Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

iyi yapmissin kiz valla

heheee bulmusken kacirmak istemedim bak buyuduk bile o yasta kalmadikki iyiki onu secmisiim cok mutluyum rabbim herkesin yuvasindan huzuru mutlulugu eksik etmesin
Aminn allah bozmasin canim..

amin insallah cumlemizinkini yok fransayla ilgili yerlerde ehliyet felan aldinmi ehliyeti ben daha alamadim code giremedim bir turlu

yok canim alamadim zamani gecti ,butun herseyim iptal oldu, yeniden baslicam ama bebis var bilmem ne zaman baslarim

aman dikkat et seninkininde zamani gecmesin al

Bocekmidir sinekmidir mahfetiler beni
Sympathique bebegine hangi marka sampuan ve krem kulaniyosun ben mixa yada nivea desunuyorum kiz cocuklari daha hasas oluyo diyolar

Sympathique bebegine hangi marka sampuan ve krem kulaniyosun ben mixa yada nivea desunuyorum kiz cocuklari daha hasas oluyo diyolar

ben mustela aldim canim, cokta memnunum
sampuan, krem,losyonu hep ayni
mustela cok iyi marka

bebisin herseyi hazirmi :)
isimolarak ne dusunuyosunuz

Son düzenleme:

Bende dertteyim ne cok sinek var yahu bu ulkede :44:
Ben yapiskan banttan almistim duvara asip yapismasini beklerken kendi sacimi yapistirdim banta

ne kadar sure gecince iptal oluyoki benimki baya oldu tirstim simdi

gerci sen almamisin
codu gectikten 5 sene sonra
ama sen yinede sor, cunku devamli yeni bi kanun cikariyorlar
emeklerin bosuna gitmesin, telofonla arayif bile sorabilirsin aklinda almasin
sen yazilali ne kadar olmustu

Yok canim hazir degil annem bu hafta sepetini yapicak yanda yatira. Bilmem icin Oda takimini sonra alicam listemi yaptim annemle cikip alicam herseyi birseferde

canim tr de aldinmi ehliyet sen ?
Ben tr de almistim 6 ay dolmadan degistirmeye verdim degistirdim simdi fransiz ehliyetim var..

alamadim ben onuuu :2::2::2::2::2::2: ya kocamin yuzune oldu gel girip aliyim dedim oda dediki sen hic ugrasma ben arastiriyom para karsiligi direk ehliyet veren yer var diye beni bekleti zirt vizemde cikinca gelmek zorunda kaldim turkiyeden alamadan kopekler gibi pismanim gidip almadigima

Evet mustela bende istiyorum annemde mixa daha iyidir diyo
Isim Erva berfin olucak insallah

mixa ben pek isemedim bilmem nedendir, senin icine hangisi sinerse onu kullan ama ,mustela cok kisinin kullanip memnun oldugu urun
erva cok guzel isim ,ben ikinci olarak nur'u seviyorum
erva nur nedense kulagima pek bi hos geliyoor:)
bir daha kizim olursa onu koycam

gerci sen almamisin

2 yil olucak nerdeyse daha hic code girmedim en son konustugumda istedigin zaman gel gir sinava dediler teste gimem lazim iyice bosladim hele is yeri actik orda calisiyorum vaktim olmuyo gidip gelmeye tercuman ayarlarsam onunla gecicem

2 yil olucak nerdeyse daha hic code girmedim en son konustugumda istedigin zaman gel gir sinava dediler teste gimem lazim iyice bosladim hele is yeri actik orda calisiyorum vaktim olmuyo gidip gelmeye tercuman ayarlarsam onunla gecicem
gerci sen almamisin

Bir ismi iyi degilmis diye biliyorum esim Erva ismi ne alismasi zor oldu ama basardim il a oldu birde ervalar con yaramaz oluyomusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…