Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bizde iyi saol canim
evet coktan uyudu az disari cikardim, biraz uykusuzdu bide uzerine bici bici yapinca saat 9.30da sizdi kaldi minigim :)

bende bu sirada internetten eve bakiyordum tasincaz ne zaman ev bulursak artik

bizde iyi saol canim
evet coktan uyudu az disari cikardim, biraz uykusuzdu bide uzerine bici bici yapinca saat 9.30da sizdi kaldi minigim :)

bende bu sirada internetten eve bakiyordum tasincaz ne zaman ev bulursak artik

Belediye evine yazilmadinmi?sahis evimi bakiyosun?

daha cok yeni evlisin neden oyle dusunuyosunki
mehayla benim hicmi canimiz yok 9 senelik evliyim ve yeni 7 aylik kizimoldu, senelerdir ugrastik olmasi icinneler gorduk gecirdik, okadar senenin ardindan tup bebekle kizima sahip oldum
pco bendede var ama bizim sorun esimdeydi pco onun yaninca en kucuk hastalikti
pco simdi cok kiside var ilacla yada tedaviyle oluyor, olmadi simdi tup bebek var ,insallah biseye gerek kalmadan olur bebegin

Son düzenleme:
Belediye evine yazilmadinmi?sahis evimi bakiyosun?

yok canim yazilmadik, cunku benim koca siteden istemiyor, cok turk olmucakmis ,burasi site ve cok turk var tasincagi yerde tam tersi olsun istiyor
benim gozum sitede apartmanda, onun gozu sessiz sakin pavyon evlerinde ,ben diyorum 3 oda olsun ,o diyor 2 olsun, tabi fiyatlarda baya oluyor, kac aydir karar verip bulamadik

Hmm insallah gonlune gore bulursun canim bende artik tasinmak istiyorum burdan dogru duzgun biryere

ben de ev istiyorum ben dee :)
sali gunu gardien gelecekmis, etat de lieux oncesi kontrol amacli evin durumuna bakicakmis. biz de umutlandik, bu ziyaret evi bize verecekleri anlamina gelir mi?

sempatik sen niye eve cikmak istemiyorsun? bize simdi ev verir gibi oldular kacirmak istemiorum. esine hak veriyorum ben binalari sevmiyorum hic. hele turklerle dip dipe !! nereye gitttin nerden geldin, evin temiz mi, kac gunde bir cam siliyosun, cok mu geziyosun... ben sevmem oyle seyleri

Memnun degilim canim benimki pavyon ama daire seklinde eski ve dis kapidan girdigin gibi pat salondasin kulanissiz ve pahali oyuzden canim belediye evi istiyorum

anladim canim oyle evlerde hic iyi olmaz, benim karsimada oyle cikiyor fiyati birazdaha ucuz oluyo ama ben hic bakmiyorum bile :) ne olursa olsun bu apartmanlar daha kullanisli ve ucuz oluyor
ne zaman yazildin, cok uzun suruyor cikmasi , aslinda bizde yaziliriz esimi zorlardim ama bizimki belli degildi oyuden boyle oldu,birde gidecegimiz yeri tanimiyoruz, neresi iyi kotu hic bilmiyoruz, merkezi bi yerden bakiyoruz ,bakalim ne zaman bulcaz hayirlisiyla

1 seneyi gecti canim nisanliyken yazilmistim gittigim tum Ev burolari Ev yok diyolar oyle dedikleri zaman saclarini yolasim geliyo sinirden bende tutmazdim bu evi ama dugune 1 ay kalmisti ve Ev yok tu Ottawa mecbur kaldim yani

ben site istiyorum ama sakin bi site canim oyle karisik olan bi yer degil, fazla turklerin olmasini bende istemiyorum ,malum bu mahalleden bildigim icin :)
ben bunlari istiyorum ama onlar bulmus olsa yinede hayir demiyorum bi bakalim edelim diyorum, zaten simdiye kadar bikactane pavion eve bakildi olmadi ,yine onun dedigi olcak gibi
birde orayi hic tanimiyorum bilmiyorum bir tek tanidik yok, ehliyetim yok, birazda tedirginlik buyuzden ,baklim hakkimizda hayirlisi

1 seneyi gecti canim nisanliyken yazilmistim gittigim tum Ev burolari Ev yok diyolar oyle dedikleri zaman saclarini yolasim geliyo sinirden bende tutmazdim bu evi ama dugune 1 ay kalmisti ve Ev yok tu Ottawa mecbur kaldim yani

e tabi mecbur olunca tutarsin ,suan ben mecbur olmadigimdan boyle rahat konusuyorum bakma :)
neden boyle problem burda ev bulmak, bi ev cikmasi icin 2 sene bekleniliyor

e tabi mecbur olunca tutarsin ,suan ben mecbur olmadigimdan boyle rahat konusuyorum bakma :)
neden boyle problem burda ev bulmak, bi ev cikmasi icin 2 sene bekleniliyor

Sorma canımya evleride birşeye benzese bari nerde trdeki evler nerde Almanya'daki evler vallah bugün belediyeye gittim dosya aldım kadin ev yok diyince sinirim ziplati gidip gelicez artik pes etmek yok birde benim dışarıdaki merdivenler cok sakat bebekle düşmekten cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…