Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

huhu nabersiniz ben geldim dun katilamadim evde tamir vardi bi bitiremedi uyuz 3 gun oldu isim gucum var basini beklemek zorundayim adamin bende evde yapamadiklarimi yapiyorum zaman bulmusken esim bos birakmiyordu dukkana yardima cagiriyordu surekli sandelyerimi mutfak dolabimi falan sildim toparladim arada yazilarinizi okudum ama girmedimki sohbete cikamam sonra diye asiremde de oturdum pavyondada suan sehir merkezinde oturuyorum tarihi diye yikmiyorlar bu kulustur evleri habire tamir birsuru ugras cikiyor nefret ediyorum fransanin evlerinden turkiyenin evlerinin 10da biri olamaz ama dunyanin kirasini veriyoruz.bide ehliyetim olucakta surmuycem ha dumani attirimda arabanin tirlardan korkuyorum ben surmezsem ondan korkumdan surmem bir tek yoksa buranin yolllari su gibi akip gidiyor.ayrica turkun cok oldugu apartmandan bikan arkadaslarim benim buraya gelin benden baska turk yok tam kafanizi dinlersiniz sempatik dogum gunun kutlu olsun bebek rdv su olan arkadasimiz insaallah rdvun guzel gecer hayirli haberlerini alirsin bebeginin ruzgargulu bende ogrendigim anda heryere yazicam dikkat bebek var diye aceyip hevesleniyorum varya insallah bu sene icinde hamile kaliriz canim

Son düzenleme:

meraba arkadasim hosgeldin aramiza....sen kac senelik evlisin? kac senedir burdasin? ve yasin kaç??

evet ehliyetim var alali 10 sene oldu surekli araba kullanmadigim için alisamadim aktif olarak kullanmaya....ders alip biraz alistiktan sonra attiririm elbet tozunu ama oyle hemen olacak is degil o ...ben otobandan korkmuyorum ama simdi soyle bir dusundumde sen soyleyince, evet tirlarin terkerlegi kadar bizim arabalar korkmamiz normal :)))ama o da alisinca geçer elbet...vaktin ve imkanin varsa al ehliyetini valla sende....onsuz olmuyor cunku heleki anneler için mecburi bisey...

Mehaycim o zaman evdeki arabayla sureceksin mecburen.
Valla zamNini net olarak soyleyemem ama biz megane imizi alaki 2_2 bucuk sene oluyor. Ben de normal sehirler arasi trafige cikmaya 3 senedir korkmuyorum. Kursa gitmeye basladigimda korka korka gidiyordum ilk zamanlar. Ve cok kotu kullaniyordum dogruya dogru.
Arabami kursun onundeki kaldirimli virazi cikarken bi guzel carpmistim :) ama direksiyon hidrolik olmadigi icin oldu. Saga sola donmeye useniyordum.
Birden guzel kullanamayacaksin. Benim yaptigim gibi israrla devam et. Bana gore ben bir bucuk senedir hatasiz kullaniyorum. Uzyn yola ciktigimda heyecanlanmiyorum. Omceden stres olurdum illaki heyecanlanirdim..

canim burda benim gibi olan bir arkadasimda ayni senin gibi dedi arada arabayi cizersin ufak tefek kazalara aldirma devam et dedi ...ama benim boyle bir lüksümde yok bizim arabada cizik yok ,ezik yok yesyeni gibi duruyor , (zaten 10 senelik )cizildigi an esim baslar soylenmeye ondan sonraki en ufak seyleride hep benden bilir ve vermez anahtari birdaha...baska almayada yanasmiyor ...kaza falan yapma zarar verme bunun kullan diyor , nasil emin olucamki hiçbisey olmayacagina?? çok sinir oluyorum, nasil ogrenicem ben yaaa ((

Son düzenleme:
kizlar face book adresi olan varsa ekleyelim birbirimizi isterseniz.....madem hepimiz gurbette yalniziz yakindan taniyalim birbirimizi...isteyen bana gondersin ozelden ekleyeyim :))

Son düzenleme:
Arabayi surmeye basladiktan sonra ilk iki sene markete, kendi semtimizdeki diger mahallelete kursa ve esimin is yerine gittim sadece.
Bir bucuk yasindaki oglyma hamile kalinca doktir kontrollerine esim her zaman gelemedi isinden dolayi.. Yanliz gittim bir kac kere
Doktorum da 25 km otede baska bir sehirdeydi.. Oyle iste.. Zamanla alistim

anladim canim eslerin destegide çok onemli tabi...saolsun benimkinin hiç öyle huylari yoktur :)) en iyisi ilk zamanlar kisa mesafelerde gidip geleyim, alisinca gerisi kolay

ben simdilik çikiyorum canim moroc bir arkadas var o çagirdi parka goturucez çocuklari...sonra konusuruz yine....

Ay ne gicik. Hem eski bi araba almiyo hem kendi arabasini kiyamiyo..
Sen cizdirirsen de birsey derse hic takma kendi istedi :)
Olur mutlaka ufak tefek seyler
Ben 3 ay oce evimize gelirken tekerlegi kaldirima carptim. Kapinin onune arabayi park etgim bi de baktim lastikten pssssss diye ses geliyor :)
Evim yuksekte kaliyor cikmak icin hem bayir hem de keskin viraj almak zorundaxin. Ben tam viraji cikiyorum bi araba da iniyor. Inerken genis aciyla inmesi lazim ki cikan arabaya yer kalsin! Sikistirdi beni yani
Ben de arabaya carmamak icin bilerek kaldirima carptim :)

Ay ne gicik. Hem eski bi araba almiyo hem kendi arabasini kiyamiyo..
Sen cizdirirsen de birsey derse hic takma kendi istedi :)
Olur mutlaka ufak tefek seyler
Ben 3 ay oce evimize gelirken tekerlegi kaldirima carptim. Kapinin onune arabayi park etgim bi de baktim lastikten pssssss diye ses geliyor :)
Evim yuksekte kaliyor cikmak icin hem bayir hem de keskin viraj almak zorundaxin. Ben tam viraji cikiyorum bi araba da iniyor. Inerken genis aciyla inmesi lazim ki cikan arabaya yer kalsin! Sikistirdi beni yani
Ben de arabaya carmamak icin bilerek kaldirima carptim :)

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz ??
Bugun sabah 6 da yattim ben
Ve daha yeni uyandim,cnm sklyo yahuu

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz gittik geldik kontrolümüze ve hersey yoluna girmiş cok şükür ömrümden omur gitti ama bebeğim saglikli

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz gittik geldik kontrolümüze ve hersey yoluna girmiş cok şükür ömrümden omur gitti ama bebeğim saglikli

Selam canim,gozun aydinn
Cok sevindim adina aklimdan gecmistin az oncede.. Hadi cogu gitti azi kaldi gelecek yakinda kuzun saglikla

hosbuldum mehay 4 senelik evliyim 4 senedirde fransadayim temmuzda bunlar 5 olucak :) daha once dedigim gibi yazildim auto ecole ama code hic girmedim benimki fransiz yeri turk degil o yuzden ya gecemezsem tedirginligi oluyo tercumanla gecmek istiyorum onada zaman bulamadik bir turlu cok yorucu bir isimiz var ondan hicbiseye adam akilli zaman ayiramiyorum acayip cok istiyorum ehliyeti boyle olmuyo haftada bir gun calismiyor esim onuda alisveristi kagit isleriydi dinlenmeye eglenmeye zaman bulamiyoruz benim ehliyetim olursa korkmam kullanirim benim bi ozeligim vardir yeterki isteyim en iyiisini yaparim esimdende iyi kullanirim buna eminimde is onu almakta benim kaldigim yerde hatta evimin onunde ronpuan var parise giden tum tirlar burdan geciyo arabayla gecerken biri bizi altina alicakti ondan cok tirsiyorum tirlardan arabiyi kullandikca gitgide hakim olarsun bence ben kendim kullandigim zaman daha guvende oldugumuzu hissediyorum :)nasil olsa bisey yaparim hallederim bir durumda olursa diye bence bugun bir adim at ve bin o arbaya benim yerime savas kendile elindekini degerini bil bak olan var olmayan var sakin ve umursamaz bir tavirla cevir kontagi korkmadan suren diger kadinlardan ne eksigin var ohhh yetermi bu kadar gaz hemen hemen hemen bin su arabaya

Allah razi olsun canim.. Allahda yardimcin olsun dogumda insAllah kolay gecer dogumun..
Kac gram ve boyu ne kdr kizimizin

1.700gr canim Ama boyunu söylemiyor ben sordum toplu oldukları icin bu arada kafasida aşağıda pozisyonunu almış benim cadi

1.700gr canim Ama boyunu söylemiyor ben sordum toplu oldukları icin bu arada kafasida aşağıda pozisyonunu almış benim cadi

Maasallah kilosu cok guzel bence dahada alir 2 ay var dogumuna cunki..
Demekki sabirsizlaniyor cikmak icin cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…