vay topraamm cekiyor demekkki nevsehirli cok var aslinda fransadada bir dernegimiz falan yok ya
Canim zaten cuma gunu pariste randevum var! Benim bebeğimin kafası küçükmüş oyuzden kontrolere Paris'e geliyorum o hastane cok iyi ve daha uzmanlar var burası oraya gönderiyor bu arada dua edin kızlar gelişmiş olsun ve bir sorun olmasın doktorlar bana virus tahlilleri yapicak yani bebeğimin kafasını. Kucuk olmasının nedeni sakatlıkta olabilir rabim yardim etsin insallah bebegim sapasaglam dogsun
ruzgar gulu cevap yazamadim kiiiiiz daha 3 cevap daha yazmam lazimmmis 100 olmasi iicn 100 olsun yazicam sabirsizlanma o sirada senin yazilarini okuyum dermisim tanidik ciktin :)))))))
yok canim sakaydi orali degilim hatta nevsehirde birtek oraya gitmedim diyebilirim o kadar yani :)Tmm canim biliyorum 100 olmadan yazilmiyo
Ha gayret az kalmis
oku oku sendemi oralisin yoksa
Allah yardimcin olsun canim. InsAllah bi sorun cikmaz az kalmis dogumuna Rabbim buyuktur korkma dua et. INSALLAH bisey olmaz dualarimda yer vericem kuzucukla sana
Canim zaten cuma gunu pariste randevum var! Benim bebeğimin kafası küçükmüş oyuzden kontrolere Paris'e geliyorum o hastane cok iyi ve daha uzmanlar var burası oraya gönderiyor bu arada dua edin kızlar gelişmiş olsun ve bir sorun olmasın doktorlar bana virus tahlilleri yapicak yani bebeğimin kafasını. Kucuk olmasının nedeni sakatlıkta olabilir rabim yardim etsin insallah bebegim sapasaglam dogsun
lapinu kremlin-bcêtre e mi gidiyorsun hastahneye?Yok
sakin moralini bozma, aklina kotu seyler getirme,dua et!!
canim biz ilce sinirindan ciktigimiz an "ile de france" bolgesine dahil oluyoruz oyle diyeyim.. dogumumu fontainebleau'da yaptim. biliyor musun orayi ? sarayi cok meshur :)
ben ürgüpe gittimve hayran kaldim.................
allah buyuktur bi akrabamizada cocugun zihinsel engelli olma ihtimali var dediler ama cok sukur cocuk cok saglikli dogmus.Sagol canim Allah razi olsun o benim bebegim ve ne olursa olsun her haliyle kabulumdur Allahtan gelen basla goz ustune ama birsey cikmicak kuzum sadece kucuk ufak tefek. Bir kiz olucak
yok canim sakaydi orali degilim hatta nevsehirde birtek oraya gitmedim diyebilirim o kadar yani :)
ben ürgüpe gittimve hayran kaldim.................
canim benimya uzulme insallah bisey olmaz, ultrasonda her doktor yanilabiliyor, dogduktan sonra tam tersi cikiyor, iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle
parise nereye geliyorsun peki
Orasi cok guzellluchisar kalesine ciktin mi
allah buyuktur bi akrabamizada cocugun zihinsel engelli olma ihtimali var dediler ama cok sukur cocuk cok saglikli dogmus.
Allah sana bagislasin sagsaglim
Anladim canim. Beraber gezelim
14Uncu bolge canim ilk baslarda cok perisan Oldum canim ama sonralari toparladim kendi mi cunku ihtimal vermiyorum Boyle birseye her bebek ayni olucak diye birsey yok
ben 14. pariste calistim 8 ay kadar port royali bilirim ama bahsettigin hastaneyi bilmiyorum
benim burdaki doktorum geldim geleli turktu hala ona giderim
ancak tasinirsam ayrilcam ondan
Doktorlari cok iyi ben Bebegimi gorunce bogazim dugumlendi aglamakli oldum hemen béni sakinlestirdi cok ilgiliydiler
Doktorlari cok iyi ben Bebegimi gorunce bogazim dugumlendi aglamakli oldum hemen béni sakinlestirdi cok ilgiliydiler
14Uncu bolge canim ilk baslarda cok perisan Oldum canim ama sonralari toparladim kendi mi cunku ihtimal vermiyorum Boyle birseye her bebek ayni olucak diye birsey yok
ruzgar gulu sende bizim oraya gel gezdiriyim turistik yer oldu bizim ora bir suuru bes yildizli otel falan acildi tam tatillik yasin kac buarada canim ozelden her 10 dk bir mesaj atabiliyormusuz ne gicik yazamadim