İnşallah gata da da memnun kalırsınız tekrar güzel haberler alırsınızEvet öyle orası hasta sayisida çok fazla oluyor. Ben oranın sistemine alışmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gata da da memnun kalırsınız tekrar güzel haberler alırsınızEvet öyle orası hasta sayisida çok fazla oluyor. Ben oranın sistemine alışmıştım.
Inşallah hepimiz güzel ve hayırlı sonuclr alırız. Heyecanlı bekleyişler.İnşallah gata da da memnun kalırsınız tekrar güzel haberler alırsınız
Estradiol (e2) kaç canm ayrıca takviye edici kullanıyor musun . Bize inofolic combi mavi kutuyu tavsiye ediyorlardı.Kızlar bugun kontrole gittim ama yumurtalarda olgumlaşma olmamış çok bilgi vermiyolar Kan testinde sıkıntı yok diyo ama büyümemiş anladığım kadarıyla dominant folikül yok dedi. Pazartesi tekrar bakıcaz belki büyür dedi bakalım hayırlısı
Bugün baktı 39 çıkmış. Sadece klomen kullandım 5 gün. Daha önce kullandığımda çok güzel gelişmişti yumurtalar bu sefer böyle olduEstradiol (e2) kaç canm ayrıca takviye edici kullanıyor musun . Bize inofolic combi mavi kutuyu tavsiye ediyorlardı.
E2 yükseldikçe yumurta da büyür. Inşallah büyür cnm takviye edici de kullan istersen daha kaliteli yumurtalarin olur.Bugün baktı 39 çıkmış. Sadece klomen kullandım 5 gün. Daha önce kullandığımda çok güzel gelişmişti yumurtalar bu sefer böyle oldu
Bişey de önermediler takviye olarak ilaca da devam etmiyorum bakalım inşallah pazartesi biraz gelişme olurE2 yükseldikçe yumurta da büyür. Inşallah büyür cnm takviye edici de kullan istersen daha kaliteli yumurtalarin olur.
Sen sor cnm takviye edici bisiler önerir misin diye streste yapma nasipten öteye gitmiyorBişey de önermediler takviye olarak ilaca da devam etmiyorum bakalım inşallah pazartesi biraz gelişme olur
Inşallah canm pazartesi günü güzel haberler alırsınBişey de önermediler takviye olarak ilaca da devam etmiyorum bakalım inşallah pazartesi biraz gelişme olur
Öyle öylee hepsi birer sebep nasipte varsa inşallah sıkmamaya çalışıyorum bide pazartesi gidelim bakalım sorarım takviye içindeSen sor cnm takviye edici bisiler önerir misin diye streste yapma nasipten öteye gitmiyor
Ben 2020 yılınin Şubat ayunda ilk klomeni almıştım yumurtalarım buyumemisti. Tedavi olmayack demişti doktor sonra Mart ayında koronadan dolayı bütün tedaviler iptal olmuştu. Haziranda yeniden tedaviler başlamıştı ilk asilamami haziranda sonrakini temmuzda oldum . Insanlar bana aşılama ile uğraşma senin ki tüp bebeklik durum demislerdi ben pes etmedim yapcam dedim aşılama haklarimi kullanacagim demiştim.Öyle öylee hepsi birer sebep nasipte varsa inşallah sıkmamaya çalışıyorum bide pazartesi gidelim bakalım sorarım takviye içinde
Temmuzda hamile kaldım Elhamdülillah. Biz 7 kişiydik hepimizde kaldık. Kimisi ilk asilamada kimisi 7. Aşılama da kimisi tedavisiz hamile kaldı . Sonuçta hepimizin bir evladı olduÖyle öylee hepsi birer sebep nasipte varsa inşallah sıkmamaya çalışıyorum bide pazartesi gidelim bakalım sorarım takviye içinde
Maşallah ne güzel sabır ve inançla bebeğinize kavuşmanız Dua edelim birbirimize inanın böyle içimi sıkıyolar sanki umursamayım diyorum vardır diyorum bir vakti ama içten içe insan düşünüyor bunları bir kadın için zor imtihan gerçektenTemmuzda hamile kaldım Elhamdülillah. Biz 7 kişiydik hepimizde kaldık. Kimisi ilk asilamada kimisi 7. Aşılama da kimisi tedavisiz hamile kaldı . Sonuçta hepimizin bir evladı oldu
Sen elinden geleni yap emek vermeden olmuyor maalesef . Bnde pazartesi gitcem bakalım orda süreç nasıl ilerliyor kimse bişi yazmamış . Bakalım hayırlısı olsunTemmuzda hamile kaldım Elhamdülillah. Biz 7 kişiydik hepimizde kaldık. Kimisi ilk asilamada kimisi 7. Aşılama da kimisi tedavisiz hamile kaldı . Sonuçta hepimizin bir evladı oldu
Hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazın muhakkakSen elinden geleni yap emek vermeden olmuyor maalesef . Bnde pazartesi gitcem bakalım orda süreç nasıl ilerliyor kimse bişi yazmamış . Bakalım hayırlısı olsun
Inşallah memnun kalırım.sikinti yaşamamHayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazın muhakkak
Canım nasılsın nasıl gidiyor sürecin benim ayakta biraz durunca kaşık ağrım oluyor 4. Günüm sanki kasıklarım taş olmuş gibi böyleEvet canım ilkgün hafif bi kasık ağrım oldu. Bugün 4. Günüm ve ilk gün haricinde hiçbir belirtim yok
Selam canım. Valla biraz kötü bir zaman dilimine denk geldim sürekli ayakta kalıyorum ben. Ama benim çoğunlukla kasıklarımda bir huzursuzluk böyle bi hareketlilik var.ama asla ağrı veya sancı niteliğinde değil. Birde aşırı derecede gazım var benim aşılamamın 6. Günü bugün. Bende daha önce olanlara yazıp bilgi almaya çalışıyorum birde hiç göğüs hassasiyeti yok çok normalim. Bilemedim ilerleyen günler nasıl geçecekCanım nasılsın nasıl gidiyor sürecin benim ayakta biraz durunca kaşık ağrım oluyor 4. Günüm sanki kasıklarım taş olmuş gibi böyle
Aynı benimde öyle kasıklarım sanki şişiyor gaz birikiyor gibi göğüs ağrısı bende de tık duphaston verdi doktor ona başladım bir kaç güne oda şişirir daha önce de kullanmıştım 2 gün öndesin benden banada bilgilendirme yap hemen hemen aynı aralıkta öğrenicez ikimizdeSelam canım. Valla biraz kötü bir zaman dilimine denk geldim sürekli ayakta kalıyorum ben. Ama benim çoğunlukla kasıklarımda bir huzursuzluk böyle bi hareketlilik var.ama asla ağrı veya sancı niteliğinde değil. Birde aşırı derecede gazım var benim aşılamamın 6. Günü bugün. Bende daha önce olanlara yazıp bilgi almaya çalışıyorum birde hiç göğüs hassasiyeti yok çok normalim. Bilemedim ilerleyen günler nasıl geçecek