Ben mi alınganım ?

Adam haklı tabii ki, salı günü yerli malı etkinliği olacak okul müdürünün haberi yok. Öyle müdür mü olur, adamın alınması lazım sizin değil.

Ben küçük bir okula kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım. Müdürlük için de yazın dilekçe falan vermiştim öncelik benimdi bu konularda mahkeme kararları falan var. Fakat daha önce o okulda müdürlük yapan bir öğretmeni milli eğitim sene başında okul müdürü olarak görevlendirdi. Bende bu ilçede ilk senem dikkat çekmeyeyim diye itiraz yoluna gitmedim. Genel olara aramız normaldir samimi değiliz ama işim olduğunda beni idare etmişliği çoktur Ama dün şöyle bir muhabbet oldu canım sıkıldı. Müdürün bir işi olduğundan okulda değildi, bu hafta da yerli malı haftası öğretmenler sürekli ne zaman yapacağız önümüzdeki hafta yapalım diye konuşuyorlardı. Bende tüm sınıflar için yerli malı salı olacak diye mesaj attım whatsappa. Müdür de özelden bana sormadan karar vermeyin minvalinde hafif sert bir şey söyledi. Çok bozuldum açıkcası. Okulda sekreter gibiyim hiçbir iş bilmiyorum , hiçbir şey bana danışılmıyor, hiçbir şey konusunda bilgi verilmiyor, öğretmenler bike benden daha hakim konulara. Sadece imza attırmak ve evrak toplamak yaptırılıyor. Bu kadar basit bir şeyde sert bir cevap vermeye gerek var mıydı diye düşünüyorum. Yoksa ben mi çok alınganım.
Alıngan değil de işgüzarsınız sanki biraz kimse size hangi gün yapalım dememiş , müdürün işi olabilir ama msjla danışabilir ya da gelmesini bekleyebilirdiniz yani zor değildi anlıyorum hakkınız gaspedilmiş gibi geliyor ama sonuç olarak sizin bir üstünüz var ve danışmak zorundasınız

Müdür haklı bence bu sizin tek başınıza vereceğiniz bı karar değil.sonucta oradaki en yüksek amir müdür ona sorulmadan hiçbir şey yapilmamali

X