- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Yok canim hazir degil annem bu hafta sepetini yapicak yanda yatira. Bilmem icin Oda takimini sonra alicam listemi yaptim annemle cikip alicam herseyi birseferde
alamadim ben onuuu :2::2::2::2::2::2: ya kocamin yuzune oldu gel girip aliyim dedim oda dediki sen hic ugrasma ben arastiriyom para karsiligi direk ehliyet veren yer var diye beni bekleti zirt vizemde cikinca gelmek zorunda kaldim turkiyeden alamadan kopekler gibi pismanim gidip almadigima
hic gulecegim yoktu, ne iyi etmisin sen, bos kalmasin arada git sen yappis bari
Allah iyligini versin guldurdun béni gece geceAllahta Guldursun
alamadim ben onuuu :2::2::2::2::2::2: ya kocamin yuzune oldu gel girip aliyim dedim oda dediki sen hic ugrasma ben arastiriyom para karsiligi direk ehliyet veren yer var diye beni bekleti zirt vizemde cikinca gelmek zorunda kaldim turkiyeden alamadan kopekler gibi pismanim gidip almadigima
sepetini kendinizmi yapicaksiniz ne guzel ,misil misil uyur bebis, senide bol uykusuz gunler bekler bilesin :)
2 yil olucak nerdeyse daha hic code girmedim en son konustugumda istedigin zaman gel gir sinava dediler teste gimem lazim iyice bosladim hele is yeri actik orda calisiyorum vaktim olmuyo gidip gelmeye tercuman ayarlarsam onunla gecicem
neyse hanimlar size doyum olmaz cok gec oldu sohbet dadli geldi :) yarin sabah 9 da chauffage m bozuk tamirci gelicek hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin byyy
Bir ismi iyi degilmis diye biliyorum esim Erva ismi ne alismasi zor oldu ama basardim il a oldu birde ervalar con yaramaz oluyomusss
sen fransiz yerindeydin sanirim
tercumana izin veriyorlarmi
ne isi actinin, ne ne uzerine calisiyosun
?
Kizlar fransada niye elidor marka yok yaa benim saclarima tr de o iyi geliyodu burda hic bulamiyorum saclarim cok dokuldu sularindan. Cok kirecli suyu var parisin diger yerlerde oylemi bilmiyorum :44:
Evet canim Annem yapicak ben uykusuzluga hic dayanamam biliyomusun ama evladi icin yapamicamiz sey yoktur
neyse hanimlar size doyum olmaz cok gec oldu sohbet dadli geldi :) yarin sabah 9 da chauffage m bozuk tamirci gelicek hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin byyy
hemde nasil krecli hersey krec oluyor sinir olyorum
benim sacimdada kepek olustu hic bilmezdim,bu sular insanin sacini mahvediyor valla
ben fransiz auto ecolunden alicam allahin izniyle tercuman serbest canim iizin veriyolar hatta onlar soyluyor isterseniz diye kasap dukkanimiz var
bunu ben bilmiyordum
sadece sinavlarda degilmi