Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

vay topraamm cekiyor demekkki nevsehirli cok var aslinda fransadada bir dernegimiz falan yok ya

Allah yardimcin olsun canim. InsAllah bi sorun cikmaz az kalmis dogumuna Rabbim buyuktur korkma dua et. INSALLAH bisey olmaz dualarimda yer vericem kuzucukla sana

ruzgar gulu cevap yazamadim kiiiiiz daha 3 cevap daha yazmam lazimmmis 100 olmasi iicn 100 olsun yazicam sabirsizlanma o sirada senin yazilarini okuyum dermisim tanidik ciktin :)))))))

Tmm canim biliyorum 100 olmadan yazilmiyo
Ha gayret az kalmis
oku oku sendemi oralisin yoksa

lapinu kremlin-bcêtre e mi gidiyorsun hastahneye?

sakin moralini bozma, aklina kotu seyler getirme,dua et!!

Allah yardimcin olsun canim. InsAllah bi sorun cikmaz az kalmis dogumuna Rabbim buyuktur korkma dua et. INSALLAH bisey olmaz dualarimda yer vericem kuzucukla sana

Sagol canim Allah razi olsun o benim bebegim ve ne olursa olsun her haliyle kabulumdur Allahtan gelen basla goz ustune ama birsey cikmicak kuzum sadece kucuk ufak tefek. Bir kiz olucak

canim benimya uzulme insallah bisey olmaz, ultrasonda her doktor yanilabiliyor, dogduktan sonra tam tersi cikiyor, iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle
parise nereye geliyorsun peki

ben ürgüpe gittim ve hayran kaldim.................

Orasi cok guzelll uchisar kalesine ciktin mi
Sagol canim Allah razi olsun o benim bebegim ve ne olursa olsun her haliyle kabulumdur Allahtan gelen basla goz ustune ama birsey cikmicak kuzum sadece kucuk ufak tefek. Bir kiz olucak
allah buyuktur bi akrabamizada cocugun zihinsel engelli olma ihtimali var dediler ama cok sukur cocuk cok saglikli dogmus.
Allah sana bagislasin sagsaglim

yok canim sakaydi orali degilim hatta nevsehirde birtek oraya gitmedim diyebilirim o kadar yani :)

Anladim canim. Beraber gezelim

canim benimya uzulme insallah bisey olmaz, ultrasonda her doktor yanilabiliyor, dogduktan sonra tam tersi cikiyor, iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle
parise nereye geliyorsun peki

14Uncu bolge canim ilk baslarda cok perisan Oldum canim ama sonralari toparladim kendi mi cunku ihtimal vermiyorum Boyle birseye her bebek ayni olucak diye birsey yok

14Uncu bolge canim ilk baslarda cok perisan Oldum canim ama sonralari toparladim kendi mi cunku ihtimal vermiyorum Boyle birseye her bebek ayni olucak diye birsey yok

ben 14. pariste calistim 8 ay kadar port royali bilirim ama bahsettigin hastaneyi bilmiyorum
benim burdaki doktorum geldim geleli turktu hala ona giderim
ancak tasinirsam ayrilcam ondan

ben 14. pariste calistim 8 ay kadar port royali bilirim ama bahsettigin hastaneyi bilmiyorum
benim burdaki doktorum geldim geleli turktu hala ona giderim
ancak tasinirsam ayrilcam ondan

Doktorlari cok iyi ben Bebegimi gorunce bogazim dugumlendi aglamakli oldum hemen béni sakinlestirdi cok ilgiliydiler

Doktorlari cok iyi ben Bebegimi gorunce bogazim dugumlendi aglamakli oldum hemen béni sakinlestirdi cok ilgiliydiler

doktorlari iyi derken daha oncede geldin ozaman
insallah canim bak gor bisey cikmicam, cok kisilerden duyuyoruz doktorlr cocuk soyle boyle diyip senin moralini bozuyorlar

benimkininde kilosu cok azdi, basliyor boyle giderse cok az kilolu olcak su bu diye, 2.850 dogdu kilosuda kendiside iyiydi, insan okadar zaman uzulduguyle kaliyor

Kiyamam
Bende hic dayanamam buyuk ihtimal o ortamda..
Videonun birince bebegin olusumunu anlatiyor asama asama hungur hungur agliyorum her izlemem de Allahim ne guzel yaratmissin diyerek

ruzgar gulu sende bizim oraya gel gezdiriyim turistik yer oldu bizim ora bir suuru bes yildizli otel falan acildi tam tatillik yasin kac buarada canim ozelden her 10 dk bir mesaj atabiliyormusuz ne gicik yazamadim

canim benim..
hamileligimde ben de sorunlar yasadim. o ihtimal bile insani perisan ederken; benimkinin beyninde anormallik tespit edildi.
hic bir ihtimal vermediler. dunya basimiza yikildi. 8 aylik olana kadar sapasaglam olan yavrumun 8.ayda beyninde sorun var denildi.
az once dedigim yere gonderdiler beni de.. hepsi oglumu oldurmem icin beni ikna etmeye calistilar...
oglum dogdu sonunda.
gulumseyecek mi bekleyisi... ardindan oyuncaklarla ilgilenecek mi bekleyisi... ardindan annesini babasini taniyacak mi bekleyisi... zaman gectikce yasina uygun gelisip gelismedigini arastirmalar...... cok zor bir donem.. yasayan anlar acak...
butun bu sikintilardan dolayi evladima 1 damla sut veremedim.. hep hazir mamayla beslendi..
allahima binlerce kez sukurler olsun sapasaglam hatta bnce bayagi uyanik cin gibi bir oglum var. ne kadar sukretsem azdir..
bir bucuk yasinda, yasiyla uyumlu, yapmasi gereken herseyi yapiyor cok sukur.
sadece yurumuyor. bir engeli oldugundan degil korkakligindan bi de inadindan :)
kuzumun tek sorunu bir bacaginda hafif bir kasilma olmasi.
o da yasadiklarimiza karsi hic birsey degil!

sana diyecegim o ki; fransiz doktorlara sakin inanma. herseyi allah bilir, o yaratir.

ayette diyor ki; "rahimlerde olani sadece o (allah) bilir"

insallah yasadigin bu korku en zor imtihanin olsun. dunya hayati imtihan sahasi...

ruzgar gulu sende bizim oraya gel gezdiriyim turistik yer oldu bizim ora bir suuru bes yildizli otel falan acildi tam tatillik yasin kac buarada canim ozelden her 10 dk bir mesaj atabiliyormusuz ne gicik yazamadim

INSALLAH canim..En son derinkuyudaki yeralti sehrine gittim ama daha derine inemedik. Korktular nefessiz kalmaktan esimin tarafi
22 olcam canim 1 ay sonra.. Sen kac yasindasin?? Evet ozel gicik ediyo adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…