fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ah ah kelek çıktı şansıma 6 sene sonunda boşandım, şimdi kelek olmayanı arıyorum

Valla ilk bakacağım şey olacak bu, hatta adamı nasıl test edebilirim diye düşünüyorum şimdilerde Anneme bile söyledim kadın da dert etti

Afiyetle iç Aynen öyle, çok kaba geldi söylemi. Sana evlenelim diyen mi oldu? Bana dese o lafı evlilik mi teklif ettim yavaş derdim. Sen kimsiniz??? Bak ben de sinirlendim. Bir türk kahvesi içeyim

Sagol sekerim sana da afiyet olsun:)

Ya benim bildiğim sevgili dediğin olursun. Belli bir zaman geçer sonra bir şeyler yaşanırsa yaşanır. Baştan kesim kesiliyor.

Bahse girerim kafasında evleneceği kız profili hazırdır. Gördüğü an evlenecektir.

Iyi ki yurt dışındayım. Brad Pitt bulucigim ben:)

Kesinlikle doğru bi tespit...eline dokunmak ta yeterli ilk aşamada ...bazılarının ten dokusu bile iter çünkü...uyum çok zor bi olay aslında

Reactions: 000
Senin yerinde olsam bir dahaki evliligimde ten uyumuna bakmadan evlenmezdim. Gunahi vebali buyuk ama omur boyu olacak sey. Birde cocuk istersen saglam bi evlilik istersin, heleki bu kadar kotu bi tecruben varken.

Aynen böyle düşünüyorum bende, ki anneme bile söyledim. Anne ben koca yüzü görmedim şimdikinde test etmeden almayacağım dedim, kadın hayatının şokunu yaşadı kızım nasıl test olur bilemedim diyor ama tabi üzüldü yaşadıklarıma da

Aynen çocuklarıma baba olabilecek, bana da koca olabilecek güçlü kuvvetli sevgi dolu bir adam istiyorum.

çokmuş yahu yaş kaçtı sordum ama arada kaynadı herhalde. doktor sizden küçük mü kafamda yeni öngörüler oluştu çünkü ona göre yazacağım

Hiç evlenmediğine göre küçüktür yani...
O adam ciddi düşünmez konu sahibiyle baska bişi demeye uzatmaya gerek yok aslında

Önerilere hep hayır mı diyorsun? Niye değerlendirmiyorsun ki belki ruh eşin çıkacak birisi :)

Afiyetle iç Aynen öyle, çok kaba geldi söylemi. Sana evlenelim diyen mi oldu? Bana dese o lafı evlilik mi teklif ettim yavaş derdim. Sen kimsiniz??? Bak ben de sinirlendim. Bir türk kahvesi içeyim

Kahve çekti canım sizin yüzünüzden Ben de gidip kahve alacağım şimdi

Nasil test edecegini bilirsin sen tabii bu konudaki gibi erkeklerde cok.

Ummadigin bi anda cikar karsina belki

Tabi canım hala yakışıklı abimiz..
Onun gülüşü yeter..
Kadınlar kendine bakıyorsa ve cildine de iyi bakıyorsa en az 5 yaş genç gösterir.
Ama erkekler öyle değil..

Kendileri çöküyor ama egoları ağrı dağı eteğinde..

çokmuş yahu yaş kaçtı sordum ama arada kaynadı herhalde. doktor sizden küçük mü kafamda yeni öngörüler oluştu çünkü ona göre yazacağım
Biyolojik yaşlarımız; ben 35, kendisi 34
Görünen yaşımız; ben 26 kendisi 36
Yaşımı hiç göstermiyorum. Bir çocuk doğurup bu kadar fit kalabildigime ve genç göründüğüme şaşıyorlar. Ben de diyorum, deformasyon yok

Bacım zaten dr amca senle sex istediyse güzel fitsindir bacım

Neyse geçmiş olsun sana. Allah iyilerle karşılaştırsin

Kesinlikle doğru bi tespit...eline dokunmak ta yeterli ilk aşamada ...bazılarının ten dokusu bile iter çünkü...uyum çok zor bi olay aslında
Evet beni iten kişiler oldu.
Ki adam kötü de değildi.Normaldi.
Cinsel uyum çok önemli..

Çoğu evlilik ondan bitiyor da topluma anlaşmazlık diyorlar..

Evet beni iten kişiler oldu.
Ki adam kötü de değildi.Normaldi.
Cinsel uyum çok önemli..

Çoğu evlilik ondan bitiyor da topluma anlaşmazlık diyorlar..

Cinsellik %80 zaten...
Ter kokan duş almayan veya kıl yumağı gibi olan, teni sert veya ne biliim saymakla bitmez kişiye göre değişir...Onemli olan sana guzel gelmesi...

Önerilere hep hayır mı diyorsun? Niye değerlendirmiyorsun ki belki ruh eşin çıkacak birisi :)
Herkesin içinde söyleme tarzları beni irrite ediyor.
Bak bunu da reddetme bak yaşın geçiyor bak sonra tüp bebek kuyruklarında beklersin..
Son söylediğimde yeni çıktı..
Teyzeler çok tehlikeli teyzeler..

Uyanlarla görüştüğüm oluyor hepsini reddetmiyorum.Eleştiren olabilir ama çocuklu erkekleri reddediyorum.Boşanmış olabilir ama çocuklu istemiyorum.Bende çocuk yok çünkü.Olsa değerlendirirdim.

Son düzenleme:
Gülmesini de bilmiyorlar. Bir Joshua Jackson değiller mesela :)

Çoğunluğu sigara içiyor. Gobek bırakıyor. Saçlar zaten Allah'ı emri:)

Bu arada ben kimseyi görünüşüyle yargilamam ama bu tipler hakediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…