Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar hepinize tesekkurler sizinde anneler gununuz kutlu olsun ,tum annelerin ve anne olcak herkesin kutluyorum
,

99592927zn7.png

evet tubacim ben 91 bolgedeyim bizim burdad cok turk var ,93 te cok turk var bende gittim hele95 te daha fazla var ,sansindan sen tam paris icindesin pek yok fazla genelde turkler cevresinde kaliyo ,senin kaldigin yerin tam olarak ismi ne canim
hersey gonlunce olsun ,tam parisin guzelliklerini gorme zamninda geldin ,soyle bakim anlat biraz ya ,sanki hic gitmemis gibisin ,nereleri gordun gezdin ,turkiyeden farki ne ,
dugun nasil oldu ,
canim ya dugun resimlerini ,resimleralbumler bolumune koyda bizde gorelim okadr merak ettik seni
optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.

ben tam olarak ismini bilmiyorum ama belvill diyolar ordayim canim yazilisni tam dogru yazamamis olabilirim evet geziyorum esimin firsati oldukca hafta sonlari disneye gittim center park var burda taile orya gittik eifel iste geziyom ama muzeleri felan gezmedim vala bulussak cok iyi olur canim dugun resimlerini koyamama canim bilsayarda yok pek ama album olarak dugun konyada oldu bi otelde konyada turkiyeden cok farki var zenci cok burda turkiyemiz kesinlile daha guzel msne adreslerimizi verelim canim birbirimize ozelden atiyim ben sana ok opuyorum seni cokkk kib

Selam Kizlar bende fr den katiliyorum 73 bölgesindeyim evliyim henüz cocuk yok ama yolda bir kaç ay sonra olucak :) aranizda olmak güzeL umarimki iyi vakit geçiririz..

Hoş geldin selia aramıza.Emin ol doğru adrestesin:sm_cool: Umarım güzel zaman geçirirsin.görüşmek üzere kendine iyi bak:1hug:

Selam Kizlar bende fr den katiliyorum 73 bölgesindeyim evliyim henüz cocuk yok ama yolda bir kaç ay sonra olucak :) aranizda olmak güzeL umarimki iyi vakit geçiririz..

selam selia hosgeldin canim bende fransanin 75 bolgesindeyim memnun oldum by

selam tuba nasil gidiyor evlillik alisabildinmi gurbete???bebek dusunuyormusun hemen???

tugbacim hos geldin.bende seni merak ediyordum.belleville desin demek.dugunu yaptin geldin .en yakin zamanda adapte olursun insallh.

tugbacim ozel mesaj gonderecektim ama sanirim kapali .ayarlarini kontrol edermisin .
bende haftanin uc gunu paristeyim calisiyorum. champs-elysees ' e cok yakinim.butun sorulara acigim.istedigini sorabilirsin biliyorsam aciklarim.ne zaman geldin tam olarak. guzelim sana abla nasihati kardesimle ayni yastasin .vakit kaybetmeden kursa yazil.dil en onemli problem.

hosgeldin canim aramiza bende 91 bolgesindenim yani pariste,gozun aydin olsun canim hamilesin ve bikac ay kaldi oylemi dogum yapmana ,cinsiyeti ne,kac senelik evlisin
tekrardan hosgeldin umarim guzel arkadas ve dostluklar elde edersin ,optum canim

Slm herkeseeee ya nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor:uhm: Nerelerdesiniz burası bu kadar sessiz kalmazdı. Özlüyorum sizi arada bi ses verin:dance: Hepimiz kendi kabuğumuza çekilmiş gibi bir halimiz var sanki.Yada havalar ısındı hepimiz gezmelerdeyiz sanırım:roflol: Fransada havalar baya ısınmış tadını çıkarıyorsunuz değil miyerimseniben Öpüyorum sizi kızlar görüşmek üzere:1hug:

Merhaba arkadaslar, bende fransada yasiyorum, 55 bölgesinden, evliyim, 3 yasinda bir kizim var, herkese sevgilera.s.

selam tuba nasil gidiyor evlillik alisabildinmi gurbete???bebek dusunuyormusun hemen???

slm mehay iyim canim sen nasilsin valla alismaya calisiyorum iste iyim ama simdilik sukur canim dusunuyoruz bebek ins allah ne zaman nasip ederse esim cok seviyo cocuklari dugun konyada oldu canim 8 martta sonra hemen geldim iste ins obur ayda kagidimi alcam oturma kagidini simdi eve hoca geliyo biraz turk bi hocayla temel aliyorum sonrada okula yazilcam 500 saatlik iste boyle ev isleri esimin mazasi yakin eve yuruyerek yerim saat arada oraya gidiyorum boyle gunlerim geciyo sen neler yapiyosun sen neresiydi canim demistin ama unuttum gitti neyse canim optm seni kcib

tugbacim ozel mesaj gonderecektim ama sanirim kapali .ayarlarini kontrol edermisin .
bende haftanin uc gunu paristeyim calisiyorum. champs-elysees ' e cok yakinim.butun sorulara acigim.istedigini sorabilirsin biliyorsam aciklarim.ne zaman geldin tam olarak. guzelim sana abla nasihati kardesimle ayni yastasin .vakit kaybetmeden kursa yazil.dil en onemli problem.

valla bilmiyorum canim ozel msjin nasil acildigi pariste ne yapiyorsun ben 3 ay olcak geleli kursa daha yazilmadim simdi eve bi bayan geliyo cunki hic bilmiyorum turk bi bayanla ozel ders almammin temelini almamain daha iyi olcagini soledi esim sonrada okula yazilcam iste zaten mecburi devlet gonderiyo ins ogrencem evet burda sart dil sen paris merkezdemisin kacinci bolgesindesin opuyorum seni by

hos geldin tugbacimm. evet artik medeni durumunu degistirmen gerekiyor canium :KK66:) hala bekar yaziyor hehe .ben pariste calisiyorum. haftanin uc gunu paristeyim.normalde 77 chelles de oturuyorum. sen paristeydin galiba.bir sey olursa gercekten cekinme. bazen insan konusmak ister. kendi dilini bilen biriyle. cunki fransizlar bizim kadar paylasimci degiller . bizler daha duygusalizdir.burdaki en buyuk sikintim arkadasliksizlik olmustu. ilk yil cok sikilmistim.dil yok arkadas yok . ozgurlugum kissitlanmis gibi geliyodu . ilk once turkten alman cok iyi olmus. cunki devletin gonderecegi kursta hic bir sey bilmeden cok zorlanirdin. esinin ince dusuncesi icin tebrik etmek lazim . bir cok insan bunu dusunmez sanslisin.devletin gonderecegi kurs cok iyi aslinda temelini aldiktan sonra tabiki.ara tenefuslerde konusma imkanini bulucaksin belki bir arkadasinda olabilir.ozel parali kurslarda bu imkan pek yok. zaten kurslar 2 saat oluyor. gidiyosun ders basliyo ve cikiyosun .hayatinin yeni sayfasinda sana bol sans

slm mehay iyim canim sen nasilsin valla alismaya calisiyorum iste iyim ama simdilik sukur canim dusunuyoruz bebek ins allah ne zaman nasip ederse esim cok seviyo cocuklari dugun konyada oldu canim 8 martta sonra hemen geldim iste ins obur ayda kagidimi alcam oturma kagidini simdi eve hoca geliyo biraz turk bi hocayla temel aliyorum sonrada okula yazilcam 500 saatlik iste boyle ev isleri esimin mazasi yakin eve yuruyerek yerim saat arada oraya gidiyorum boyle gunlerim geciyo sen neler yapiyosun sen neresiydi canim demistin ama unuttum gitti neyse canim optm seni kcib

canim bende iyiyim sukur...ben s.t etiennedeyim size 300 km var yani biraz uzak...insallah en yakin zamanda dili ogrenirsin canim....

X