- 12 Haziran 2019
- 75
- 107
- 8
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
Merhaba nasilsin ne yapıyorsun yazmisNe yazmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nasilsin ne yapıyorsun yazmisNe yazmış?
Benim eski eşimle en son hamile kalınca olmuştu. Hatta size diyeyim komik gelebilir. 2013 doğum yaptığıma göre 2012 de yaşamışız en son. Boşanmadan önce son zamanlar bana arkadan sarılır sürtünür sürtünür sonra aman neyse yapmayalim der yatar uyurdu ve bunu giyinikken yapardi sortlu uyurken. Sonra bir şey izliyoruz diyelim yanına cagirirdi. Insanı tahrik eder sonra amannn şu haber bitsin öyle yapalım derdi. Sonuçta hiç olmazdi. Afedersiniz detaya girdim ama boyleydi.
Kesin..
Benim kuzenlerim bile ben istesem 40 yaşında bile evlenirim diyorlar.O kadar rahatlar. Ki hiçbiri cerrah değil. Bu kadar statülü meslekleri yok. Ona rağmen çok rahatlar.
Kesinlikle haklısın.
Cinsellik çok önemli.
Ama evlenmeden yaşama fikri benim hayat görüşüme uymuyor.Evet uysa bende yapabilirdim ama hemen değil.Bir 6 ay sevgili olduktan sonra.Ama hayat görüşüm uysaydı bile baştan böyle sırf sex isteyen bir tiple yaşamazdım.Teklif çok tiksinç.Herseyin bir usulü yordamı var.
Gerçekten mı?
Bende ufak tefek el ele tutuşma, biraz sarılmada belli olur diye düşünüyordum.
Hipotezim çürüdü..
Nasıl anlayacağız o zaman?
Cinsellik olmadan evlilik olmaz ki.
Üzüldüm yaşadığına.Umarim şanslı oluruz cinsellik olacak kişiler olur yoksa zor.
Evlilik konusunda erkekler haklı çünkü kadınlar olarak evlenmek istiyoruz, işi gücü yerinde mali mülkü olan, efendim söylim eli yüzü düzgün adaylar gayet de bulabiliyor, en kötü anneleri buluyor birilerini.
Evet bu cinsellik meselesi bende kanayan yara, geçen anneme anlatıyorum anne diyorum kuşu ötmezse olmaz kadın da şok geçiriyor nasıl anlanır ki kızım diyor
Ne yapacağım bilmiyorum valla
Yapmazdık zaten içim almıyordu. Ten uyumu çok önemli. Evlenmiş boşanmış biri olarak tecrübe ettim. Evlenirken sirilsiklam aşık olmaniza gerek yok. Ama tutku heyecan arzu olmali. Adami içiniz almali yani. Evlenmeden gidip birlikte olun demiyorum ama bazı şeyler yaşanmali bence. Yoksa kavun mu karpuz mi yoksa kelek mi bilemiyorsun . Benim gibi şansınıza kelek çıkmasınManyak mı o ya töbe töbe
Yapmazdık zaten içim almıyordu. Ten uyumu çok önemli. Evlenmiş boşanmış biri olarak tecrübe ettim. Evlenirken sirilsiklam aşık olmaniza gerek yok. Ama tutku heyecan arzu olmali. Adami içiniz almali yani. Evlenmeden gidip birlikte olun demiyorum ama bazı şeyler yaşanmali bence. Yoksa kavun mu karpuz mi yoksa kelek mi bilemiyorsun . Benim gibi şansınıza kelek çıkmasın
Tanışma evlenme hepsini katarsak 13 yilimi.Kelekle kaç yıl harcadın
Tanışma evlenme hepsini katarsak 13 yilimi.
Senin yerinde olsam bir dahaki evliligimde ten uyumuna bakmadan evlenmezdim. Gunahi vebali buyuk ama omur boyu olacak sey. Birde cocuk istersen saglam bi evlilik istersin, heleki bu kadar kotu bi tecruben varken.Evlilik konusunda erkekler haklı çünkü kadınlar olarak evlenmek istiyoruz, işi gücü yerinde mali mülkü olan, efendim söylim eli yüzü düzgün adaylar gayet de bulabiliyor, en kötü anneleri buluyor birilerini.
Evet bu cinsellik meselesi bende kanayan yara, geçen anneme anlatıyorum anne diyorum kuşu ötmezse olmaz kadın da şok geçiriyor nasıl anlanır ki kızım diyor
Bende biraz şüphecilik var.Ya da şöyle de olabilir sizin ki siz aslında evlenmeyeceğim derken etrafa o enerjiyi veriyor olabilirsiniz yani istemeden etrafa öyle lanse ediyorsunuz :)
Bence artık içtenlikle evlenmek istiyorsanız evlenmeyeceğim demeyin
Kiz niye öyle diyorsun Brad Pitt'in hala gideri var:)Sorma..
Kendi gelmiş 39 yaşına hala 20lerde kız arayışı var.
Şimdi bir laf ederdim de ayıp kaçar.
Yok yok böylelerini rezil edip mekanı terk edeceksin.
Hersey dengi dengine.
Yahu tipleri de koca göbekli, kilolu ve hantallar..
Brad pitt amcam geldi 50 civarına hala filinta gibi..
Bunlara bin basar..
Ama biraz eli yüzü düzgün olup hercai olan erkeklerden de nefret ederim.Bu cerrah da bana öyle gibi geldi.
Allah arsız insanlardan uzak etsin..
Kiz sarkisi bilekizlar dura dura hic olur.. oglan dura dura koc olur diyeKiz niye öyle diyorsun Brad Pitt'in hala gideri var:)
Bir de şunu farkettim 30 üstü bayanlar yaşını göstermiyor ama erkekler neredeyse 10 yaş fazla gösteriyor ama adamın yas komplexi var. Ben erkeğim kac yasinda olursam genç alırım havası var. 10 20 30 fark farketmez.
Once kafandaki 3 saç teline bak sonra konuş derler adama :)
Afiyetle iç Aynen öyle, çok kaba geldi söylemi. Sana evlenelim diyen mi oldu? Bana dese o lafı evlilik mi teklif ettim yavaş derdim. Sen kimsiniz??? Bak ben de sinirlendim. Bir türk kahvesi içeyimZaten insanı aptal sanmaları sorun. Evlilik düşünuyorum ama seninle düşünmüyorum diyor. Yaş 30 ugeçti evlenirken 20 li yaşlarda kız alınması gerekiyor.
Bosver yahu böyle zihniyeti bozuk adamla ne yapacaksın ki. Hayır bir de ben seçerim havaları yok mu? Ulan Allah'in manyağı sen kimsin ki Brad Pitt desem değil, Einstein desem değil mi ee bir is adami degiil. Topluma sperm dağıtmaktan başka Bi yararı yok. Bak ben de sinirlendim. Bi mocha alayim:)
Kiz sarkisi bilekizlar dura dura hic olur.. oglan dura dura koc olur diye
Kiz niye öyle diyorsun Brad Pitt'in hala gideri var:)
Bir de şunu farkettim 30 üstü bayanlar yaşını göstermiyor ama erkekler neredeyse 10 yaş fazla gösteriyor ama adamın yas komplexi var. Ben erkeğim kac yasinda olursam genç alırım havası var. 10 20 30 fark farketmez.
Once kafandaki 3 saç teline bak sonra konuş derler adama :)
Şüpheci biri olduğun belli oluyır zaten ama çevrende o enerjiyi verme.Bende biraz şüphecilik var.
Rahatsız oluyorlar kanımca.
Bir de millet rahat bıraksın diye evlenmeyeceğim diyorum yoksa herkes birini öneriyor.Topluluklarda bunalıyorum artık.
Evet enerjiyi değiştirebilirim.
Teşekkür ederim..
Merhaba nasilsin ne yapıyorsun yazmis
Bu sozlerin bi manasi var tabii.. goruntuden ziyade.. kadinlar tohuma kacar erkekler hep cocuk yapabilir bizde is bitmez diyolar. Heleki kizin yasi 30-35 i gecti mi erkek isterse kendi 45 olsun hic cocugu yoksa daha genc birini istiyor. Niye? Cunku onlar hala uretebilir.. halbuki infertilite diye bir gercek var gunumuzde ve kadinlar kadar erkeklerdede sorun varTürk toplumunda geçerli değil sokakta kim koç kim bodur görüyoruz:)
Gece mi yazmış bunu
Bazıları da annelerin bulduğunu istemiyor.Evlilik konusunda erkekler haklı çünkü kadınlar olarak evlenmek istiyoruz, işi gücü yerinde mali mülkü olan, efendim söylim eli yüzü düzgün adaylar gayet de bulabiliyor, en kötü anneleri buluyor birilerini.