Canım ben izmirde değilim ama orada ortaokul ve lise zamanlarım geçti. Babam askerdi ondan çok dolaştık. İzmir'de emekli oldu orada kaldılar şimdi orada yaşıyorlar... :) Ben üniversiteden sonra İstanbul'a geldim. Aslen Balıkesirliyiz göçmeniz ama İzmirli hissederim kendimi ben.cnm izmirdemisin sen ?
ben orda dogdum buyudum.ailem izmirde hepsi.
yesilyurdu biliyorum cnm hastaneye giderdik hep.Canım ben izmirde değilim ama orada ortaokul ve lise zamanlarım geçti. Babam askerdi ondan çok dolaştık. İzmir'de emekli oldu orada kaldılar şimdi orada yaşıyorlar... :) Ben üniversiteden sonra İstanbul'a geldim. Aslen Balıkesirliyiz göçmeniz ama İzmirli hissederim kendimi ben.
Babamlar şimdi Yeşilyurt tarafında oturuyorlar.
:) Biz 4 kardeş de İstanbul'dayız maaleseffff...
Hep isterim İzmir'de yaşamayı. Ama anca emeklilikten sonra artık:) Daha Fransa defteri bile kapanmamışken İzmir i düşünmek çoook uzak...
Selam kızlar nasılsınız? :)
Ben buradayım. :) Biz şu an Türkiye'deyiz ama bir iki yıl içinde dönüş planımız var. Nasılsın, nasıl gidiyor?Kızlar?? Kimse kalmadı mı burda :)
Ne güzel keşke bende Türkiye'de olsam :)Ben buradayım. :) Biz şu an Türkiye'deyiz ama bir iki yıl içinde dönüş planımız var. Nasılsın, nasıl gidiyor?
Çok özlüyor değil mi insan :)Ne güzel keşke bende Türkiye'de olsam :)
Çocukla uğraşıyorum sürekli peşinde dolanıyorum. Yorucu geçiyor :)
Sen neler yapıyorsun
Oyy yerim MaşaALLAH Allah bağışlasın.. Hayırlı bir evlat eylesin Rabbim..Çok özlüyor değil mi insan :)
Ne kadarlık oldu bebiş?
Bizim de kızımız doğdu 30 Ağustosta. 1,5 aylık oldu bile, o meraklı gözlerle etrafını seyrediyor biz de onu.
Masallah cok sevimlidir simdi o. En bicir bicir zamanlari.Oyy yerim MaşaALLAH Allah bağışlasın.. Hayırlı bir evlat eylesin Rabbim..
Biz 28 inde 14 aylık oluyoruz.
28 agustosta doğdu benim oğlum da :)
selamSelamlar kizlar :)
cok sessiz bi topic ama bilemedim varmi buralarda hala kimseler
paris e gidiyosun ve korkuyomusun en buyuk hayalim orda yaşamak ise gidip gelirken her sabah be aksam görüp allaha sükretmek iyiki geldim diye bi kere gördüm asık oldum devasa guzel bi yer bence cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şnaslısınSelam herkese, ben de 1 ay sonra evlilik nedeniyle Paris'e geliyorum. Eşim 3. Arrondissement da oturuyor. Ben de oraya gidiyorum haliyleİstanbul'da yaşıyorum ve oldukça geniş bir çevrem var. Haliyle Paris'te yalnızlık beni korkutuyor benim gibi aynı durumda olan, Paris'te yaşayan, görüşmek tanışmak isteyen olur mu acaba :)