Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Evet canim 04/05 ordaydim buseferde 1 ay sonra gel dedi cuma gunu gidicem insallah birsey cikmicak kucuk bir bebek olucak bende cok kucukmusum dogdugumda

Doktorlari cok iyi ben Bebegimi gorunce bogazim dugumlendi aglamakli oldum hemen béni sakinlestirdi cok ilgiliydiler

insallah hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin bebegini canim ilk bebeginmi olucak cok hizli aktigi icin yazilar konusulanlari anlamadim

Allah kuzunu sana bagislasin canimm. Ne guzel yazmissin elbetteki Allah bilir..
Kucucuk yumurtaya can veren Allah,alan da Allah,veren de Allah.. Hayirlisi olsun.

INSALLAH canim..En son derinkuyudaki yeralti sehrine gittim ama daha derine inemedik. Korktular nefessiz kalmaktan esimin tarafi
22 olcam canim 1 ay sonra.. Sen kac yasindasin?? Evet ozel gicik ediyo adami

ay bana yeralti deme oturdugum yerden fena oluyorum nefesim kesiliyor :)) yasitiz sayilir bende 21 yasiyorum

Rabim kimseyi evladiyla sinamasin dedigim gibi. Birseycikmicak icim ferah rabim d'en gelen hersey kabulumdur

bak bir kanitta senden cikti ,cok kisiden duyuyoruz, hatta senin dedigin gibi cocugun yasamina son vermek istiyorlar sorasinda o cocuk sapasaglam cikiyor,Allah buyuk iste...

suan ne kadarlik canim, yurumemesi problem degildir daha yurur ,masallah ona

Evet canim 04/05 ordaydim buseferde 1 ay sonra gel dedi cuma gunu gidicem insallah birsey cikmicak kucuk bir bebek olucak bende cok kucukmusum dogdugumda

insallah bisey cikmicak,hemen gelince bizle paylas bunu cok merak ederim :)
kucuk olsun, o dogduktan sonra nasil buyuyor, Simay 2.800 dogdu suan 7 kilo, dunyaya gelince hemen buyor tek dert o olsun
suanda kilosu ne kadar, kilosuna bisey diyorlarmi?

sukur cocugunuz saglikliymis sizi tebrik ederim bu yaziyi okuyunca cok etkilendim allah bagislasin yavrunuzu

ruzgargulu ben kendimi kucuk saniyordum sen benden de kucukmussun :))

Sen kac yasindasin canim? Ben kendimi yaslaniyo sayiyorum zaman gectikce

olsun yaa buyugu kucugumu var hepimiz kadininiz :)) kucuk demeyin aliniyorum bende o yastayim

Elbette oyle.. Neden aliniyosun kiz sen cokmu kucuksun sanki ayni sayilir. Daha 17 yasinda felan evlenenler var.

bir bucuk yasinda canim. elinden tuttugumuzda, tutunarak, arabasini iterek yuruyor. hamdolsun,,,
bazi cocuklar inadindan, bazilari korkakligindan yurumezmis gec vakte kadar.

insallah bisey cikmicak,hemen gelince bizle paylas bunu cok merak ederim :)
kucuk olsun, o dogduktan sonra nasil buyuyor, Simay 2.800 dogdu suan 7 kilo, dunyaya gelince hemen buyor tek dert o olsun
suanda kilosu ne kadar, kilosuna bisey diyorlarmi?

Kilosu 27 haftaliken 930du bas cevresi bip:63mm Pc:232mm
Ekolarina bakarsan ànlarsin pc kafa cevresi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…