- 18 Kasım 2024
- 153
- 39
- 33
Amin canımmmm inşallah hepimiz güzel haberler alacağızAyy cokk az kalmış . Valla bizde heyecanla güzel haberler bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmmm inşallah hepimiz güzel haberler alacağızAyy cokk az kalmış . Valla bizde heyecanla güzel haberler bekliyoruz
Ay heyecanlı olmaz olur muuu inşallah sivilceler ilaçtadır çünkü çok heves edip üzülmekte istemiyorum açıkçası. İnşallah cuma günü kam verdiğimde eğer olumlu ise aşağı yukarı bir değer çıkar diye düşünüyorum rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahBenimde bir iki küçük sivilce var onu ilaçta yapıyor olabilir ama benimde bişeyim yok benimde 31 gösteriyor bana doktorum kan ver gel bişey demedi valla bende internetten Predictör erken gebelik testi aldım onu bekliyorum gelsin önce bi onu denicem kız çok heyecanlı değil miii bana mutlaka yaz olur muuuu
Amin İnşaAllah çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin hazinesi geniş rabbiminadetim geçince anlamıştım ben erken gebelik testin de size tavsiyem adet geçmeden yapmayın çünkü ben o hataya düştüm ilk gebelik de aman olmadı dedim dikkat de etmedim bir de baktım gebeyim ama hüsranla bitti o yüzden şuan heyecan yapmadan adetimi bekliyorum 7 gün kaldı bakalım
Aynen öyle sabırla sakinle beklemek lazım benim bu ay olmayacak gibi yumurta yeteri kadarı büyümedi sanki büyümez de artıkAmin İnşaAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ediyorum Benim tek tüpüm kapalı ve sıvı birikmesi varmış o yüzden normal denemeye korkuyoruz Allah muhafaza kapalı tüpe yapışır vs tekrar dış gebelik olur diye gerçi sorun olmayan da da artık dış gebelik oluyor ,bakalım bekliyorum sabırsızlıkla bir de sorum ben burda konu açamıyorum konu aç kısmı yok aradım bulamadım
Annem ben ve kardeşimde de sivilce çıkarmış ilk zamanlar ağrılı sivilceler o da belirti sayılabilir bence güzel düşünelimAy heyecanlı olmaz olur muuu inşallah sivilceler ilaçtadır çünkü çok heves edip üzülmekte istemiyorum açıkçası. İnşallah cuma günü kam verdiğimde eğer olumlu ise aşağı yukarı bir değer çıkar diye düşünüyorum rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Ayyy bak şimdi yine heyecanlandım inşallah ben ve benim gibiler pozitiftirAnnem ben ve kardeşimde de sivilce çıkarmış ilk zamanlar ağrılı sivilceler o da belirti sayılabilir bence güzel düşünelim
Benim sağ da büyüdü 18 mm herhalde doktor Cumartesi baktı ,Cumartesi gecesi saat 2 de iğne yaptım bir tane vermiş sağ karından hemen Pazartesi de 1 de aşılamam olmuştu, aksine sol kapalı ama sol sağdan inat eder gibi daha çok büyüdü bu ayAynen öyle sabırla sakinle beklemek lazım benim bu ay olmayacak gibi yumurta yeteri kadarı büyümedi sanki büyümez de artık
Klomen yada letu vs kullandığın halde mi büyümedi benim normalde büyüyor ama yinede doktor ilaçla daha iyi büyür diye verdi ben kullandımİnşaAllah sizin de aşılamanız olur biran önceAynen öyle sabırla sakinle beklemek lazım benim bu ay olmayacak gibi yumurta yeteri kadarı büyümedi sanki büyümez de artık
Evet canım önceki tedavimde geçen sene yani 3 kez kullandım o zaman sadece 1 aşılama yapılmıştı ilk sadece çatlatma yapmıştık. O dönem 3 seferde de çok güzel büyümüştü. Yine klomen kullandım bu ay ama büyüme olmadı istenildiği gibiKlomen yada letu vs kullandığın halde mi büyümedi benim normalde büyüyor ama yinede doktor ilaçla daha iyi büyür diye verdi ben kullandımİnşaAllah sizin de aşılamanız olur biran önce
Anladım canım ilacın dozu normalde doktor bana gün de 2 defa demişti adetin 5 . günü kullandım 5 gün boyunca ama bazen de 3 çıkıyormuş bazı yumurta tembelliği olunca ,diğer ilaçları dener belki doktorun hepsinin dozu aynı değilEvet canım önceki tedavimde geçen sene yani 3 kez kullandım o zaman sadece 1 aşılama yapılmıştı ilk sadece çatlatma yapmıştık. O dönem 3 seferde de çok güzel büyümüştü. Yine klomen kullandım bu ay ama büyüme olmadı istenildiği gibi
Valla ben geçen senede günde 1 tane kullandım. Bu sefer de öyle dediler adetin 3. Günü başladım 5 gün 1 er tane içtim acaba vücut ilaca mı alıştı bilemedim Bu arada beslenmeme falan çok dikkat ediyorum kilo verme süreci geçirdim devam ettiriyorum spor falan ama bu ay böyle oldu anlamadımAnladım canım ilacın dozu normalde doktor bana gün de 2 defa demişti adetin 5 . günü kullandım 5 gün boyunca ama bazen de 3 çıkıyormuş bazı yumurta tembelliği olunca ,diğer ilaçları dener belki doktorun hepsinin dozu aynı değil