- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar yeni uye oldum bende fransadanim
slm dilaygul. hosgeldin.
sen fransanin neresindensin?
ben strasbourgtayim.
evet tubacim ben 91 bolgedeyim bizim burdad cok turk var ,93 te cok turk var bende gittim hele95 te daha fazla var ,sansindan sen tam paris icindesin pek yok fazla genelde turkler cevresinde kaliyo ,senin kaldigin yerin tam olarak ismi ne canim
hersey gonlunce olsun ,tam parisin guzelliklerini gorme zamninda geldin ,soyle bakim anlat biraz ya ,sanki hic gitmemis gibisin ,nereleri gordun gezdin ,turkiyeden farki ne ,
dugun nasil oldu ,
canim ya dugun resimlerini ,resimleralbumler bolumune koyda bizde gorelim okadr merak ettik seni
optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.
Selam Kizlar bende fr den katiliyorum 73 bölgesindeyim evliyim henüz cocuk yok ama yolda bir kaç ay sonra olucak :) aranizda olmak güzeL umarimki iyi vakit geçiririz..
Selam Kizlar bende fr den katiliyorum 73 bölgesindeyim evliyim henüz cocuk yok ama yolda bir kaç ay sonra olucak :) aranizda olmak güzeL umarimki iyi vakit geçiririz..
Merhaba arkadaslar, bende fransada yasiyorum, 55 bölgesinden, evliyim, 3 yasinda bir kizim var, herkese sevgilera.s.
Hoşgeldin silayda aramıza.3 ay sonra bende ordayım inşallah:dance: görüşmek üzere hoşçakal:1hug:
selam tuba nasil gidiyor evlillik alisabildinmi gurbete???bebek dusunuyormusun hemen???
tugbacim ozel mesaj gonderecektim ama sanirim kapali .ayarlarini kontrol edermisin .
bende haftanin uc gunu paristeyim calisiyorum. champs-elysees ' e cok yakinim.butun sorulara acigim.istedigini sorabilirsin biliyorsam aciklarim.ne zaman geldin tam olarak. guzelim sana abla nasihati kardesimle ayni yastasin .vakit kaybetmeden kursa yazil.dil en onemli problem.
slm mehay iyim canim sen nasilsin valla alismaya calisiyorum iste iyim ama simdilik sukur canim dusunuyoruz bebek ins allah ne zaman nasip ederse esim cok seviyo cocuklari dugun konyada oldu canim 8 martta sonra hemen geldim iste ins obur ayda kagidimi alcam oturma kagidini simdi eve hoca geliyo biraz turk bi hocayla temel aliyorum sonrada okula yazilcam 500 saatlik iste boyle ev isleri esimin mazasi yakin eve yuruyerek yerim saat arada oraya gidiyorum boyle gunlerim geciyo sen neler yapiyosun sen neresiydi canim demistin ama unuttum gitti neyse canim optm seni kcib