Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

sempatik ben sozde diyet yapiyorum. bi sey yemeden 100 kere dusunuyorum su aralar..

lapinu hurma ye. hurma dogumu kolaylastirir

hadi ya bende diyete baslicam
hatta burdaki mehayla konustuk birlikte baslicaz ,gel sende hep birlikte olup verelim
benim dogum kilolaim var tam 15 kilo vermem gerekir

Hurma evet duymuştum canim aldım evde duruyo

Bu arada benim karnımda değil ama göğüslerin fena çatladı yirtildi

hurmayi ye ama simdi yeme ,daha yemen icin erken, cunku dogumu kolaylastiriyor, daha senin zamanin oldugundan aman seninki ondan dolayi erken falan gelmesin, son 1 ay 20 gun kala basla

amaa ben cok yedim hicte kolaylastirmadi, gerci benim yememin sebebi bebis zayifti kilo aldirmak icinde :)

haa bide bi catlaklar yokmu benim basim cok fena dertte, hamilelikte bi catladim gorseniz suan karnim gorunmez durumda catlaktan
dogumdan sonra biraz yedim sut icin 45 kilo daha alinca bu seferde kollarimda catlaklar olustu, bunun caresini ariyorum, bi yaglar falan var onlari surcem biraz duzelir insallah

iyi evler tabi ki pahali.. kismet, hayirlisi olsun sizin icin..

kilolari verelim valla! ama benim spor yapma firsatim hic yok. sadece yiyeceklerde dikkatli oluyorum iste. en az 5 kilo vermek istiyorum. asiri fazlam yok ama onunu kesmezsem kiloalmaya devam ediyorum. zaten klo almaya cok elverisli bir yapim var..

Ayy bende dogum yapabilip dogum kilolarim var diyebilcek miyim acaba

hayatim kafan takmak icin cok cok erken. bizde bilinen bir sorun olmadigi halde aylarca hamile kalamadim.
ki senin sorunun cozulmeyecek bir hastalik degil.. ustelik yeni evlisin.. kocanin tadni cikar. bebek olunca birbirinize ve kendinize vakit ayirma luksunuz olmayacak cunku..
allah nasib eder insallah, takma bu kadar canim benim..
nur topu gibi saglikli bi evlat rabbim her isteyene versin, anneligi yasatsin insallah,,

benimde hic firsatim yok ama elimden geldigince yapmaya calisicam ,dile kolay 15 kilo gidecek benim sadece yemeyle gitmez, seninki azmis sen idare edersin
benim vucut hemde nasil elverisli kkilo almaya, 7 aylik oldu kizim hala emziriyorum ama ek gidaya basladigimizdan diyet yapabilirim artik, bol su icerim biseycik olmaz

diyet yapicam diye kendini ac birakma, meyve, su falan sut yapan seyler zaten. kalorisi az seylerle baslenirsin, insallaj sut de azalmaz.. hele spor yaparsan hic sorun olmaz. en iyisi spor yapmak..

ben cikiyorum simdi, allaha emanet olun kizlar, bonne nuit :)

bende oyle yapicam zaten bol siivi alarak ve zaman buldukca spor yaparak biraz vermem gerek , bide yaz geldi ne giyecem edecem sasiriyorum, bi yere gitsem tum dolabi asagiya indiriyorum hic biseyim olmuyor

tamam canim mehayda gelsin, toplasim bi gun baslayalim hadi diye, benim buyuk bi motivasyona ihtiyacim var :)

bende cikiyorum herkese iyi gecelerr

Kızlar benimde yarın randevum var erken kalkicamuykum yok ama uyumaya calisicam buarada dualarınızı eksik etmeyin insallah guzel haberlerle donucez iyi geceler

Kızlar benimde yarın randevum var erken kalkicamuykum yok ama uyumaya calisicam buarada dualarınızı eksik etmeyin insallah guzel haberlerle donucez iyi geceler

Allah yardimcin olsun canim.. Hayirli haberler almayi nasip etsin.
Iyi geceler

canim arabamiz renault scenic 2002 model...yuksek biraz tedirginligimde onunda etkisi var tabi...ama esim kotu ucuz bir araba almayada yanasmiyorki sorun burda...neymis ilk defa sigorta yapacaklari için cok pahali olurmus...ama dedigin gibi ilk zamanlar esimi asla yanima almam ozguvenimi yok ediyor...bende yalniz olursam daha rahat kullanirim sanirim yada sevdigim bir arkadasla olabilir diye dusunuyorum ben...

canim peki ne kadar zaman kullandiktan sonra kendini trafige cikarken rahat hissettin? birde kac aydir yada senedir kullaniyorsun simdi???

kizlar masallah hiziniza yetisilmiyor sabah erkenden kalkip doldurmussunuz burayi....eee olaylar fransada gelisince insan okumak istiyor her bir satirini :)) deminden beri oku oku simdi bitirdim evet acilen diyete baslayalim yaa yaz geldi incelelim , guzelleselim biraz

sympatigim canim arkadasim dogum günün kutlu olsun esin ve kizinla nice mutlu senelere canimmmmm

Ayyyy ne kadar guzel bi son olmus...
Allah sana bagislasin kizini insAllah canim..
Bende ileride yazicam bi gun insAllah hamileyim diye

insallah canim benim, biz yazdiysak onca senenin ustune sen hayli hayli yazarsin canim....bilirim çok zor ama yinede sabret...Allahim seninde kucagini doldurcaktir insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…