- 6 Kasım 2019
- 394
- 202
- 103
- 33
Havucta yumurtaları geliştiriyor diyorlardı. Bol bol tuketebilirsin. Ben avokado yemiştim hatırlıyorumEvet baya dikkat ediyorum hurma avokado vs diyolar. İnşallah canım dua edelim birbirimize çok sağol![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havucta yumurtaları geliştiriyor diyorlardı. Bol bol tuketebilirsin. Ben avokado yemiştim hatırlıyorumEvet baya dikkat ediyorum hurma avokado vs diyolar. İnşallah canım dua edelim birbirimize çok sağol![]()
![]()
Kız bacım sakın hırma yemeeeee. İnternetten de bakabilirsin hurma normalde doğumu kolaylaştırır son günlerde yenilir. Sakın yemeEvet baya dikkat ediyorum hurma avokado vs diyolar. İnşallah canım dua edelim birbirimize çok sağol![]()
![]()
Evet onu da dıymuştumHavucta yumurtaları geliştiriyor diyorlardı. Bol bol tuketebilirsin. Ben avokado yemiştim hatırlıyorum
Ay gebelik yokki sakıncası olmaz benceKız bacım sakın hırma yemeeeee. İnternetten de bakabilirsin hurma normalde doğumu kolaylaştırır son günlerde yenilir. Sakın yeme
Olsun canım sen yemeAy gebelik yokki sakıncası olmaz benceBen yumurta ve sperm kalitesini artıyor diye biliyorum magnezyum potasyum vs baya içerikli temiz olduğu için
Tamam canım dikkate alacağım bunu daOlsun canım sen yemeeğer sperme faydası varsa kocana yedir
mesela maydonoz dere otu çiğ soğan. Bunlarda rahmi temizlediği için gebelik şüphesi duyduğunda yada aşılama tüp bebekte kesinlikle tüketmeyin deniyor
![]()
Malesef canım benim kullandığım bi ilaç değildiarkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınızelinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş
yardımcı olmak isteyen olurmu acaba
![]()
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versinMalesef canım benim kullandığım bi ilaç değildi![]()
Amin cümlemize inşallah Allah yardımcın olsun senindecevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin![]()
Ben de Aralık 16 aında aşılama oldum belirtiler regl belirtisi gibi ama kasık ağrısı bacak ağrısı bel de ağrı yine rahim de bit sızlama oldu hafif den mide bulantısı doktorum progestan vermişti ağız dan onun etkisi mi bilmiyorum, daha önce aşılamam oldu gebelik elde ettik ama dış gebelik oldu doktorum en azından hamile kalabiliyor sun 2 ya da 3 de sen hamile kalırsın dedi ama bekliyoruz şuan adetime 7 gün var bugün aşılamanın 10. GünüHerkese tekrardan selamlar. Bir kaç gün önce hsg ile alakalı başlık açmıştım.
Herşey çok şükür temiz çıktı tüm sonuçlarımız. Eşimin daha önce verdiği testlerde sonuçlar düşüktü. Ama bu hafta verdiğinde total sperm sayısı 85 milyon çıktı. İleri hareketli yüzdesi de 26.
Yıkama sonrasında ileri hareketli 80e çıktı. Doktor aşılama ile başlayacağız dedi. Yaklaşık 1 buçuk senedir deniyoruz. Geçen sene özelde bir kere aşılama yaptırdık tutmadı.
Aralık ayında adetimin üstüne gidip aşılama için tedaviye başlayacağız. Süreci az çok biliyorum ama yinede yaşanmış deneyimlere yorumlara ihtiyacım var. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz? Öncesinde özellikle yaptığınız (eşiniz yada sizin) bir uygulama varmıydı? Kaçıncı aşılamanızda gebe kaldınız? Aşılama öncesi sperm sayı ve hareketliliği nasıldı? vs. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bu sefer inanılmaz umutluyum içim kıpır kıpır oluyor ama kendimi diğer ihtimale de hazırlıyorum. Süreç çok sabır gerektiriyor ama umutlu ve inançlı olmalıyız. Bu arada hepinizin dualarını da bekliyorum. Bu yolda bebek isteyen tüm anne baba adaylarının duaları kabul olsun kucakları boş kalmasın inşallah![]()
![]()
Ayy hadi inşallah belirtiler de bebişinizin belirtileridirBen de Aralık 16 aında aşılama oldum belirtiler regl belirtisi gibi ama kasık ağrısı bacak ağrısı bel de ağrı yine rahim de bit sızlama oldu hafif den mide bulantısı doktorum progestan vermişti ağız dan onun etkisi mi bilmiyorum, daha önce aşılamam oldu gebelik elde ettik ama dış gebelik oldu doktorum en azından hamile kalabiliyor sun 2 ya da 3 de sen hamile kalırsın dedi ama bekliyoruz şuan adetime 7 gün var bugün aşılamanın 10. Günü
Çok az kalmış rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Güzel bir haber alalım artıkBen de Aralık 16 aında aşılama oldum belirtiler regl belirtisi gibi ama kasık ağrısı bacak ağrısı bel de ağrı yine rahim de bit sızlama oldu hafif den mide bulantısı doktorum progestan vermişti ağız dan onun etkisi mi bilmiyorum, daha önce aşılamam oldu gebelik elde ettik ama dış gebelik oldu doktorum en azından hamile kalabiliyor sun 2 ya da 3 de sen hamile kalırsın dedi ama bekliyoruz şuan adetime 7 gün var bugün aşılamanın 10. Günü
Canım nasılsın nasıl gidiyor benim bugün aşılamam bir hafta oldu senin 9. Günün olması lazım ne zaman test yapmayı düşünüyorsunOlsun canım sen yemeeğer sperme faydası varsa kocana yedir
mesela maydonoz dere otu çiğ soğan. Bunlarda rahmi temizlediği için gebelik şüphesi duyduğunda yada aşılama tüp bebekte kesinlikle tüketmeyin deniyor
![]()
Amin İnşaAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ediyorumÇok az kalmış rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Güzel bir haber alalım artık![]()
Amin İnşaAllah çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin hazinesi geniş rabbiminAyy hadi inşallah belirtiler de bebişinizin belirtileridirEvet gebelik oluşmuş en azından bencede umutlu 2 veya 3
![]()
Selam canım iyiyim şükürler olsun sende iyisindir umarımCanım nasılsın nasıl gidiyor benim bugün aşılamam bir hafta oldu senin 9. Günün olması lazım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Mrb cnm kadınlar kulübü yazısına tıkla aşağıda turuncu sarı gibi renkte konu aç yazısı çıkıyor ordan konu başlıklarını seç konunu yaz.Amin İnşaAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ediyorumBenim tek tüpüm kapalı ve sıvı birikmesi varmış o yüzden normal denemeye korkuyoruz Allah muhafaza kapalı tüpe yapışır vs tekrar dış gebelik olur diye gerçi sorun olmayan da da artık dış gebelik oluyor ,bakalım bekliyorum sabırsızlıkla
bir de sorum ben burda konu açamıyorum konu aç kısmı yok aradım bulamadım
Ayy cokk az kalmış . Valla bizde heyecanla güzel haberler bekliyoruzSelam canım iyiyim şükürler olsun sende iyisindir umarımherşeyim gayet normal ne ağrı sızı nede başka bir belirtim yok
sadece dün 1-2 sivilcem pörtledi
batım ayın 31 ini gösteriyor. Cuma günü sıra bulursam cuma eğer bulamazsam c.tesi kan vereceğim özelde. Normalde pazartesi günü gel demişti doktorum. Bende durumlar böyle
senin nasıl gidiyor
Benimde bir iki küçük sivilce var onu ilaçta yapıyor olabilir ama benimde bişeyim yok benimde 31 gösteriyor bana doktorum kan ver gel bişey demedi valla bende internetten Predictör erken gebelik testi aldım onu bekliyorum gelsin önce bi onu denicem kız çok heyecanlı değil miii bana mutlaka yaz olur muuuuSelam canım iyiyim şükürler olsun sende iyisindir umarımherşeyim gayet normal ne ağrı sızı nede başka bir belirtim yok
sadece dün 1-2 sivilcem pörtledi
batım ayın 31 ini gösteriyor. Cuma günü sıra bulursam cuma eğer bulamazsam c.tesi kan vereceğim özelde. Normalde pazartesi günü gel demişti doktorum. Bende durumlar böyle
senin nasıl gidiyor