- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
Eski eş diş fırçalamazdı...Öpüşmezdik tabiki:) Haftada 1 kere banyo yapardı...Neler neler...Tiksinirdim adamdan.
Evlenmeden önce anlamıonuz mu bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski eş diş fırçalamazdı...Öpüşmezdik tabiki:) Haftada 1 kere banyo yapardı...Neler neler...Tiksinirdim adamdan.
Ne bileyim bacim sahidir zaarSen de buna inandın mı
Ay o araştırmaya pek inanmadım ben ya.Bazıları da annelerin bulduğunu istemiyor.
Değişikler yani..
Ben bilimsel bir araştırma okumuştum.
Karşı cinsin kendine has ten kokusu sana çekici gelmiyorsa cinsel çekim aranızda yokmuş diye.
O yüzden bir adamla ciddiye binince ben burnuma güveneceğim.
Canım burnum beni yanıltmaz umarım..
Ben cogu evlilikte öpüşmenin fazla olmadığını düşünüorum
Evlenmeden önce anlamıonuz mu bacım
Nasıl dayandın sen bu adama 6 yıl, haftada bir banyo mu olurEski eş diş fırçalamazdı...Öpüşmezdik tabiki:) Haftada 1 kere banyo yapardı...Neler neler...Tiksinirdim adamdan.
Ne bileyim bacim sahidir zaar
Nasıl dayandın sen bu adama 6 yıl, haftada bir banyo mu olur
Kötü söz sahibine aittir.O ne kadar sapık bir adamsa sende o kadar sapık bir kadınsın! Neymiş çapkın değilmiş adam sana acik acik evlenmem ama si.... diyo ve sende olabilir diyosun ohaaaaaaaa
Yok benden tecrübelidir. Benim tecrubelik yanım mi kalmis
O zaman tertemiz gelirdi yanıma ki :)
Teşekkür ederim :) ama aynı zamanda sapığım ben ona göre davranın(tövbe tövbe). Daha neler duyacak bu kulaklar bakalım. Sanırsın herkes pür'ü pak...Ya siz çok tatlı bir insansınız :) Zaten sizin bu tatlı saf hallerinizi görüp kandırma moduna geçmiş üzgünüm adam fos benceeeee.Ve sizinle deneyim kazanmak istiyor, çünkü kendine özgüveni yok. %10000 böyle
Greengirll tespitinde dibine kadar haklisin.Belli olmazzzz. Bazen böyle kadınlara çok uzak duran cool takılan erkekler özgüvensiz olduğundan bunu yapıyor.
Vallahi çözdüm olayı adam deneyimsiz ve bence fos.
Kardeşimün eşi de öyle haftada 1...kaç kere boşancam dedi yalnız kalınca cesaret edemio yine boşanmıyor başkasını bulamam die...katlanıo kokuya
Teşekkür ederim :) ama aynı zamanda sapığım ben ona göre davranın(tövbe tövbe). Daha neler duyacak bu kulaklar bakalım. Sanırsın herkes pür'ü pak...
Kötü söz sahibine aittir.
Gerçekten mı?Ben cogu evlilikte öpüşmenin fazla olmadığını düşünüorum
Sapık olduğuma nasıl karar verdiniz acaba çok merak ettim. Herkes sizin düşüncenize uymayabilir. Ben gidip yatmadım da. Sapıklık nedir yahuu..Canım kötü olan ortada zaten
Maşallah diyelim bozulmasın.Ay o araştırmaya pek inanmadım ben ya.
Benim adamın kokusu pek hoşuma gitmiyor, biraz fazla sert ve erkeksi bir kokusu var. Ama elektronla proton arasındaki çekim kuvvetinden 28373883 kat daha fazla cinsel çekim var aramızda