Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bir bucuk yasinda canim. elinden tuttugumuzda, tutunarak, arabasini iterek yuruyor. hamdolsun,,,
bazi cocuklar inadindan, bazilari korkakligindan yurumezmis gec vakte kadar.

O normal canim bazi cocuklar gec yururmus.. Saglikli olsunda varsin gec yurusun o hic onemli degil..

Sen kac yasindasin canim? Ben kendimi yaslaniyo sayiyorum zaman gectikce

Elbette oyle.. Neden aliniyosun kiz sen cokmu kucuksun sanki ayni sayilir. Daha 17 yasinda felan evlenenler var.

ustune bastin ayagini kaldir 17 yasinda evlendim 4 sene oldu evleneli ve gercekten kendimi yaslaniyor hissediyorum demekki bu bir sendrom o yastaki insanlar oyle dusunuyor

ustune bastin ayagini kaldir 17 yasinda evlendim 4 sene oldu evleneli ve gercekten kendimi yaslaniyor hissediyorum demekki bu bir sendrom o yastaki insanlar oyle dusunuyor

Amanin sendemi
Allah mutluluklar versin canim ikinize de.. Nasip kismet iste
Bende esimi 17 yasinda bulsaydim evlenirdim hemen
annem bana koca diye ölmüssün der

Amanin sendemi
Allah mutluluklar versin canim ikinize de.. Nasip kismet iste
Bende esimi 17 yasinda bulsaydim evlenirdim hemen
annem bana koca diye ölmüssün der

heheee bulmusken kacirmak istemedim bak buyuduk bile o yasta kalmadikki iyiki onu secmisiim cok mutluyum rabbim herkesin yuvasindan huzuru mutlulugu eksik etmesin

Ne acelen vardi kiz
ne yapim kocam kacacak baskaini alacak diye erkenden evlendim
liseyi bitirdim 2 ay sonra evlendim

Topigin en yAslisi benmiyimmmm
hayir bennn :)

burda tanismistik yine baska bir konuda tanimaman normal nickmi degistirdim
tamma ozaman suc benim degilmis, hani konuda bebisle ilgili konuslardami yoksa?

26 canim 22 falan duyunca yasli hissetim kendimi
e ozaman ben ne yapim ,haziran 1de dogum gunum, 27 oluyorum :) simdilik ayni yastayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…