• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok. Ama sanırım doktorlarınin hepsini tedavisinden dolayı tanıyor ve onlar aynı cevreden veya hastaneden. Böyle durumlar (yani hastalarla veya yakinlari ile olan ilişkiler) çabuk yayılır. Ve doktorları bu durumu duyabilir demek istedim. Bunu da hastaları olarak istemeyebilir.
Hic bir doktorun hastasini ozel yasantisindan dolayi red etme hakki yoktur. Tck ya gore bu bir suc ve cezasi var.

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Yani sana ihtiyacim ol diyor

Üstüne vazife olmadan ama konu sahibine anneliginden vuruyorsun ama! Ben dindar degilim, bence basörtü gerekli degil. Eh ben tutup basörtülü bir kadina "sen nasil bir annesinde basörtü takiyorsun" desem olur mu? Sirf benim hayat tarzima uyumuyor diye baska insanlara anneliginden vurma hakkini vermez bana.

Kadin bu konuda sirf istedigi için o erkek ile seks yasarsa, cocuga ne oluyor? Cocugun haberi bile olmaz.
bir kadın çocuğu olsun olmasın önüne gelen beğendiği her erkekle seks yaparsa benim ahlaki normlarıma aykırıdır bu ,karışmam ama meşrulaştırmam tekrar edeyim anlaman için.
ikincisi konu sahibi dahil kimseyi anneliğinden vurmadım ben anneliğine darbe vuracak bir işe girişme dedim..ki ülkemizin ahlaki normlarının kadınların aleyhinde olduğunu söylemişim..
üçüncüsü benim sevişme dememle sevişmeyecekse inan çok mutlu olurum
ve dördüncüsü senin inancın inançsızlığın örtün örtüsüzlüğün bu platformda beni ilgilendirmez aynen seni de ilgilendirmemesi gerektiği gibi..saygılarımla

Evlenmeyeceğim diyenler de hemen evlenir..
Lanet gibi bir söylem..
Bir ben söyledim tam tersi çıkmadı yahu..
Sanırım içten söyleyemiyorum kanımca.. :KK48:

Ama adam aynı benim üniversitede davrandığım gibi davranıyor.Benden hoşlanan bir çocuk vardı ama ben çocuğu istemiyordum.Ona o zamanlar ben hiç ilişki düşünmüyorum hep derslerime odaklıyım demiştim.
Tabi yersen.. :KK70: :oops:

Tamamen inkar mekanizması yani..
Ama adam daha fena.Hem istiyorum hem istemiyorum yapıyor.
Olmaz.
Adam aslında net benim teklifim açık takılmaya varsan buyur gel diyor ;)
Şu da aklıma geldi. Ülkemizde bu Tür Şeyler kadınlar için tehdit unsuru olabiliyor konu sahibi bunu da göz önünde bulundur.
Benimde öyle diyen çok kız arkadasım oldu " ben evlenmeyeceğim ki " diyen herkesten önce onlar evlendiler :))
Herhalde büyük konuşmanın cezası mı ne artık bilemiyorum :)

• Komik
Reactions: 000
Benim bi bayan arkadaşım bu işi başarıyordu duygusallık katmadan...Telefon rehberinde bisürü böyle adam vardı. Canı seks veya dısarda takılmak gibi bişey isterse arıyordu sıradan kim uygunsa artık...Hiçbirine aşık falan olmuyordu çünkü hiçbiriyle sürekli bir birliktelik yapmıyordu...Arada görüşme şeklinde...Sürekli görüşüp sevgili gibi yaşarsan bağlanırsın, sex ten sonra mesela görüşmiceksin den de işine gelince arıcaksın...Eğer böyle yaparsan acı çekmezsin...Onun özel hayatıyla ilgilenmeyeceksin, ayrıldım dediğinde güle güle diceksin yedeklerin olucak falan anca öyle yani...

Konu sahibi de bıraktı gitti konuyu

Erkekler çok arsızlaştı.
Ben hiç evlenmedim, bekarım ve çocuksuzum da ne oluyor?
Gene aynı iğrenç düşünceli erkekler çıkıyor.
Bu seferde yok evlenmeden cinsel uyum önemliymiş de görmek lazımmış da bilmem ne..
He he bende dünkü çocuğum sanki oyun parkından geldim..
Kız sen de bu konuya abone oldun.Sen de çok çekingensin.Kusura bakma da dışarıdan Hababam sınıfındaki Perran Kutman gibi bir hava veriyorsun insana.Erkeklerin hepsi o kadar da kötü değil.

Bu adamın laflarını hiç hazzetmedim.
"Boşanmış çocuklu kadınla evlenmem, ama nasıl olsa cinsel ihtiyaçları var, eskilerin -bi ihtiyacın var mı ablamm- tarzında yoklayayım, düşerse ne ala keyfimize bakarız" o lafların meali. Allah'ın malı.

Cidden evlilik öncesi cinsellik, bir ilişki içinde cinsellik olsun ya da fuckbuddylik de dahil öyle ters bakan bir insan değilim, insanların kendi tercihi, kendi hayatıdır, anı nasıl yaşamak istedikleri onları bağlar ve fakat bu adamın zihniyeti kof. Benden söylemesi.
Hay ağzın bal yesin gangsta !!! Akıllı kadın , duygularımın tercümanı.Sen olmasan az kalsın libidosu düşük sevişirken kan verir gibi yayan kadın oluyordum !! :KK53::KK53: Bu adam tırt , konu fuckbuddylik kurumu değil.

Öyle bir şarkı var ya doktor civanım doktor doktor civanım diye aklıma ilk duyduğumdan beri o geldi ondan..:KK70:
Moralini bozma ama evlenir bu sırtlan doktor..
Hani 45 üstü olsa belki evlenmez derdim ama evlenmeme ihtimali düşük..

Tabi gaibi bilemem ama düşüncem evlenir yönünde..

Bence de evlenecektir, 34 yaş nedir ki erkek için, hatta 3-5 sene daha hayatımı yaşayayım, ne de olsa doktorum bulurum bir çıtır diyordur (ki bulur da)...

• Beğen
Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 3 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle söylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.

Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Demek dünya böyle oldu. Bir kahve içseydiniz, bir yemek yeseydiniz. Sonuçta ne olacağınız(sevgili, budy, eş) beni ilgilendirmez. Söyleyiş tarzı iğrenç geldi: ( Sorsaydı gelecek beklentilerinizi...

Benim bi bayan arkadaşım bu işi başarıyordu duygusallık katmadan...Telefon rehberinde bisürü böyle adam vardı. Canı seks veya dısarda takılmak gibi bişey isterse arıyordu sıradan kim uygunsa artık...Hiçbirine aşık falan olmuyordu çünkü hiçbiriyle sürekli bir birliktelik yapmıyordu...Arada görüşme şeklinde...Sürekli görüşüp sevgili gibi yaşarsan bağlanırsın, sex ten sonra mesela görüşmiceksin den de işine gelince arıcaksın...Eğer böyle yaparsan acı çekmezsin...Onun özel hayatıyla ilgilenmeyeceksin, ayrıldım dediğinde güle güle diceksin yedeklerin olucak falan anca öyle yani...

Konu sahibi de bıraktı gitti konuyu
Hayir hayir burdayım 😉

• Komik
="Kajmery34, post: 60204564, member: 377057"]
Parti başlasın bebek :KK59:
Valla ne yalan söyleyeyim seks olmadan evlilik olmaz😬
Yine gerildim ben !
Valla benim ıcınde onemlı. Yoksa ne tutucam yanımda adamı, adamı cek ailesini cek. Sekşın olmadan ask mı olur 🤪
[/QUOTE]

Evliliğin kahrı anca bunun için çekilir valla :D Bir de yuva kurmak, aile olmak için. Yoksa niye adamın donunu yıkayayım :D

Günaydın arkadaşlar. Burdayım. Sürekli takibimde konu. Yorumları okuyorum. Böyle bir arkadaşım vardı benim de. Bağlanmak istemiyordu sadece birlikte olup bir dahaki görüşmeye kadar kimseyi aramıyordu. Karşıdaki adam aşık olduğunda ki öyle oluyordu genelde. Dur orda ben sadece cinsellik istiyorum benden bir şey bekleme diyordu. Görüşmeyi kestim sonrasında.2 yıldır da görüşmüyorum ama böyle yaşayan insanlar var. Ve internet siteleri bile varmış böyle arayanlarin .

Günaydın arkadaşlar. Burdayım. Sürekli takibimde konu. Yorumları okuyorum. Böyle bir arkadaşım vardı benim de. Bağlanmak istemiyordu sadece birlikte olup bir dahaki görüşmeye kadar kimseyi aramıyordu. Karşıdaki adam aşık olduğunda ki öyle oluyordu genelde. Dur orda ben sadece cinsellik istiyorum benden bir şey bekleme diyordu. Görüşmeyi kestim sonrasında.2 yıldır da görüşmüyorum ama böyle yaşayan insanlar var. Ve internet siteleri bile varmış böyle arayanlarin .

Sen naptın sen neye karar verdin???

Hic bir doktorun hastasini ozel yasantisindan dolayi red etme hakki yoktur. Tck ya gore bu bir suc ve cezasi var.

Reddetecegini iddia etmedim zaten. Sadece tedavi gördüğü doktorların diline düşer diyorum. Adam yapsa sorun yok. Kadin yapsa malum nasıl gözle bakıldığı bizim toplumda. Diğerleri de bu gözle bakmaya başlayabilir.hatta böyle teklifler yapabilir.

• Beğen
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back