (temiz anlamında) bir insansın. Cinsellikte de çok deneyimli değilsin yani adamın deneyimsizliğini aşağılamazsın, yanında kötü hissetmez. Sana yaklaşma sebebi bu. Kendini mükemmelleştirip yeni ufuklara yelken açacak. Adamdan bir cacık olmaz, hala aynı fikirdeyim.

Ben cogu evlilikte öpüşmenin fazla olmadığını düşünüorum
Gerçekten mı?
Nasıl ya?
Filmlerde herkes öpüşmeye çok meraklı.Türk dizilerinde bile kıro kıro adamlar sakallı bıyıklı dudaklarıyla eşlerini öpüyor.

Beni bu filmler kandırmış o zaman.. :KK70: :ıslık:

Ay o araştırmaya pek inanmadım ben ya.
Benim adamın kokusu pek hoşuma gitmiyor, biraz fazla sert ve erkeksi bir kokusu var. Ama elektronla proton arasındaki çekim kuvvetinden 28373883 kat daha fazla cinsel çekim var aramızda :KK70:
Maşallah diyelim bozulmasın.
Zaten araştırmada iğrenmiyorsan cinsel çekim vardır diyordu..

Sizde iğrenme yok kanımca..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back