- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Sorma canımya evleride birşeye benzese bari nerde trdeki evler nerde Almanya'daki evler vallah bugün belediyeye gittim dosya aldım kadin ev yok diyince sinirim ziplati gidip gelicez artik pes etmek yok birde benim dışarıdaki merdivenler cok sakat bebekle düşmekten cok korkuyorum
Evet tedavideyim son asamaya geldik kontrolde ona gore ilac kullancam
evet bos durulmucak ,devamli dosya dolduruyorlar ugras ugras zor cikiyor ,insallah tez zamanda cikar, birde yeni bebek geliyo onun icinde yeni ev daha iyi olur
birde soguk oluo diyolar sizinkide sogukmu
hadi bakalim insallah sonuc olumlu olur, fazla bekletmeden gelir bebisiniz :)
2 senedir bekliyorum ben de.. cocukla hala ayni odada kaliyoruz, mecburen cikmam lazim bir yere.
ama insallah hepimiz de gonlumuze gore bir eve tasiniriz..
2 senedir bekliyorum ben de.. cocukla hala ayni odada kaliyoruz, mecburen cikmam lazim bir yere.
ama insallah hepimiz de gonlumuze gore bir eve tasiniriz..
Yani okadarda sıcak denilemez birde elektrik duşun yani faturalari
Benim bütün hertarafim agriyo artık gitgide agirlasiyorum
aaa dogum gunun mu ? iyi ki dogdun!!!
Sympathique: canim dogum gunün kutlu olsun nice uzun senelere ailenle bitlikte
amin canim insallah
bak kac kisi suan ev bekliyor
seninki apartmanmiydi
Benim bu kizim cok yaramaz olucak heralde oyle bir vuruyoki bazen acitiyo yine bu adet sancıları başladı yoksa erkenmi dogurcammm
evet apartman ama bir giriste iki karsilikli daire var. oturdugum binada hic turk yok araplr ve portekizliler var, hic cocuk yok, hayvan yok :) evim aslinda kullanisli bi ev ama f2 iste. bi odam daha olsaydi uzun sure tasinmazdim..
yok canim normal normal, dogurcagin yok daha otur yerinde :)
son zamanlar kolay degil bi ciksaydi diceksin
ben o gunleri ozluyorum, bi tepik atiyorya insana insan dogum sonrasinda bekliyor karnindan ses gelecekmi diye :)