- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
yok canim normal normal, dogurcagin yok daha otur yerinde :)
son zamanlar kolay degil bi ciksaydi diceksin
ben o gunleri ozluyorum, bi tepik atiyorya insana insan dogum sonrasinda bekliyor karnindan ses gelecekmi diye :)
uuuuuuuuuuu!!!!!!!!
kutlamaya bak :) sempatik kocan bile senin icin havai fisek patlatmamistir
apartman iyi sakinmis ama baya kucuk cocuk oldugundan dolayi ,dedigin gibi bir oda fazla olsa tam olurdu
apartmanda turk olmasada cevrende varmi peki
:) sorma....
lapinu kuvvetli tekmelemesi cok iyi birsey.
Bu aralar cok tepiniyo içerde nedense yarın görücem icin heycanlim bende biran önce doğsun istiyorum
evet varlar, haftada bir gorusuyoruz bazilariyla. ama oyle cat kapi gelip gidicek kadar yakin oldugum sadece bi kisi var o da uzaktan kuzenimin esi oluyor :) iyi yani, yapayanliz sayilmam yine de.. 100 km otede oz kuzenim var bi de..
benim kiz bi keresinde iki saat ugrastikca bi yuzunu gostermedi dondu geriye , daha ilk gorcektim yuzunu
artik daha sonra cikolata yedim gittim icerde hareketlensin rahat gorum diye
Gercekten bazen acitiyo canımı ya birde biliyomusun tesadüfmudur bilmiyorum ama onunla konusunca tekme atiyo karşılık veriyo
kiz kocalarimiz ayni gun mu dogduuuu
klasik boga burcu erkegi, nerde akiletsin de buyuk bi surpriz yapsin
bu arada ben de pasta yaptmistim hediye olarak :)
hayir anliyo o. tepki veriyo iste :)) mutesem bir duygu.. ben kocamla kavga edince oglum karnimda kuduruyordu, cok tepiniyordu mesela :)
Bak bende buaralar cok cikolata yiyorum bu kiz ondan tepiniyo icerde
zaten fazla olmasin bikac tane olsun yeter, burda bi sitede 50den fazla turk evi var ,turk mahallesi oldu hic sevmiyorum bol dedikodulu
orleansa biraz yakin olsaydin gidip gelirdik ne guzel :)
oyyyy aman Alllahim bu ne boyle
vuuuu boylesi pek aklima gelmiyodu, cok tesekkur ederim canim benim cok dusuncelisin, simdi mutluluktan havaya ucabilirim haberiniz olsun :)
sempatik ben sozde diyet yapiyorum. bi sey yemeden 100 kere dusunuyorum su aralar..
lapinu hurma ye. hurma dogumu kolaylastirir
tasindiniz mi ? yok tasinacaksiniz dimi ev falan diyordun ya..
orleans bayagi ters kaliyor ama bazen geliyoruz gelmisken geziyoruz :) bulusuruz belki bi ara kim bilir..
gecen gun esimin arkadasi kaza gecirdi, la source taki buyuk hastanede kaldi. ziyaret ettik, kanali seyrettik sonra, meydanda dolandik, yemek yedik donduk..
kanal manzarali bir ev tutun bence :)