fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cıks olmaz siz yapamazsınız e hadi kafamı dağıtıyım kendim için yaşayım diye başlar 3 gün sonra zırıl moda geçersiniz gibi.
Bence düzenli bir sevgili bulun evlenmesenizde en azından duygusal yaklaşımıyla tatmin etsin sizi.

Reactions: 000
Açıkçası bu sizin değer yargılarınıza bağlı bir durum.
Ama bana göre nasıl ki bir ilişkide daha ilk günlerden "ciddi düşünmek" adı altında evlilik planları yapmak oldukça abes ve yanlışsa, bir ilişkinin geleceğinin olmadığını bile bile yaşamak da yanlış. F*** buddy tabiri bile tüylerimi tiken tiken ediyor. Kukla gibi, obje gibi hissettiriyor çünkü. Ben ilişkilerde yaşayıp görmeyi, ihtimallere açık olmayı seviyorum. Olmazsa olmaz ama hiç olmayacak işe niye başlayayım? Haa herkes için böyle olmak zorunda değil tabi ki. İlişki dediğimiz şeyin tek bir anlamı olmayabilir. Sevişmek için aşık olmam, güvenmem, ilişkimizde bir derinlik yakalamam gerekir, başkası için öyle olmayabilir. Siz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz bu konuda? Öyle sırf ihtiyaçtan sevişmek bana çok robotik geliyor mesela. Size nasıl geliyor? Şişme adam alırım daha iyi yani. En azından duygusal gel gitlere sebep olmaz. Bunlar tamamen kendi değer yargılarıma göre yorumum. Bu işlerin doğrusunun ya da yanlışının insandan insana değişeceğini düşünüyorum.

Doktor diyorki gel dediğimde gel git dediğimde git diyecek birini istiyodum bende o sensin neyseki açık konuşmuş bunu kendinize yapmayın ya lütfen adamın bir kadına bakış açısına bak oldu deseydin herkes aynı düşünmek zorunda değil evet ama ben kendime bunu yakıştırıp o adama evet ya istediğini yapmaya hazırım demezdim ha sevsen aşık olmuş olsan dersin acaba bi ümit birseyler belki olabilirmi ama ciks sevmedim doktoru

Bence keyfini çıkarmalısın o senden hoşlanmış sen ondan birlikte vakit geçiriyosunuz mutlusunuz çok ölçüp biçmemelisiniz bence
Cinsellik zaten hoşlantı olmadan olmaz belli bir çekim bi duygusallık bişeyler olur yani birlikte olsam mı olmasam mı diye kendinizi yiyip bitirmeyin bence
aşık olursanız da amannn olun canım aşk kadar güzel bir duygu var mı çekip giderse biraz ağlarsın geçer kaç yıllık evliliğini bitirmişsin bunu mu bitiremeyeceksin bide sadece adam istediğini almayacak ki sende alacaksın
çocuğun var kendine nasıl yakıştırırsın falan demişler ayol çocuğu olanlar duygusallık cinsellik yaşayamaz mı sevdikten hoşlandıktan sonra cinseliikte gelir yani kalkıpta paralı birliktelik yaşamayacak ki

Adam sizinle rahat bir şekilde ilişki yaşayabileceğini düşünüyor bence.Biraz sahte geldi bana tavırları.Ayrıca işyerindeki davranışları karakterini özetlemez yanlış düşünüyorsunuz.Aradığınız cinsellik değilse madem neden böyle bir ilişki içerisinde giresiniz??

Reactions: 000
bir kere gelmişim dünyaya.
ona bakarsan önceki eşinin de sana yaptıklarını miden alıyor muydu, hayır!
ee sana yaparken iyi de sen yaparken mi kötü

Ya ama bunu hangi hadle size teklif ediyor, evlenip boşanmanizdan mi cesaret alıyor, yoksa ondan hoşlandiginizi mi düşünüyor şansını deniyor ?

Resmen baştan söylemiş. ; " ben gönül ilişkisi , evlilik v.s istemiyorum . Pis ruhum acıkınca bir araya geliriz , bir kaç saniyelik zevkimi yaşarım sonra herkes yoluna .

Kadın olmanızın yanında bir annesiniz , buna saygısı olsa böyle bir teklifte bile bulunmaz.

Sizi gerçekten sevecek, sizi yavrunuzu çekirdek ailesi olarak görecek birileri elbette olacak.

Sakın ola ki bu kişiyle vakit kaybetmeyin. Hem ruhunuz yipranacak , hem kalbiniz çok yorulacak. Değmez. Defolup gitsin.

Böyle düşünen bir zihniyetinde tek sevgilisi olmazsınız bunu da unutmayın.

Hastalık kapmamak için bir kaç kişi seçiyor kendine hepsi bu.

Kendisi aradığı ya da yazdığı zaman konuşup böyle bir ilişki içinde olmak istemediğimi söyleyeceğim. Yukarıda biri demiş, böyle bir annem olsa utanırdım diye. Bence yanlış. Eğer bu ilişki yani f.b bana normal gelseydi bu çocuğumun yüzünü yere baktıracak bir şey değil. Parayla yapmayacağım sonuçta. Haaa bana göre değil orası ayrı. Kendimi yer bitiririm ben. Neden bana değer vermeyen birine gittim diye. Rahat biri olsam açıkça aman der yaşarım. Maalesef bunun arkasını ararım bekleyişe girerim.

Cinsellik bir ihtiyaç
Ben 3 seneyi gecti bosanalı
İlk 1,5 yıl tuttum kendimi dur sedim olmaz dedim yapma sen annesin dedim
Sonra ne sevgilisizlige ne sexsizliğe dayanamadım benle ilgilenen biriyle flort ettim birgun dısard yedik ictik evine goturdu beni sonra sonuc defalarca sex
Ama sevdimmi sevemedim sadece 2 ay kadar surdu sexten sonra
Sonra baska biriyle cıktım o cocuklu esinden ayrıydı bana acıkca dedi senden cok hoslandım ikimizinde ihtiyacı bu yapalım onlada bikac kez bulustuk ama onu da sevmedim
Bitti simdi yine 1 yıl oldu sex yok
Yine ozledim
Olsa yine yaparım heralde
Cunku yokluğu zormuş az kaldı sabrım yine tukeniyo galiba benim limit 1,5 sene en cok dayanabilcegim

Evet söylemesi iyi tabi
Evlenicez mutlu olucaz diye kandırmasından
Konu sahibi güçlü olup adama hayır diyecek
Adam gerçekten hoşlanıyorsa uğraştır zaten peşinden gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…