- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
İçten içe beraber olunca size aşık olacağını düşünüyorsanız bu naif bir düşünce, atın kafanızdan.Günaydın arkadaşlar. Burdayım. Sürekli takibimde konu. Yorumları okuyorum. Böyle bir arkadaşım vardı benim de. Bağlanmak istemiyordu sadece birlikte olup bir dahaki görüşmeye kadar kimseyi aramıyordu. Karşıdaki adam aşık olduğunda ki öyle oluyordu genelde. Dur orda ben sadece cinsellik istiyorum benden bir şey bekleme diyordu. Görüşmeyi kestim sonrasında.2 yıldır da görüşmüyorum ama böyle yaşayan insanlar var. Ve internet siteleri bile varmış böyle arayanlarin .
Birn
Bir şey yapmadım. Kendisi ararsa cevabını vereceğim. Şimdi o aramadan durduk yere yazmak istemedim. Dün gece yazmış uyumustum daha dönmedim geri.
Valla bu bana cuk diye oturdu. Tam anlatmak isteyip kelimeye dokemedigim şeyleri ifade etmişsiniz.
Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.
Evet.Adam aslında net benim teklifim açık takılmaya varsan buyur gel diyor
Şu da aklıma geldi. Ülkemizde bu Tür Şeyler kadınlar için tehdit unsuru olabiliyor konu sahibi bunu da göz önünde bulundur.
Benimde öyle diyen çok kız arkadasım oldu " ben evlenmeyeceğim ki " diyen herkesten önce onlar evlendiler :))
Herhalde büyük konuşmanın cezası mı ne artık bilemiyorum :)
Erkekler çok arsızlaştı.
Ben hiç evlenmedim, bekarım ve çocuksuzum da ne oluyor?
Gene aynı iğrenç düşünceli erkekler çıkıyor.
Bu seferde yok evlenmeden cinsel uyum önemliymiş de görmek lazımmış da bilmem ne..
He he bende dünkü çocuğum sanki oyun parkından geldim..
Evet bu konuya dadandım..Kız sen de bu konuya abone oldun.Sen de çok çekingensin.Kusura bakma da dışarıdan Hababam sınıfındaki Perran Kutman gibi bir hava veriyorsun insana.Erkeklerin hepsi o kadar da kötü değil.
Evet öyle.
Ama burada kimseye o konuda karışmam ama benim kıstaslarım var.Değerlerim daha farklı.
Ben bağnaz biri değilim ama evlenmeden cinsel ilişki olayına sıcak bakmıyorum.
Bunu da söylüyorum.
Çünkü cinsel uyum bir el ele temasında bile belli olur.
Illa ilişkiye bence gerek yok.
Bu benim doğrum.
Mesela buna riayet etmiyorsa zaten beni meta olarak hayatında istiyor demektir.Görüşlerim fikirlerim hayat gayem umrunda değildir. Bana vajina olarak bakacaksa defolsun gitsin.
Ve beni sizin konunuzda en çok rahatsız eden olay 34 yaşında cerrah 30u geçmiş bir kadının düşüncelerini bel altı vurarak değiştirmeye çalışıyor.
Resmen tiksinç.
Zaten insanı aptal sanmaları sorun. Evlilik düşünuyorum ama seninle düşünmüyorum diyor. Yaş 30 ugeçti evlenirken 20 li yaşlarda kız alınması gerekiyor.Evet bu konuya dadandım..
Inkar etmiyorum..
Sanırım konuyu içsellestirdim.Bir kere bana da modern görücü usulü tanıştığım biri böyle pislik benzer teklifle gelmişti.Yok tatile gidelim yok cinsel uyuma bakalım bilmem ne..
Tabi rezil edip masayı terk ettim de.
Bir algıda seçicilik yarattı.
Böyle bir konu görünce dayanamadım.
Perran kutman mı?
O kadar sert miyim yav..
Bunu bir düşüneyim olabilir.
Erkeklere bakış açım kötüleşti galiba..
Kesin..Bence de evlenecektir, 34 yaş nedir ki erkek için, hatta 3-5 sene daha hayatımı yaşayayım, ne de olsa doktorum bulurum bir çıtır diyordur (ki bulur da)...
Kesinlikle haklısın.Bu konuda hak veriyorum erkeklere ama, çünkü gerçekten önemli. Evlendikten sonra cinsel açıdan uyumsuzluk tam bir ölüm. 6 senelik evliliğimde bunu yaşadım ben, asla mutlu olamıyorsunuz. Diğer sorunları da asla çözemiyorsunuz. Sevgi bitiyor. Ha bu konuda net miyim bende değilim, ahlaki olarak bana ters ama yaşadığım tecrübe sonrası da tüm hayatımı cinsel olarak çekici bulmadığım bir adamla geçirmek fikri de ölüm gibi geliyor. Nasıl test edilir bilemiyorum
Gerçekten mı?Bak buna katılmıyorum, el ele tutuşmayla anlaşılmıyor. Eski eşimle her buluşmamızda ikimizde çok heyecanlanırdık, adam hep ereksiyon halinde gezerdi, utancından akşamları buluşur ya da sinemaya giderdik, hatta sinemada uyarı almışlığımız var öyle ateşliydik, diyordum amma uyumluyuz...Evlendik ben gerginlikten günlerce ilişkiye giremedim, sonra düzeldik derken adamın başka sorunları olduğu ortaya çıktı, ilaç da kullanınca neredeyse 0 cinsellik ile yolumuza devam ettik.
Ya da şöyle de olabilir sizin ki siz aslında evlenmeyeceğim derken etrafa o enerjiyi veriyor olabilirsiniz yani istemeden etrafa öyle lanse ediyorsunuz :)Evet.
Sex için yeterince iyisin ama uzun süreli ciddi ilişki için istemem diyor.
Çok üzücü ama verilen mesaj bu.
Bence ben evlenmek istemiyorum derken gönülden demiyorum.Icten içe evlenmek istiyorum. Ondan büyük konuşma olmuyor.Boş konuşma oluyor.Ondan olmuyor..
Birn
Bir şey yapmadım. Kendisi ararsa cevabını vereceğim. Şimdi o aramadan durduk yere yazmak istemedim. Dün gece yazmış uyumustum daha dönmedim geri.
Ne yazmış?
Sorma..Zaten insanı aptal sanmaları sorun. Evlilik düşünuyorum ama seninle düşünmüyorum diyor. Yaş 30 ugeçti evlenirken 20 li yaşlarda kız alınması gerekiyor.
Bosver yahu böyle zihniyeti bozuk adamla ne yapacaksın ki. Hayır bir de ben seçerim havaları yok mu? Ulan Allah'in manyağı sen kimsin ki Brad Pitt desem değil, Einstein desem değil mi ee bir is adami degiil. Topluma sperm dağıtmaktan başka Bi yararı yok. Bak ben de sinirlendim. Bi mocha alayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?