Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

sabrin sonu selamettir derler sen nisanlisin yine ,bende evlenip gelemedim bir seneden fazla kaldim o daha zor oluyo,nisanlilik daha farkli insallah evlenince hemen gelirsin optum canim kib bye bye
canım aslında en başında evlenip oraya gitmem konuşulmuştu ama ben evlenip burda annemin evinde beklemem, gerekirse nikah yapılsın düğün gidebileceğim zaman yapılsın dedim sonra öyle olmasına karar verildi.. dediğin gibi evlenip beklemek çok daha zor benneyaptımki

merhaba canım buün nasılsın bakalım.kağıdımı elime alınca mutluluğumu burda ilk sizlerle paylaşacağım inşallah:sm_cool: valla seni kutlarım fransada ehliyet almanın zorluğunu biliyorum neyse benim öyle bi sorunum yok burda ehliyetim var sana bol şans en kısa zamanda alırsın inşalah. ya ben burda 4 ay dil kursuna gittim ama öyle bi hoca verdiler ki bize hiç birşey öğrenemedim:çok üzgünüm: neyse oraya gelince öğrenmem daha kolay olur sanırım.az kaldı gelmeme 3 ay sonra bi aksilik çıkmadığı sürece ordayım umarım.kendine iyi bak güzelim öpüldün byea.s.

deryacaa nasıl bir kursa gittin ve fiyatları nasıldı söyleyebilir misin?

deryacaa nasıl bir kursa gittin ve fiyatları nasıldı söyleyebilir misin?

neslihancığım merhaba.dil kursu tüm avrupa dillerini öğreten bir kurs 4 aylık bir süreç var.4 aydan sonra kursun düzenlediği bir sınav sınavdaki başarına göre sana kursu tamamladığına dair bir sertifika veriyorlar.aylık 110 ytl toplam 440 ytl ödeme yaptım.haftanın 3 günü tolam 6 saat sürüyor.aslında kurs iyi bir kurs ama malesef fransızca hocası diye karşımıza gelen insan son derece pasif kaldı malesef en büyük kaybı kendi kendini ifade edememesiydi yani iki kelimeyi bir araya getirip türkçeyi bile anlatamıyordu kaldıki fransızcayı:roflol: aslında çok güzel bilgisi vardı ama kendini ifade zorluğu yaşıyordu.tabi biz bu duruma seyirci kalmadık kursumuza durumu bildirdik.şimdi haftaya tekrar başka bir hocayla ders göreceğiz 2 ay boyunca bakalım nasıl olacak canım.sendemi fransa yolcususun? görüşmek üzere hoşçakal canım bye:1hug:a.s.

evet canım bende fransa yolcusuyum zamanı belli değil seneye falan gidicem sanırım.. ben konyada yaşıyorum buradaki kursları gidip araştırmadım fiyatlarını falan bilmiyorum, internetten baktığımda 1,500 ytl civarında görmüştüm ve çok gözüm korkmuştu senin söylediğin oldukça uygun :dance: .. inş yeni hocanız iyi olur deryacım emeklerin boşa gitmez.. sen neden öğrenmeye çalışıyorsun düğünün oldu vize işlemlerinde falan mı sorun çıktı yoksa hazırlık olsun diye mi öğreniyorsun canım? a.s.

Anladım canım Allah kısa zamanda kavuştursun eşine a.s. iyi dileklerin için çok teşekkürler a.s.

merhaba arkadaşlar.Öncelikle bütün annelerin anneler gününü şimdiden kutluyorum.Canım anneciğim iyiki benim annemsin seni çok seviyorummmmm.Bende anne olduktan sonra anneliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu canım yavrularım bana tattırdı.Annemin değerini bir defa daha anledım.Arkadaşlar annelerimizi sadece bugünde değil hergünde hatırlayalım onlara hergün aynı değeri verelim her fırsatta sevgimizi gösterelim ve bir defa daha sarılıp öpelim:1hug: Tekrar hepinizin bu özel gününü kutluyor yavrularınızla uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve güzel bir yaşam sürmenizi diliyorum.Anne olmak kadar güzel bir duygu yok yeryüzünde Allahım her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah.Hepinizi öpüyorum:1hug:

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.. Rabbim isteyenlere de o güzel duyguyu tattırsın a.s.

neresine geliyosun canim fransanin hangi bolgesine turkiyedemisin simdi kagidini almana sevindim canim kendine cok iyi bak gorusuruz

uzulme canim hayirlisi boyleymis takma kafana sen 91.bolgesindemisin canim neresi oluyo 93.bolgesine gittimde 91 gitmedim sanirimturklerin oldugu yerler ama 93.bolgesinde cok turk var ins canim hersey gonlunce olsun opuyorum seni

mehay iyim canim evet evlenip geldim buralara sen neresindeydin belki soyledin ama unuttum hangi bolgesindesin bebek istiyomusun canim ins en kisa zamanda bebek sahibi olursun hep dua ediyorum bebek sahibi olmak isteyenler icin cok optm seni kcib

neresine geliyosun canim fransanin hangi bolgesine turkiyedemisin simdi kagidini almana sevindim canim kendine cok iyi bak gorusuruz

Merhaba tuba sen şimdi fransadasın umarım beğenmişsindir oraları.En yakın zamanda bende geliyorum inşallah çok şükür isteğim kabul edildi fransa tarafından sanırım bi aksilik çıkmazsa ağustos ayında geleceğim.59. lille bölgesine geliyorum canım.görüşmek üzere kendine iyi bak öptüm:1hug:

uzulme canim hayirlisi boyleymis takma kafana sen 91.bolgesindemisin canim neresi oluyo 93.bolgesine gittimde 91 gitmedim sanirimturklerin oldugu yerler ama 93.bolgesinde cok turk var ins canim hersey gonlunce olsun opuyorum seni

evet tubacim ben 91 bolgedeyim bizim burdad cok turk var ,93 te cok turk var bende gittim hele95 te daha fazla var ,sansindan sen tam paris icindesin pek yok fazla genelde turkler cevresinde kaliyo ,senin kaldigin yerin tam olarak ismi ne canim
hersey gonlunce olsun ,tam parisin guzelliklerini gorme zamninda geldin ,soyle bakim anlat biraz ya ,sanki hic gitmemis gibisin ,nereleri gordun gezdin ,turkiyeden farki ne ,
dugun nasil oldu ,
canim ya dugun resimlerini ,resimleralbumler bolumune koyda bizde gorelim okadr merak ettik seni
optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…