• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyleyemem ya sonuçta konu sahibi rahatsız olabileceği yorumlar geleceğini tahmin etmiş ki ikinci üyelikle açmış, kk daki yüksek yargı şurası malum. İnsanın peşini bırakmadan yargılayabiliyorlar. :KK45:

Kızlar bacılar canlar :) ifade sorunum olabilir çünkü kafam çok karışık. Kadın olan yanım git yaşa diyor ne yalan söyleyeyim ama bana göre değil arada sevgi saygı ilgi olmadan bunu yaşamak. Kadın gibi hissetmek sadece alınan zevk değilki. Bana kadın gibi davranıp sevgisini ilgisini bana vermedikten sonra ne yapayım o seksi. Sadece ikilemde kalıyorum bazen hani arada gelgit yaşarız ya. Ondan konu açtım.

Sizi çok iyi anlıyorum, ama adamdan aldığım enerji yarın bir gün kafasındaki kriterlere uyan birini bulduğunda evlenip sizi pat diye bırakabileceği.

Bence uzak durun.Ruhunuzu yıpratır bu tür bir ilişki.Bu adam açık açık sizinle bir gelecek düşünmediğini söylemiş,ilerde siz onunla bu tür bir ilişki yaşarken (siz onunlayken başkalarını görmezden gelirken) ya o biriyle gelecek düşünmeye başlarsa bu sizi daha çok yıpratıcı depresyon yaşamanıza neden olmaz mı ?Bu sefer neden onunla gelecek düşünüp evlenmek isterken benimle düşünmedi?Hatta bana böyle bir ilişkiyi teklif etti diye kendinizi yer bitirirsiniz.Bu adamdan ruh ve beden sağlığınız için uzak durun.

Bu erkekler böyle birşeyi nasıl teklif ediyor ya ?
Kendi altından mı acaba ne sanıyor kendini
Hoşlanmış belli ama mantığına yatmıyorsun bir aşk yok arada sen fazla beğeniyorsun belli
Adam bir kere yatıp bir daha seni aramazsa ilgisi azalırsa üzülmeyeceksen yaşa ama üzüleceksin kendini kullanılmış yıpranmış hissediceksin bu belliyken böyle birşeyi düşünme
Evet cinsellik ihtiyaç ama duygusallık olmadan olmuyor.birlikte bir sinemaya gitmeden birlikte el ele dolaşmadan ne bileyim ya değer görmeden yapılırsa üzülen kadın tarafı oluyor işte
Erkekler bunu anlamıyor .kadının ruhuna hitap etmeden yatağına girmeye çalışıyorlar .
Bide bunu söylüyorlar açık açık adı dürüstlük olmuş yüzsüzlüğün
Kaç kurtul sev sevil öyle bir ilişki bul kendine lütfen bu tiplere dr diye cerrah diye yada yakışıklı diye prim vermeyin ya
Cunku erkekler ugrasmadan tutkulu sex yapmanin yolunu bulmuslar. Bi eskort ayni tadi vermeyecek biliyolar bunu..ama ugrasmadan baslari belaya girmeden olsun diyolar. Ha genese adamin niyetini bastan soylemesi cok iyi. 1 gece beraber olup biraksaydi o zaman bu kadin cok daha fazla yipranirdi

İlgisi ve alakası yüzünden aslında size uygun olmayan bir düşünceye sürüklemiş sizi. Başta heyecan verse de sonrasında duygusal olarak bağlanmanızı sağlar. Zor bir süreçten geçmişken bile bile kendinizi o sürece tekrar sürüklememenizi öneririm. Biz kadınlar ne kadar başta duygusal olarak yönelmeyeceğiz diye telkinler bulunsakta sonunda o duygu oluşuyor. İlgi alakası kesilince duygusal boşluğu yeniden yaşamanızı istemem.

• Beğen
Reactions: 000
Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.
Bence şu an kalbiniz ve beyniniz arasında kalmış gibisiniz ve kalbiniz onu haklı çıkarmak için uğraşıyor.Beyninizi dinleyin ve kendinize bu kötülüğü yapmayın.Bence adamın size bunu açıkça teklif etmesi bile iğrenç.Sizdeki duygusal açlığın farkına varmış ve bunu kullanmak isteyen biri.Böyle bir teklifi yapması direk söylemesi onu dürüst yapmıyor.Aksine sizi sadece cinsel ihtiyaçlarını giderecek biri olarak görüyor,sonrada duygusal açlığını nasıl giderirsen gider diyor ve sadece kendisini düşünüyor.Belki karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkacak,bu ihtimali öldürmek çok saçma.Öylr biri çıkmasa bile özsaygınızı yitirmemiş olursunuz.

Sevisince size aşık Olabilir düşüncesi içindeyseniz o iş öyle olmuyor .
Adam durustmus bu hoş bir şey.
Sadece cinsellik olayı içinde kalacaksanız bence güzel bir deneyim olur lakin çok bağlanacak gibi duruyorsunuz . Riskli olur bu , kalbiniz kirilabilir sonradan.

Tam boyle olmasa da ven de ilk 1 ay boyle bir.iliskinin icinde buldum kendimi daha sonralari beni seven deger veren beni mutlu etmeye calisan bir adama donustu benden en basta evlilik beklentin okmasin kesinlikle dusunmiyorum dedi 2 yil oldu hala ayni yerdeyiz ben gitmekle kalmak arasinda bocaloyorum
Bosandim 2 cocugum var benim de

Bence hic boyke bir ise girisme bu riski almaya degmez emin ol ki o yataga girdiktwn sonra kadinlar asik oluyor

Tam boyle olmasa da ven de ilk 1 ay boyle bir.iliskinin icinde buldum kendimi daha sonralari beni seven deger veren beni mutlu etmeye calisan bir adama donustu benden en basta evlilik beklentin okmasin kesinlikle dusunmiyorum dedi 2 yil oldu hala ayni yerdeyiz ben gitmekle kalmak arasinda bocaloyorum
Bosandim 2 cocugum var benim de

Bence hic boyke bir ise girisme bu riski almaya degmez emin ol ki o yataga girdiktwn sonra kadinlar asik oluyor
Heleki yaralı kadınlar .
Cunku bazi cinsel temaslarda (açıkça yazsam ban alır mıyım emin olamadım) oksitosin salgilaniyor ve bu partnere karşı bir bağlılık Geliştiriyor

niyetiniz cinsellik degilse niye boyle bisey yapasiniz ki.bence siz ondan ask sevgi duygusallik bekliyorsunuz eger teklifi kabul edersem zamanla degisir bana asik olur mu diye dusunuyorsunuz.lutfen yapmayin siz ergenlige yeni girmsi biri olup bu soruyu sorsaniz neyse derim yine yanlis ama cahil toy inaniyor derim.siz kac yillik evliligi bitirmis bi anneisniz ve 35 yas boyle hatalari yapmak icin uygun bi yas degil.uygun yastan kastim siz yasinizi almis dusunceleriniz oturtmussunuz boyle bisey mantiginiza uyuyor ku

9 yıllık evlilik ve asla cinsel anlamda tatmin olamamış ben.. velev ki bi durum yaşandı ve başka biri ile o tatmini yaşadım duygusal olarak çok etkilenirim. Bayanlar olarak temas bizi etkiliyor bu gerçek. Öyle sadece cinsel yönden tatmin olayım da yoluma bakayım durumu kadınlar için düşük çok düşük ihtimal

• Beğen
Reactions: 000
Tabiki fucky buddy demedi direk. İki senedir tanıdığım görüştüğüm biri en nihayetınde. Sadece beni çok güzel ve çekici bulduğunu ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Sevgili olmadan sadece birlikteyken hoş sohbet muhabbet sonra da birliktelik yani. Fucky buddy ben tanımladım ama ona çıkıyor.
Öncelikle bence bu fuckbuddy den ziyade friends with benefits teklifi olmuş. İkisini karıştırmamak lazım.

Sonrasında ise sen anasın, yok danasın, namus elden gidiyeah, gerçek kadınlık bu değil goygoylarına hiç girmeden bu kadar planlı tekliflerin samimiyetsizlik göstergesi olduğunu düşünüyorum ben.

Çekici bulduğun bi kadın var, sevişmek istiyosun. Aynı zamanda bu kadının sohbetinden keyif aldığını, birlikte zaman geçirmekten hoşlandıgını söylüyosun.

O zaman neden kadının karşısına 5 yıllık kalkınma planıyla çıkarsın ki, sevişirim ama sevgili olmam, sevgili olurum ama evlenmem, şunu yaparım ama bunu yapmam. Bi sal arkadaşım.

Düşüncenden samimiysen ben senden fiziksel ve duygusal olarak etkilendim, sana her iki açıdan da yakın olmak istiyorum de geç.

Bu bi söz değil, vaat değil, sorumluluk değil. Duygular ve düşünceler her zaman değişebilir. Sen beklentini ortaya koyarsın, böylece olumlu ya da olumsuz zamanın ve yaşanmışlıkların getireceklerine de açık kapı bırakmış olursun.

Ha sadece fiziksel bi çekim varsa da sohbetin hoş, vakit geçirmek güzel bilmem ne diye süsleme o zaman mesela. Karşında koskoca kadın var, liseli kızları aşk vaatleriyle kandıran üniversite kekosu degilsin ki sen. Samimi ol, beklentin neyse onu açıkla.

Size gelince adamın teklifinin tamamen samimi oldugunu varsayıyorsak bu bir fuckbuddylik müessesesi değil yukarıda da belirttigim gibi. Sizi friends with benefits kurumuna (kurum olmaz o sanırım, gerçi evlilik kurumu olursa fwb kurumu da olur niye olmasın) davet ediyor.

Zira fuckbuddylikte karşı tarafı tanımanız bile gerekmez, iyi anlaşmak, iyi geçinmek, hos sohbet gibi kavramlar da olmaz. Futbol gibi düsünün, önce bi el sıkışırsınız, sonra maça çıkarsınız, finalde de tebrikler güzel oyundu der yolunuza bakarsınız.

Fwb de ise bi arkadaşlık unsuru vardır, yani tek eşlilik ya da gelecek planları bekleyemezsiniz ama sohbet de edersiniz, derdinizi sevincinizi de paylasabilirsiniz, beraber aktivite yapıp gezip eglenebilirsiniz. Günün sonunda bi bakmıssınız sevgili olmuş olabilirsiniz. Ya da potansiyel bi sevgili adayı icin tavsiye isteyebilirsiniz. Arkadaşın sevişilen halidir yani özetle sonu her yere cıkabilir, hicbi yere cıkmayabilir de.

Ne istediginden emin olmayan insanlar icin yıpratıcı iliski tipleri oldugundan kafanızı toparlamadan adım atmamanız nacizane tavsiyemdir. Sadece saçma sapan manevi baskılar altında karar vermeyin, hür iradenizi ve ihtiyaclarınızı göz önünde tutun yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back