Aşılama Aralık

Kız bacım sakın hırma yemeeeee. İnternetten de bakabilirsin hurma normalde doğumu kolaylaştırır son günlerde yenilir. Sakın yeme
Ay gebelik yokki sakıncası olmaz bence 😂 Ben yumurta ve sperm kalitesini artıyor diye biliyorum magnezyum potasyum vs baya içerikli temiz olduğu için

Ay gebelik yokki sakıncası olmaz bence 😂 Ben yumurta ve sperm kalitesini artıyor diye biliyorum magnezyum potasyum vs baya içerikli temiz olduğu için
Olsun canım sen yeme 🤣 eğer sperme faydası varsa kocana yedir 🤣 mesela maydonoz dere otu çiğ soğan. Bunlarda rahmi temizlediği için gebelik şüphesi duyduğunda yada aşılama tüp bebekte kesinlikle tüketmeyin deniyor ☺️

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸
Malesef canım benim kullandığım bi ilaç değildi 🙄

X