fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğum haritasından da çıkartılabiliyor. Adamın doğum yeri saati günü vs lazım da bu bilgileri nasıl öğreneceğiz orası sorun

Cinsellik %80 zaten...
Ter kokan duş almayan veya kıl yumağı gibi olan, teni sert veya ne biliim saymakla bitmez kişiye göre değişir...Onemli olan sana guzel gelmesi...
Kıl yumağı mı??..
Beni güldürdünüz..
Çok yaşayın..
Hijyen de önemli ben en çok diş temizliğine ve temiz kokmasına bakıyorum..
Affedersiniz bazen kuzenlerimin eşleri ile bayramda bir araya geliyoruz.
Bakıyorum eşlerinin dişleri pis..Bununla nasıl öpüşüyor ki diye düşünüyorum.

Ister istemeden aklıma o geliyor..

Öncelikle maşallah. Zaten sizden fiziksel olarak etkilendiği aşikar. Benim aklıma sizinle deneyim kazanmak istediği geldi...

öyle malesef şimdikiler elini tutmuyor diye ağlıyor 20 yılda nerden nereye malesef

Evet beni iten kişiler oldu.
Ki adam kötü de değildi.Normaldi.
Cinsel uyum çok önemli..

Çoğu evlilik ondan bitiyor da topluma anlaşmazlık diyorlar..

Aynen öyle, biten çoğu evlilikte cinsel uyumsuzluk ve beraberinde getirdiği sorunlar var. Ama tabi ki açıkça söylenemediğinden başka şeyler bahane oluyor. Ben aileme bile boşandıktan sonra söyledim...

Kil yumağı olmak sadece bir kedide işe yarar

Anladım o tarz teyzeleri ben ciddiye bile almıyorum, ama aklıbaşında insanların önerilerini geri çevirmemek lazım, nolur nolmaz :) Ben de boşandım ve çocuğum yok; boşanmış olabilir ama çocuksuz benim de tercihim. Çünkü yapamam biliyorum.

Hayır bu beyimiz bu konuda tecrübeli. Daha evvel bu durumlari olmuş bu tarz birliktelikleri olmuş yani. Benden tecrübe kazanamaz cunki ben sıfırım. Bir şey bilmiyorumki.
Filmin sonu belli. Adam 40 li yaşlara kadar bu tür ilişkiler yaşar. Sonra durulur 20 li yaşlarda bir kızla evlenir.

İlişki yaşadığı kadınlar da kendini değersiz hisseder.

Eski eş diş fırçalamazdı...Öpüşmezdik tabiki:) Haftada 1 kere banyo yapardı...Neler neler...Tiksinirdim adamdan.

QUOTE="greengirll, post: 60208653, member: 427748"]
Doktor 34 müş, konu sahibi ondan büyükse benim tahminim onunla deneyim kazanmak için birlikte olmak istiyor da olabilir
Yok benden tecrübelidir. Benim tecrubelik yanım mi kalmis
[/QUOTE]

Belli olmazzzz. Bazen böyle kadınlara çok uzak duran cool takılan erkekler özgüvensiz olduğundan bunu yapıyor.

Vallahi çözdüm olayı adam deneyimsiz ve bence fos.

Ben cogu evlilikte öpüşmenin fazla olmadığını düşünüorum

O ne kadar sapık bir adamsa sende o kadar sapık bir kadınsın! Neymiş çapkın değilmiş adam sana acik acik evlenmem ama si.... diyo ve sende olabilir diyosun ohaaaaaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…