huhu nabersiniz ben geldim dun katilamadim evde tamir vardi bi bitiremedi uyuz 3 gun oldu isim gucum var basini beklemek zorundayim adamin bende evde yapamadiklarimi yapiyorum zaman bulmusken esim bos birakmiyordu dukkana yardima cagiriyordu surekli sandelyerimi mutfak dolabimi falan sildim toparladim arada yazilarinizi okudum ama girmedimki sohbete cikamam sonra diye asiremde de oturdum pavyondada suan sehir merkezinde oturuyorum tarihi diye yikmiyorlar bu kulustur evleri habire tamir birsuru ugras cikiyor nefret ediyorum fransanin evlerinden turkiyenin evlerinin 10da biri olamaz ama dunyanin kirasini veriyoruz.bide ehliyetim olucakta surmuycem ha dumani attirimda arabanin tirlardan korkuyorum ben surmezsem ondan korkumdan surmem bir tek yoksa buranin yolllari su gibi akip gidiyor.ayrica turkun cok oldugu apartmandan bikan arkadaslarim benim buraya gelin benden baska turk yok tam kafanizi dinlersinizsempatik dogum gunun kutlu olsun bebek rdv su olan arkadasimiz insaallah rdvun guzel gecer hayirli haberlerini alirsin bebeginin ruzgargulu bende ogrendigim anda heryere yazicam dikkat bebek var diye aceyip hevesleniyorum varya insallah bu sene icinde hamile kaliriz canim
Mehaycim o zaman evdeki arabayla sureceksin mecburen.
Valla zamNini net olarak soyleyemem ama biz megane imizi alaki 2_2 bucuk sene oluyor. Ben de normal sehirler arasi trafige cikmaya 3 senedir korkmuyorum. Kursa gitmeye basladigimda korka korka gidiyordum ilk zamanlar. Ve cok kotu kullaniyordum dogruya dogru.
Arabami kursun onundeki kaldirimli virazi cikarken bi guzel carpmistim :) ama direksiyon hidrolik olmadigi icin oldu. Saga sola donmeye useniyordum.
Birden guzel kullanamayacaksin. Benim yaptigim gibi israrla devam et. Bana gore ben bir bucuk senedir hatasiz kullaniyorum. Uzyn yola ciktigimda heyecanlanmiyorum. Omceden stres olurdum illaki heyecanlanirdim..
Arabayi surmeye basladiktan sonra ilk iki sene markete, kendi semtimizdeki diger mahallelete kursa ve esimin is yerine gittim sadece.
Bir bucuk yasindaki oglyma hamile kalinca doktir kontrollerine esim her zaman gelemedi isinden dolayi.. Yanliz gittim bir kac kere
Doktorum da 25 km otede baska bir sehirdeydi.. Oyle iste.. Zamanla alistim
Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz gittik geldik kontrolümüze ve hersey yoluna girmiş cok şükür ömrümden omur gitti ama bebeğim saglikli
Selam canim,gozun aydinn
Cok sevindim adina aklimdan gecmistin az oncede.. Hadi cogu gitti azi kaldi gelecek yakinda kuzun saglikla
Cok Sagol canim darisi basınıza rabim sizede tez zamanda saglikli evlat nasip etsin doğumda size dua edicem
meraba arkadasim hosgeldin aramiza....sen kac senelik evlisin? kac senedir burdasin? ve yasin kaç??
evet ehliyetim var alali 10 sene oldu surekli araba kullanmadigim için alisamadim aktif olarak kullanmaya....ders alip biraz alistiktan sonra attiririm elbet tozunu ama oyle hemen olacak is degil o ...ben otobandan korkmuyorum ama simdi soyle bir dusundumde sen soyleyince, evet tirlarin terkerlegi kadar bizim arabalar korkmamiz normal :)))ama o da alisinca geçer elbet...vaktin ve imkanin varsa al ehliyetini valla sende....onsuz olmuyor cunku heleki anneler için mecburi bisey...
Allah razi olsun canim.. Allahda yardimcin olsun dogumda insAllah kolay gecer dogumun..
Kac gram ve boyu ne kdr kizimizin
1.700gr canim Ama boyunu söylemiyor ben sordum toplu oldukları icin bu arada kafasida aşağıda pozisyonunu almış benim cadi